Mooie showroom,advies is wat je leest op de site afspraken nakomen zo als het hoort.!! WIJ ZIJN ER BLIJ MEE..
Beste mevrouw Ploeg, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service. We wensen u uiteraard namens het hele team van tuinmaximaal nog erg veel plezier van uw terrasoverkapping. mocht u uiteraard nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. kunt u deze toesturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Wij zijn zeer tevreden en zullen zeer zeker anderen aanraden bij jullie te kopen.
Beste heer Harks, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal en onze geleverde producten. We wensen u uiteraard erg veel plezier toe van u terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat ? zien we die graag tegemoet op [email protected] Dank voor u tip met betrekking tot de rubbers. We zullen zeker kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal.
beste Mevrouw Wiebehuls, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met tuinmaximaal. We hopen dat de montage voor uw soepel is verlopen. Uiteraard wensen wij u namens het gehele team van tuinmaximaal nog veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. Zien we die graag tegemoet op [email protected] Met vriendelijke groet, Mickey de Weert
Al veel ondergezeten na plaatsing
Beste mevrouw Annaert, Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over tuinmaximaal. We wensen u uiteraard nog erg veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het einresultaat. Kunt u deze toesturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
beste de Jong, bedankt voor uw recensie! wat fijn om te horen dat u ze tevreden bent over tuinmaximaal en onze levertijd. We wensen u uiteraard erg veel plezier van uw terras overkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat? zien we die graag tegemoet op [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Prima terrasoverkapping.
Beste Henk, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de geleverd producten. we wensen u namens het gehele team erg veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat? kunt u deze toesturen naar [email protected] met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Prijs kwaliteit product prima
Beste heer Donders, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs kwaliteit verhouden. We willen u bedanken voor de tip met betrekking tot de montage handleidingen. we zullen kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. uiteraard wensen wij u veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat? Zien we die graag tegemoet op [email protected] met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Prima website duidelijk hoe alles zit en werkt omtrent een terrasoverkapping, geen gedoe voor de beste prijs "what you see is what you get" dat was met een offerte van een ander merk wel anders...
Beste heer Lennart, Bedankt voor uw recensie. Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en prijs kwaliteit verhouding. We wensen u uiteraard erg veel genot van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. Zien we die graag tegemoet op [email protected] met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Enig verbeterpuntje voor mij zijn de werknemers aan de telefoon bij de klantenservice. Alles behalve klantvriendelijk. Doen uiteindelijk wel wat van ze gevraagd word maar gaat alles behalve van harte. Verder zou ik tuinmaximaal zeker aanbevelen. Prima prijs kwaliteit verhouding!
Beste Heer Stevering, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en levertijd. We willen u bedanken voor de Tip met betrekking tot de klantvriendelijkheid. We gaan zeker kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Wij wensen u namens het hele team van tuinmaximaal, Erg veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. Zien we die graag tegemoet op [email protected] met vriendelijke groet, Team tuinmaximaal
handleiding mag duidelijker
Beste Bert, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over de ervaring die u heeft met Tuinmaximaal. Hartelijk dank voor uw recensie. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze van harte welkom via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Perfecte overkapping, snelle levering vriendelijke en hulpzame chauffeurs, zeker een aanrader
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie. We vinden het erg leuk om te zien dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Tuinmaximaal. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze van harte welkom via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Top product, we hebben we nu al zoveel plezier van !
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het erg prettig om te vernemen dat u nu al zoveel plezier beleeft van de glazen schuifdeuren. De foto's die u ons per e-mail heeft verstuurd zijn ook heel erg leuk! We hopen dat u nog jarenlang net zoveel plezier zult beleven als het plezier wat u op dit moment heeft van de glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Zeer vriendelijk personeel. Voor vragen voor zelf montage, zeer goed geholpen met deskundig advies. Kwaliteit Prijs verhouding super
Beste Mark, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over het advies omtrent de montage en de prijs-kwaliteit verhouding. Hartelijk dank voor uw recensie. Aangezien via onze website bestellingen gedaan kunnen worden zonder dat u in de showroom bent geweest, en wij hierdoor dus ook een webshop zijn, worden betaling vooraf gedaan. We hopen dat u nog erg veel plezier zult hebben van uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? Dan zijn deze welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
ze doen wat ze beloven
Beste heer van Schendel, bedankt voor uw recensie. wat fijn om te horen dat Tuinmaximaal u goed is bevallen. Wij wensen u uiteraard erg veel plezier met het eindresultaat. Mocht u nog mooie foto's hebben van uw terrasoverkapping, kunt u deze toesturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
De glasplaten beter/goed beschermd af leveren vooral op de hoeken
Beste Richard, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de tip met betrekking tot de glasplaten. We gaan kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Wij wensen u heel erg veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat kunt u deze toesturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Prima levering
Beste mevrouw Dijkman, Hartelijk dank voor uw bestelling. We vinden het prettig om te zien dat u tevreden bent over de levering. Er is in uw situatie een kleine verwarring ontstaan over de mogelijkheden tot montage bij u. Gelukkig bleek dat het mogelijk was om bij u te monteren en is hopelijk alles voorspoedig verlopen. We wensen u nog erg veel plezier toe met de terrasoverkapping en hopen dat u nog vele jaren ervan kunt genieten. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
De mensen die kwamen plaatsen deden voortreffelijk hun werk, Frank was duidelijk meer onderlegd dan zijn "tweede man". Hij lette méér op details en zaagde ook nauwkeuriger, dus een uitstekend voor hem en een zeer goed voor de andere man.
Beste Hubert, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het erg prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent over de ervaring met onze monteurs. Het team wat bij u is geweest bestaat uit een hoofdmonteur, die hier net wat langer in dienst is, en een hulpmonteur. Dit is naar alle waarschijnlijkheid het verschil wat u heeft gemerkt. Echter zorgen zij er samen voor dat er een mooie terrasoverkapping gemonteerd wordt bij u. Wat vervelend om te horen dat er een kleine beschadiging op is getreden. We hopen dat dit weggewerkt is kunnen worden. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvangen wij graag foto's van de beschadiging zodat wij kunnen kijken hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn. We hopen dat u al met al nog veel plezier zult hebben van de terrasoverkapping en nog vele jaren ervan zult genieten. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Goede en betrouwbare levering
Beste Peter, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de levering van uw bestelling. We danken u hartelijk voor uw recensie. Uw tip omtrent het vroegtijdig bellen voor de levering zullen wij meenemen en bekijken hoe wij dit kunnen gaan verbeteren. We hopen dat u nog erg veel plezier zult hebben van uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected] of via onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Ben zeer tevreden over het vakmanschap van beide monteurs.
Beste Frans, Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te horen dat de montage bij u goed is bevallen. We zullen dit zeker doorspelen naar de betreffende monteurs. Wij wensen u namens het gehele team veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. Kunt u deze toesturen naar [email protected] groetjes, Team Tuinmaximaal
Beste Rene, Bedankt voor je recensie. We wensen u uiteraard erg veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. Kun u ons deze toesturen naar [email protected] Groetjes, Team Tuinmaximaal
Perfect en prijs super
Beste Marleen, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze prijs kwaliteit verhouding. We wensen u uiteraard veel plezier van het eindresultaat. Mocht u nog mooie foto's hebben. Kunt u deze toesturen naar [email protected] Groetjes, Team Tuinmaximaal
Levering binnen 1 week, alles netjes verpakt, de mensen die de levering deden hebben zelfs het materiaal naar achter gebracht (in de tuin). Alle materialen waren aanwezig, van kit tot gaten boren. Gebruiksaanwijzing met fotos. Al met al super. Ikzelf heb de overkapping geplaatst 6 meter breed, 3 meter diep.
Beste Robert, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze bezorgers en onze complete levering. We hopen dat de montage spoedig voor u is verlopen. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat. zien we die graag tegemoet op [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Vriendelijk, snel geholpen. Via telefoon duidelijke uitleg.
Beste mevrouw Polman, Bedankt voor uw recensie. Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden ben over tuinmaximaal. Wij wensen u uiteraard erg veel plezier van uw overkapping. Mocht u nog mooie fotos hebben van het eindresultaat kunt u deze toesturen naar [email protected] Groetjes, Team Tuinmaximaal
Via telefoon contact gezocht ivm snelle levering. De dame die mij te woord stond (Prisilla???), verdiend een eindejaars bonus! Regelde alles perfect en zeldzaam iemand telefonisch gesproken die zo doortastend en professioneel overkwam, groot compliment!!!
Beste Gerard, Bedankt voor uw recensie! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze klantenservice. We zullen het compliment zeker doorspelen naar de betreffende collega. We willen u bedanken voor het verbeterpunt met betrekking tot onze monteurs, we zullen kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Tuinmaximaal wenst u uiteraard veel plezier van uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, kunt u deze toesturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Snelle levering, goede kwaliteit
Beste Ben, Wat prettig om te zien dat u uw ervaring met Tuinmaximaal hoog beoordeeld en u tevreden bent over de levering. en de kwaliteit. We danken u hartelijk voor uw recensie. We hopen dat u nog erg veel plezier zult hebben met uw terrasoverkapping. Heeft u nog mooie foto's van het eindresultaat? We zijn erg benieuwd! Deze mogen gestuurd worden naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.