Kopen OK Leveren ( Lange Wachttijden) Materiaal teruggave via E mail onmogelijk ( Het teruggave formulier krijg je nooit verstuurd ) Kort gezegd .De verkoop is zeer vriendelijk, aan het einde vragen ze altijd kan ik nog wat voor u doen, heeft u nog meer vragen ? De service lijkt wel van een andere Firma te komen . Vriendelijke Groeten Sra Hoffmans.
Beste meneer/ mevrouw, Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de service van Tuinmaximaal. Wij streven naar een klanttevredenheid van 100%, jammer dat dit bij u niet is gelukt. Wij doen in alle gevallen ons best om dit zo snel mogelijk met u te communiceren. Hoe graag wij u ook zo snel mogelijk willen voorzien van alle producten en uw bestelling, is dit helaas niet altijd mogelijk. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Han | Team Tuinmaximaal
Bestelling rubber snel geleverd
Beste heer /mevrouw Hartelijk dank voor uw vertrouwen en deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Zelf goed te plaatsen ,duidelijke montage tekening en ,wel paar keer goed lezen en filmpje bekijken . Jammer dat de verstevigingsstrip voor heavy duty niet past hij is te breed en te dik ,ik wil niet gaan slijpen om de verzinklaag te verwijderen want dan had je niet hoeven te verzinken en is deze beschadigd zodat deze gaat oxideren en dat wil ik niet Ook de zijplaten voor de goot einden waren verkeerd ,ik heb zwarte gekregen en moest wit zijn ral 9016 voor vierkante goot deze heb ik nu tijdelijk gebruikt omdat het hier vanavond gaat regenen en mijn buren geen overlast wil bezorgen . Voor de rest ben ik zeer tevreden ook de verkoopster Corina heeft mij zeer goed geholpen en zeer kundig uit Eindhoven Service en derg heb ik een 4 sterren gegeven omdat ik nog met die strip zit waar ik niets mee kan en de zijplaten van de goot nog niet ontvangen heb ,anders waren het 5 sterren geworden Het was een plezier om de varende serre te plaatsen nu nog de zonneschermen in het voorjaar plaatsen en weer een tevreden klant En Corina een dikke pluim voor alle goede uitleg en adviezen Gr jack
Beste meneer, Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review en de complimenten voor onze collega, die pluim geven we zeker door. Fijn om te horen dat de plaatsing verder goed is verlopen. Vervelend dat u twee punten bent tegengekomen: (1) de Heavy-Duty goot en de stalenstrip die niet in de goot past en (2) de zijplaatjes voor de goot in zwart i.p.v. RAL 9016. We hebben inmiddels contact met u opgenomen over de stalen strip en de verkeerde kleur zijplaatjes voor de goot. Voor de zijplaatjes zorgen we dat u de juiste variant ontvangt. Uw feedback over de montagedetails en tekeningen nemen we mee. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen. Heeft u in de tussentijd nog vragen, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Muriël | Team Tuinmaximaal
Correct geholpen in de showroom in Venlo. Levering conform afspraak.
Beste meneer/ mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, dat is ook ons doel! We wensen u maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Ik wilde via internet.met bestellen maar liep steeds vast. Mailtjes gestuurd geen reactie via whatts app geen reactie ben toen naar Eindhoven gereden en werd daar correct geholpen en kon mijn benodigde spullen meenemen nadat ze in het magazijn klaar stonden.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat het online bestellen niet helemaal soepel verliep en dat u geen reactie kreeg via mail en WhatsApp. Gelukkig bent u in Eindhoven goed geholpen. We nemen uw feedback over onze online communicatie serieus, want juist die service is bedoeld om u verder te helpen wanneer het nodig is. Wij wensen u maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
De bestelde terrasoverkapping kon op de afgesproken momenten worden afgehaald. De kwaliteit van de overkapping verraste mij, alle benodigdheden (gatenboor, lijm, kit) was bijgesloten, ook de handleidingen zijn overzichtelijk en duidelijk.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en service aan uw verwachtingen voldoen en dat u tevreden bent over de complete set en duidelijke handleidingen. We wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Lucas | Team Tuinmaximaal
Beste heer /mevrouw Dank u voor uw waardering. Het motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven leveren! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Materialen werden bezorgd volgens afspraak. Op tijd en netjes voor die tijd gebeld dat ze kwamen. Wel was een man aan het woord die alleen maar engels kon en diegene die nederlands kon niet veel zei.
Beste heer /mevrouw We stellen uw beoordeling zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Via familie bij jullie gekomen dus gezien wat daar geleverd was en wat je kom verwachten
Beste heer/mevrouw, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dit is voor ons een groot compliment. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Schuifwand besteld en geplaatst. Alles netjes bezorgd en goede en duidelijke communicatie. Het product is van goede kwaliteit en de prijs is uitstekend. Een aanrader!!!! TUINMAXIM AAL
In eerste instantie zagen de mannen alleen maar ‘beren op de weg’, terwijl er voldoende ruimte was om met de transportkosten te manoeuvreren.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review en uw feedback. We nemen uw opmerkingen mee om onze processen en communicatie verder te verbeteren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw product van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Zelf glazen schuifdeuren geplaatst alles oke Maaaar als het jaren erna de wieltjes stroef gaan en ik wil dat opgelost hebben en ik bel voor een monteur waar ik uiteraard voor moet betalen komen jullie niet omdat ik het zelf geplaatst heb en dat vind ik maar niks
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de wieltjes na verloop van tijd stroef lopen; we begrijpen dat u dit graag opgelost ziet. Wij voeren echter geen montage- of herstelwerkzaamheden meer uit. Om u toch verder te helpen: op onze website vindt u een overzicht van montagepartners die dit voor u kunnen uitvoeren: https://www.tuinmaximaal.nl/overkapping-laten-plaatsen Mocht u nog vragen hebben over onderdelen of producten, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Muriël | Team Tuinmaximaal
Duidelijke website, goede klantenservice, komen de afspraken na
Beste heer/mevrouw, Uw beoordeling is een groot compliment. Dank u wel! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Alles was top tot aan de levering. Bezorgers wilde de moeite niet nemen om te luisteren en even achterom te rijden. Zo konden ze de spullen in mijn tuin zetten en hoefde ze minder te lopen dan wanneer ze het voor de voordeur zetten. Nee, bezorgers lekker eigenwijs met de materialen door een sloot bij mij voor de deur. Met alle risico’s van dien! Op de bezorging na was alles top!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review en uw positieve woorden over ons bedrijf en de producten. Wat betreft de levering: dat is uiteraard niet de manier waarop het zou moeten gaan. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als er een eenvoudigere en veiligere route mogelijk was. Dit is niet zoals we het voor ogen hebben, en we nemen uw feedback dan ook serieus. We hopen dat u ondanks dit ongemak toch met een goed gevoel terugkijkt op uw aankoop en er lang plezier van heeft. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
De rubber afdichting tussen muurplaat en polycarbonaatplaten was helemaal verweerd na 4 jaar. Contact opgenomen en foto's gestuurd en kreeg meteen een nieuwe rubber toegestuurd.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne review! Vervelend dat de afdichting na verloop van tijd was verweerd, maar goed om te horen dat we u snel konden helpen met een passende oplossing. Wij wensen u veel plezier met uw product van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Tot nu toe heel erg fijn bedrijf. Goed materiaal en weet je het even niet of zoek je materiaal dat lastig te vinden is? Ze helpen je netjes. Het enige verbeterpuntje is dat de levering bij mij 2 keer een verassing was. Toevallig was ik thuis maar ik zou het vervelend vinden dat de koerier voor niks aan de deur staat.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie woorden en uw vertrouwen! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en materialen. Wat betreft de levering: het is uiteraard niet de bedoeling dat deze onverwacht plaatsvindt. We begrijpen goed dat dat vervelend kan zijn, zeker als dat tot twee keer toe gebeurt. Dat hoort niet zo te gaan, en we nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. We hopen dat u desondanks met plezier terugkijkt op uw ervaring en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Vriendelijk geholpen. Afspraken worden goed nagekomen.
Beste heer/mevrouw, Dank voor uw positieve woorden. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Op basis van garantie zijn wij netjes en goed geholpen. Bedankt!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Na de bestelling geplaatst te hebben, vrijwel direct een verwachte leverings indicatie. Deze was ook aardig accuraat. Dankzij de mee geleverde handleiding en tools om alles te monteren, alles goed en snel in elkaar kunnen zetten.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat de levering en montage naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met uw product van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Ik heb nu een aantal jaren een volglas serre van 4 x 6 meter en een carport van 3,5 x 8 meter en ben zeer tevreden over het materiaal, service en vlotte levering.
Beste meneer/mevrouw, Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs en zijn blij te horen dat u al enkele jaren tevreden bent met onze producten. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, met goede beschrijving, snelle levering en volledig voldoen aan de verwachtingen.
Beste heer /mevrouw Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Het is fijn om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
bestelling ging vrij makkelijk maar ................. het zou handig zijn als er een soort van controle op de bestelde zaken wordt gedaan. zo hadden wij geen strips voor de korte kant besteld, gewoon vergeten, en moesten we naar Eindhoven om deze op te halen. als Tuinmaximaal een controle had gedaan: van hé wel voor de korte kant ramen maar geen strips?? hadden ze ons een seintje kunnen geven en hadden die gelijk meegeleverd kunnen worden. maar al met al: het is een Prachtige Serre !!!
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review en de mooie woorden over uw nieuwe terrasoverkapping. We begrijpen dat het vervelend is als er iets over het hoofd wordt gezien bij het bestellen. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren. Fijn dat u desondanks tevreden bent met het eindresultaat. Wij wensen u veel plezier met uw product van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Prettige ervaring met het bestellen en de levering van onze schutting.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw vertrouwen en fijne feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
Goede levering van het product met duidelijk instructievideo.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering en instructievideo goed zijn bevallen. Wij wensen u maximaal plezier met uw product van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groeten, Lucas | Team Tuinmaximaal
We zijn over het algemeen tevreden over de geleverde materialen. Over de bezorging zijn we wat minder tevreden. We ontvangen een mail met de leverdatum en deze valt net in onze vakantie. Vervolgens heb ik een mail gestuurd met de vraag of de materialen misschien een week later geleverd kunnen worden. Het antwoord daarop is dat de levering dan 4 tot 5 weken opschuift. Nou dat begrijp ik dan niet helemaal. Dus toch maar iemand geregeld om deze spullen aan te nemen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent over de geleverde materialen. Wat betreft de levering: we begrijpen goed dat het vervelend is als de datum net niet uitkomt, zeker in een periode als de vakantie. Het is zeker niet de bedoeling dat dit voor ongemak zorgt. In sommige gevallen is het inderdaad lastig om leveringen kort van tevoren te verplaatsen zonder gevolgen voor de planning, maar we nemen uw feedback hierover serieus. We hopen dat u desondanks tevreden bent met het eindresultaat en veel plezier zult hebben van uw product van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groet, Lucas | Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.