de chauffeur met bijrijder hebben alles netjes in de woonkamer achter de bank neer gezet daar hadden wij omgevraagd geen probleem voor hun het was fantastisch de ramen moeten we nog plaatsen als het schilderwerk klaar is wel raar dat die niet waren verpakt
Bedankt voor uw bericht. De glazen panelen van de schuifdeuren zijn gemaakt van gehard glas voor buiten gebruik. Verpakken is hierdoor niet nodig. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
snelle levering, makkelijk zelf te plaatsen. hele prettige bezorging
Bedankt voor uw bericht en onze excuses. Inmiddels is onze klantenserviceafdeling in mankracht verviervoudigd waardoor dit niet meer zal gebeuren. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
alleen 1 minpuntje,de glazen schuifdeuren werden zonder bescherming geleverd,hierdoor zijn ze beschadigd alle op de zelfde plek aan de randen,dit is jammer omdat we de deuren binnenshuis hebben
Bedankt voor uw reactie. Onze klantenservice neemt contact met u op over de schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Hij is klaar en ziet er goed uit.
wij zijn fantastisch door jullie geholpen en ook het personeel wat geplaatst heeft was fantastisch
Bedankt voor uw reactie. Het bedrag van de betonpoeren is teruggestort naar uw rekening. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
*voor ons prima en degelijke oplossing voor het voorzien van onze veranda van schijfdeuren. *snelle levering van het bestelde product
Keurige levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Alles compleet en binnen 2 werkdagen geleverd,zeer tevreden tot nu toe
Chauffeurs netjes alles afgeleverd.GG
snel en goed.
Alles op tijd en vriendelijk geleverd , het is een mooi product!!
Bedankt voor uw reactie. Met betrekking tot het boren van het gat in de goot staat in punt 63 van de montagehandleiding in rode tekst: ''LET OP! Het gat moet strak tegen de binnenzijde van de goot worden geboord. Op de afbeelding dus aan de linkerkant.'' We gaan bij de terrasoverkappingen neerzetten dat de betonpoeren niet bij het bouwpakket zijn inbegrepen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Onze ervaring is positief mooie kwaliteit snelle levering en klantvriendelijk geholpen en het eindresultaat mag er zijn PRACHTIG
Bedankt voor uw reactie. Ter verduidelijking van de speling van de glazen schuifdeuren zijn de meetinstructies bij de productinformatie van de glazen schuifdeuren geplaatst. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Werd goed geholpen en kreeg duidelijk advies over hoe ik hem zelf kon plaatsen.En waar ik rekening mee moest houden voor eventuele uitbreiding(schijfdeuren).
Hoe het tot nu toe is gegaan, is goed. Alleen jammer dat de losse ruit de verkeerde dikte had.
Bedankt voor uw reactie. Het glas van de glazen schuifdeuren heeft een standaard dikte van 10mm en de glazen dakplaten hebben een standaard dikte van 8.6mm. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
snelle levering, correcte mannen bij aflevering, goed en betaalbaar, zelf te plaatsen
Bedankt voor uw bericht. Wij hebben de procedure inmiddels aangepast. Het is voortaan mogelijk om de dag voor levering en op de dag zelf contact op te nemen met onze klantenservice waarbij de klantenservice u kan aangeven hoeveel ritten er voor die dag in een bepaalde route zijn ingepland en de hoeveelste aflevering uw bezorging staat ingepland. Indien u op de dag zelf contact opneemt kan er tevens worden aangegeven waar het transport zich op dit moment bevindt. Hierbij kan er een nog accuratere inschatting worden gemaakt van uw aflevermoment. Daarnaast blijft klantenservice 30 minuten voor levering contact met u opnemen, zodat u weet dat wij eraan komen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
duidelijke uitleg in de showroom gemakkelijk bestellen via internet snelle levering
Goede uitleg, goed te woord gestaan, snelle en correcte aflevering.
Prachtige overkapping! Geweldige snelle levering en ook extra hulp en advies gekregen m.b.t. montage. Super!!
Heel goede service en duidelijke uitleg.
Bij levering nog wat tips gehad van de bezorger Verder alleen maar positief
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Tuinmaximaal heeft al meer dan 300.000 bestellingen geleverd. Klanten kiezen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.