Super Vriendelijk
Deksel containers waaien nogal eens open. Containers na ledigen weer terug op hun plek.
n.v.t.
pas nog iemand aanbevolen en die is klant geworden ( het wijn huis Oss)
er kan nog wel snel een levering tussendoor
Problemen worden netjes opgelost.
Wij als Zorgboerderij bieden 1x in de 2 wkn. 2 containers aan, en dat verloopt naar alle tevredenheid.
Erg positieve ervaring
komen 3 van de 4 keer niet afspraak na. moet zelf bellen voor wanneer komen jullie
Sorry geen positieve ervaring, zeuren over teveel kg in containers. bieden dan een nieuw contract per kg. aan, waardoor we op jaar basis goedkoper uit zouden zijn. waarom dan zeuren over teveel kg soms. conclusie altijd dus teveel betaald.
Geachte heer Van den Hout, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen.nl. Uiteraard betreuren wij het dat u niet tevreden bent over de afwikkeling van onze samenwerking. We hebben u gesproken over de knelpunten en getracht hier een passende oplossing voor te zoeken. Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen en wensen u alle goeds. Met vriendelijke groet, Afdeling Sales.
Container verkeerd geplaatst, met open kant naar de muur. Het omdraaien kostte 90,-!!!
Goedemiddag mevrouw Van Heeswijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard betreuren wij het dat u niet tevreden bent over onze service. Deze melding nemen wij zeer serieus en zullen dit intern bespreken. Uiteraard ontvangt u hierop terugkoppeling van ons. Met vriendelijke groet, Afdeling Sales.
snelle bediening teveel verschillende contact nummers uitleg grondstoffen mag beter . heb veel concurenten bezocht maar jullie zijn de goedkoopste als je te minste geen naheffing krijgt
over het algemeen loopt alles naar behoren
De derde generatie van den Noort, ik heb een kijkje achter de schermen mogen nemen, en heb gezien dat mensen allemaal met passie werken in deze toonaangevende onderneming in de regio.Voor elkaar en met elkaar.Een echt familie bedrijf.Respect!
Goedemorgen meneer Gijsbers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard betreuren wij het dat u niet tevreden bent over onze service. Deze melding nemen wij zeer serieus en zullen dit intern bespreken. Indien wij u nog van dienst kunnen zijn,kunt u direct contact opnemen met onze afdeling Sales; 0162-372561. Met vriendelijke groet, Afdeling Sales.
container worden goed op tijd gewisseld plus op laatst van de dag gebeld en hebben ze toch nog dezelfde dag container gewisseld chapeau zeg ik dan
De samenwerking met het bedrijf is heel goed. Als er vragen zijn, worden ze heel snel en duidelijk beantwoord.
Bevalt zeer goed . Altijd goede service zeer klantvriendelijk zeker als je belt
Korte lijnen in prettige communicatie, direct contact met beslissers via accountmanager.
de Slof 36
5107RJ Dongen
Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.