Mag nergens over klagen.
Zorg voor duidelijke communicatie betreffende afwijkende ophaal dagen Of laat chauffeurs even contact leggen ipv gewoon langs te rijden en de container te laten staan
Goede afspraak mee te maken
voor de reguliere werkzaamheden goed ! Betrouwbaar .
Wij vinden het zeer prettig dat het personeel zoals nu ook vaak gebeurd met voornamen worden aan gesproken dit schept een vertrouwen in jullie firma
Heb geen positieve ervaring met containers voor puin afval wij gingen ervan uit dat er alles van de tuin in mocht en dat dit geen problem zou geven Maar vandaag krijgen wij een brief dat we 140 euro meer mochten betalen terwijl er ook buren Rommel in hadden gedumpt . Ik zal dan ook voor de volgende keer geen container meer bij jullie bestellen om voor dit soort verrassingen komen te staan .
Geachte heer Van der Kooi, We betreuren het dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Op onze website en webshop vindt u van alle afvalsoorten de huidige acceptatievoorwaarden. Er zit inderdaad verschil in puinafval (steenachtig materiaal), tuinafval en gemengd afval. Van alle afval- en containersoorten kunt u online het tarief bekijken alvorens u een bestelling plaatst. Daaruit blijkt dan direct het prijsverschil. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Met vriendelijke groet, Afdeling Sales
Altijd op tijd
Simpele samenvatting: klopt altijd 99% :-)
Correcte organisatie
Zakken met de prijs.
Bij het ophalen van de volle container werd zeer onzorgvuldig te werk gegaan. De chauffeur zat te bellen terwijl hij met de andere hand de container op probeerde te takelen. De cabine kwam hierbij meerdere keren meeer dan 1.5 meter van de grond af waarna de chauffeur deze liet terug stuiteren op de weg. Dit terwijl er auto's en fietsers langs kwamen. Erg gevaarlijke en onverantwoorde situatie. Hij trok met zijn circusact vanmorgen de aandacht van meerdere buren in onze straat. Levensgevaarlijk en slechte reclame voor van Noort !!
Goede, betrouwbare service voor een goede prijs
Dikke pluim
Flexibel met de feestdagen en vakanties
zeer flexibel en correct bedrijf
nooit geen klachten gehad
Bedrijf goed bereikbaar.
zeer betrouwbaar bedrijf
afspraak is afspraak
de Slof 36
5107RJ Dongen
Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.