correct werkend personeel en bedrijf
Afspraken met het plaatsen van containers gaat altijd prima.
Afspraken worden na gekomen.
snel schakelen als het moet
Zeer goede ervaringen
als verwerker van afval- en reststoffen van Van Den Noort ervaar ik de samenwerking als productief en constructief. En altijd in een aangename informele sfeer.
Afspraken werden nagekomen, alles netjes opgehaald, chauffeur hielp mee laatste dingen passend te maken in de container.
als ik bel dan kommen ze heel vaak snel de containers omwisselen of leeg knijpen. dus ik wordt snel geholpen dan heb ik over de materiaaldiest
Snellere wisseling containers na opdracht geven ervan Communicatie tussen containers en grondwerk op elkaar afstemmen
Snelle en deskundige levering!
De 1100 ltr. bak wordt altijd stipt opgehaald volgens de afspraak.
Het legen van de hout en ijzer containers gaat zeer voorspoedig.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Komen de afspraken goed na.
de Slof 36
5107RJ Dongen
Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.