Container besteld , keurig netjes voor de deur gezet en weer door dezelfde chauffeur opgehaald.
Mooi op tijd geplaatst en opgehaald. De prijs was ook goed.
Sloopafval container netjes op tijd geleverd. Duidelijke communicatie van de binnendienst en de chauffeur. Erg handig dat je zelf de ophaaldatum al vanaf de volgende dag weer kunt inplannen.
Hele goede communicatie , fijn bedrijf om een container te bestellen , en het belangrijkste de prijs .
goede service en planning
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf C&P van Engelen BV |
Van levering tot wisseling tot communicatie….. in 1 woord geweldig. Uiterst tevreden.
Het was gewoon goed geregeld.
Bedrijfsnaam | van Campenhout beheermij bv |
Bedrijfsnaam | Shoefashion Tilburg |
We hebben tot vijf keer toe een container gehuurd via van Noort. Het ophalen en wisselen ging prettig en snel en ze waren flexibel als het nodig was. Ik kon het altijd goed geregeld krijgen ook als het niet uitkwam. Dank je wel voor de fijne samenwerking.
Goedemiddag Jolande, Hartelijk dank voor uw positieve review. Altijd fijn om te horen dat onze dienstverlening als prettig is ervaren. Uiteraard is het ook mogelijk om een ophaalverzoek en een nieuwe plaatser los van elkaar te boeken. Het hoeft dan ook niet per se een wissel te zijn. Dit kan de klant ondertussen geheel zelf regelen door in te loggen met het betreffende ordernummer en emailadres. We vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen u graag een volgende keer weer te verwelkomen. Mvgr. Van den Noort B.V.
Goede dienst verlening
Snelle levering,ophalen na een ophaalverzoek vond ik een juiste methode.
Goede prijs en keuze genoeg uit verschillende maten containers
Met een account heel makkelijk bestellen, omruilen en ophalen.
De container werd keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Vriendelijke en meedenkende chauffeur! Online bestellen en aanvraag voor ophalen werkt perfect !
Was netjes geregeld
Snelle en uitstekende service
Goede en snelle levering en service
Bij de bestelling aangegeven waar de container moest komen te staan en dat is perfect opgepakt door de chauffeur. Het ophaalverzoek ingediend en keurig de volgende dag de container weer opgehaald. Perfect service !!!
Drie keer vragen wat er in de bak mag Drie keer uitgelegd dat ik er Gibo blokken ingooi en dan beweren dat het mag Bak betalen En dan een naheffing krijgen Bagger zaak nooit meer bestellen
Ik was bang dat de container te vol zat, maar de chauffeur heeft me nog geholpen om het laatste beetje puin er nog bij te gooien. Perfecte service!
Heb vaak gebeld, vanwege twijfel of iets in container mocht, en voor verlenging. Altijd héél vriendelijk te woord gestaan, en niets was een probleem. Bedankt daarvoor.
Prettig telefonisch contact gehad met Van den Noort. De container werd snel geleverd, gezellig babbeltje gemaakt met de chauffeur en binnen 5 minuten was het klaar. Netjes opgehaald, geen stress, goede prijs en goede service.
Snelle levering en container wordt veilig en toch goed bereikbaar weg gezet. Duidelijke afspraken en geen addertjes onder het gras
Keurig op tijd gebracht en gehaald. Aardige chauffeurs en klantvriendelijk
Bedrijfsnaam | De Bruin |
de Slof 36
5107RJ Dongen
Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.