Overdiemerweg 34 34
1111PP Diemen
Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe machine of bent u bezig met de herinrichting van uw productielocatie? Of de complete verhuizing daarvan? Dan moeten uw kostbare machines natuurlijk nog getransporteerd, geplaatst of verplaatst worden. Maar dan wel zo snel en efficiënt mogelijk, zonder schade en zo min mogelijk productieverlies. En natuurlijk graag zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Gelukkig kunt u dit gedeelte van het traject aan Saan uit handen geven. Bij Saan kunt u rekenen op 125 jaar ervaring en vakmanschap. Wij weten door deze ervaring wat in uw specifieke branche belangrijk is en houden daar rekening mee. Uw processen vinden zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden. Van voorbereiding tot uitvoering en nazorg: bij Saan is alles gewoon goed geregeld. U kunt uw machineverplaatsing of de verhuizing van uw volledige productielijn met een gerust hart aan ons overlaten!