Filters

10

We zijn tevreden met het resultaat!

Prettig contact en afstemming over wat we graag wilde. Er is met ons meegedacht en de werkzaamheden zijn zorgvuldig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel geregeld en betaalbaar.

Kaartjes laten maken voor mijn 50 jarig feestje. Top gedaan. Fijn dat er mee gedacht wordt. En aanpassingen zijn geen probleem. Op vrijdag akkoord gegeven. Kon wel een paar dagen duren ivm. levertijd post. Maar maandag al binnen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen, persoonlijke touch en goede service

Denken goed mee en het principe van: als het de klant goed gaat dat draait M2M ook goed is een merkbare houding. Schakelen en implementeren nieuwe onderdelen goed. Ik als klant wel iets willen, maar als de meerwaarde niet goed is dan geven ze dit ook goed aan waarom. Was een goede move om onze site, www.jagraag.nl bij Floris- Jan en collega's onder te brengen. De URL is alweer 26 jaar online en al een paar keer van reclamebureau veranderd, de laatste is tot nu toe ook de beste gebleken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wilfred, Wat een mooi compliment en super om te horen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Creatieve groet, Mull2media

10

Zeer prettig bedrijf met vakmensen waardoor prachtig resultaat.

Al diverse bedrijfswagens laten beletteren door Mull2media. Zeer goed bevallen. Van het begin tot het einde was het contact zeer prettig. Het uiteindelijke resultaat was ook prachtig. Ook na schade wordt de reparatie van de belettering keurig hersteld. Dus zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Sander, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel het proces als het prachtige eindresultaat. Als we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden! Creatieve groet, Mull2Media

10

Daryll weet wat wrappen is!

Voor 2 auto’s verschillende Chrome onderdelen laten wrappen. Strak en snel gedaan! Blij mee

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Peter, Geweldig om te vernemen dat je zo tevreden bent over de 2 Chrome delete. Bedankt ook voor je mooie complimenten namens Daryll!! Altijd leuk om als feedback te vernemen dat hij strak en snel werk aflevert. Creatieve groet, Mull2media

10

snel geholpen, fijn contact snel geleverd.

fijn bedrijf, denkt mee en maakt mooie ontwerpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen Karlijn! Bedankt hiervoor. Zichtbare groet, Mull2media

10

Vlot, correct en helemaal conform afspraak

Simpele opdracht, geen megabudget, wel enige tijdsdruk, Mull2Media heeft het op een plezierige, doortastende en correcte manier opgepakt en afgerond. Was een genoegen om (op afstand) met dit team samen te werken!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Luuk, Bedankt voor dit pracht cijfer en je mooie woorden! Creatieve groet, Mull2media

9

Professioneel en vriendelijk

Hoewel er geen fysiek contact is geweest heb ik het gevoel gehad met mensen samen te werken die ik persoonlijk ken. Telefonisch en via mail was het contact to the point en vriendelijk. Geen vraag was te lastig en er is steeds goede hulp geboden. Het resultaat: twee mooie websites.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie recensie heb je gegeven en leuk om te vernemen dat het contact ook al is het op afstand persoonlijk voelt. Bedankt en het resultaat van jullie websites mag er zeker zijn! Creatieve groet, Mull2media

10

Korte lijnen, duidelijke uitleg, comfortabel in het overleg en komt na wat is beloofd. en

Zie vorige vraag.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Chris, Bedankt voor je mooie complimenten! Zichtbare groet, Mull2media

10

Alles goed geregeld

Van ontwerp tot aflevering top service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Nico, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review én de dikke 10! Zichtbare groet, Mull2media

8

Prima partij

Mull2Media is een prima partij om buitenreclame mee te ontwerpen, produceren en plaatsen. Prettige communicatie en snelle afhandeling tegen een nette prijs.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Vincent, Wat een mooie recensie, daar zijn we trots op! Creatieve groet, Mull2media

10

Aanrader

Fijn bedrijf met goede service en prettig contact.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dankjewel Diewke voor je mooie review!

10

Een mooi en simpel ontwerp, precies zoals ik het wilde.

Ik wilde een reclame van mijn rijschool op mijn auto, maar het moest wel rustig en duidelijk zijn. Mull2media heeft dit erg mooi gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geweldig Harold, nu kun je met trots je bedrijf promoten terwijl je overal naartoe rijdt.

9

Weer een prima samenwerking

Weer een prima samenwerking met Mull2media

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Zeker mee eens John! Bedankt voor je mooie cijfer. Creatieve groet, Mull2media

10

Snel, mooi en kundig

Mull2media heeft mijn website design-dutch.nl gemaakt precies zoals ik het wilde hebben. Dat deden ze snel en kundig. Ook zijn ze behulpzaam en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Femmie! Wat fijn om te horen dat je website geheel naar wens is, daar worden we blij van! Bedankt voor je mooie cijfer en het delen van jouw ervaring. Creatieve groet, Mull2media

9

prima contact en goed werk geleverd.

Heb goed en duidelijk contact gehad in de offerte fase. Heldere concept tekeningen ontvangen waardoor we een goed beeld kregen van het ontwerp. Verder is het reclamebord vakkundig en stevig geplaats.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Robin, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Creatieve groet, Mull2media

10

Uitstekend

Heb hier mijn ramen laten blinderen. Ze zijn klantvriendelijk en geven zeer goed advies. Voor de rest gaat het werk en afspraken maken erg snel en ze leveren ontzettend strak werk. Dus kortom een topzaak!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Matthias, Bedankt voor je complimenten! Altijd leuk om te horen dat wij topwerk hebben afgeleverd. Creatieve groet, Mull2media

10

Erg blij met de bestickering van onze werkbussen

We zijn erg tevreden over het contact, het ontwerp en het uiteindelijke bestickeren van onze werkbussen. We krijgen veel positieve reacties. Kortom: vakmensen die afspraken nakomen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Jordi, goed om te lezen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor deze mooie review én de dikke 10! Zichtbare groet, Mull2media

10

Goede communicatie en een geweldig resultaat

Mull2Media heeft ons goed geholpen met het ontwerp en de bestickering van onze bedrijfswagen. Naar goed overleg, duidelijke communicatie en de mogelijkheid om ontwerpvoorbeeld aan te passen naar onze wensen, is het resultaat prachtig geworden. We zijn super blij het met eindresultaat en we krijgen enkel lovende reacties. Samenwerken met Mull2Media, een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Jamey, Nou die lovende reacties op jullie bedrijfswagen zijn zeker op z'n plek. Want wat een mooie opdracht was dit, fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Op naar vele mooie feestjes met het Feestpunt. En als we jullie nog beter zichtbaar mogen maken, dan weet je ons te vinden! Creatieve groet, Mull2media

10

Deskundig geholpen en heel mooi uitgevoerd!

Wij hebben verschillende soorten beletteringen via Mull2Media laten lopen. Ze hebben ons deskundig, snel en fijn geholpen / geadviseerd! Ik zou Mull2Media zeker aan bevelen aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

He Froukje, wat goed om te horen dat alles naar wens is. Fijn dat we hebben bijgedragen aan het nog beter zichtbaar maken van In & Next interieurontwerp.

10

Op Mull2media kan je op bouwen en zorgt voor vertrouwen!

Mull2media heeft gezorgd dat ik zichtbaar werd! Zowel voor mijn logo als voor de web-site! Ik vind het een fijn team om mee samen te werken!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Hester, Bedankt voor dit mooie cijfer en je positieve woorden. Als je vragen hebt of je wil werken aan nog meer zichtbaarheid, dan weet je ons te vinden! Creatieve groet, Mull2media

10

Topbedrijf !

Voor het eerst een auto laten wrappen in 2021. Dit is zo goed bevallen dat ik in 2023 dat opnieuw heb gedaan met een andere auto. Beide in dezelfde kleuren. Ook details worden prima met je doorgenomen. Ben weer zeer tevreden over het kleurresultaat, blijft tenslotte toch beetje spannend als de auto in zijn geheel is gewrapt. Ook is de kwaliteit van wrapping erg goed. Na 2 jaar nog niets te zien dat er iets loslaat. Ik ga met de auto's door automatische wasstraat en ze zien er daarna ook weer als nieuw uit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Peter, Wat een fijne review, daar worden we blij van! En die gewrapte auto mag er ook zeker zijn, goed om te horen dat alles naar wens is. Dat je er nog maar lang van mag genieten! Zichtbare groet, Mull2media

10

Snelle en goede service

Voor mijn bedrijf had ik een advertentie nodig en wilde ik doppers hebben met mijn logo. Mull2Media had de advertentie dezelfde dag al af en de doppers werden sneller dan verwacht geleverd. Alles met een mooie kwalitieit en je hebt altijd inspraak in de opmaak. Dit ook omdat er korte lijntjes zijn, wat het makkelijk communiceren is.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

He Klaas-Jan, Soms zijn we sneller dan het licht! Fijn dat dat als positief wordt ervaren. Dus dank voor je mooie review en het hoge cijfer, presteren we toch wat beter dan vroeg op school ;) Als je in de toekomst op zoek bent naar meer zichtbaarheid, weet je ons te vinden. We helpen je graag! Creatieve groet, Mull2media

10

Super klant vriendelijk!

Ik heb mijn website en logo laten ontwerpen door mull2media en ben super tevreden! Fijne samenwerking en kon met al mijn vragen en op of aanmerkingen daar terecht. Ik zou ze iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Fréderique, Wauw wat een mooie woorden! Daar worden we blij van. Een logo en website, zodat jullie prachtige zijden bloemen nog beter zichtbaar zijn. Helemaal passend bij wie jullie zijn! Creatieve groet, Mull2media

9

snelle service

Wij hebben meerdere bussen laten beletteren en dit bevalt prima.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Roy, Nu zichtbaar van A naar B met jullie mooie bussen! Bedankt voor de review, zijn we blij mee. Creatieve groet, Mull2media

Bedrijfsgegevens

Ruimzichtlaan 1

7001 JE Doetinchem

0314-361516

[email protected]

Over Mull2Media

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame. We zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat je review hier achter. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0314 - 36 15 16.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.