Goed advies, zeer goede afwerking, super strakke montage en last but not least: alle afspraken worden nagekomen! Waren alle bedrijven maar zo…
Prima kwaliteit en service Zeer tevreden
gastvrijheid in showroom, goede kwaliteit, goede en vriendelijke monteurs met vakkennis.
We vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Het spijt ons dat het voor uw gevoel zo lang heeft geduurd. De verkoper meet in eerste instantie globaal de maten op. Nadat de opdracht verwerkt is, komt onze inmeter met de juiste kennis van zaken de maten altijd nogmaals inmeten om fouten te voorkomen. Tussen deze twee momenten hebben 3 weken bouwvakvakantie gezeten. In de week dat de schuifpui uit productie kwam, is contact met uw moeder opgenomen om een datum voor montage in te plannen. Dat kwam toen niet uit. Door een samenloop van omstandigheden heeft het daarom allemaal langer geduurd dan wenselijk. We vinden dit erg vervelend. Een aanbetaling van 25% bij opdracht is bij ons gebruikelijk, maar door deze vertraging niet zo plezierig. Tel daarbij op de pech van een ruitbreuk, dan is uw gevoel begrijpelijk. We hopen dat u ondanks deze tegenslag toch tevreden bent over uw product en zijn u ook in de toekomst weer graag van dienst.
we zijn heel tevreden hoop dat dat zo blijft
Goede en vriendelijke ontvangst en uitleg showroom. Verkoper aan huis ook in de avonduren. Snelle reacties op vragen via mailverkeer. Deur op tekening na een paar aanpassingen samengesteld. Een gok op tekening. Zeer mooi achteraf! Kwalitatief en uitstraling zeer goed. Vriendelijke en accurate montage door 2 medewerkers. Vriendelijke bejegening aan telefoon. Ik zal nog meer renovatie t.z.t. moeten laten uitvoeren. Ik zal dit weer door Bohaco laten uitvoeren. Positief is een cliënt tevredenheidsonderzoek na afloop.
We kunnen niets bedenken dat beter kan. We zijn echt super tevreden!
Er is totaal niets negatiefs, dus dan is het zowieso allemaal positief
Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke uitleg en uitgebreide productinformatie die wij hebben gekregen.Je betaald voor een mooi degelijk product. Zeer net en vakkundig personeel tijdens het plaatsen. Alles is netjes afgewerkt in goed overleg. De nazorg is zover nodig goed en men komt afspraken na.
Onze klant Mart de Gier uit Rosmalen vroeg ons vriendelijk zijn gegevens toe te voegen aan zijn beoordeling. Hij was het in zijn enthousiasme vergeten. Nou Mart,...bij deze. En natuurlijk van harte bedankt voor uw positieve beoordeling!
Er waren goede vakmensen bezig met het plaatsen van de kozijnen. Men ging secuur te werk, tot in de puntjes afgewerkt, en hebben alle rommel en afval keurig opgeruimd.
Prima verzorgd, alles wordt gedaan om beschadigingen en/of vervuiling van de inboedel te voorkomen. Ook worden de kozijnen en ander afval keurig netjes afgevoerd. Monteurs zijn accuraat en vakkundig.
Goede kwaliteit en goede montage.
Vanaf eerste gesprek goed gevoel. Er werd met je mee gedacht. Complimenten voor de medewerkers die de montage aan huis gedaan hebben. Er werd zeer netjes gewerkt en vriendelijk. De laatste afwerking was uitermate netjes en vakkundig.
Heel tevreden tot nu toe
Alles goed afgewerkt heel tevreden
Vakkundig werk , goede kwaliteit en prettige samenwerking
flexibele opstelling bij het maken van afspraak. afspraak is afspraak goede en prettige onderaannnemer voor dorpelwerkzaamheden tijdens montage wordt goed doorgewerkt, sympathieke klantopstelling van monteurs
alles is goed, behalve de prijs..grapje! duur materiaal maar super goed
Nette rustige monteur die wist waar hij mee bezig was,en aan het eind van de dag hadden we een hele mooie voordeur perfect.
Voorlichting en plaatsing waren zeer vakkundig.
Zowel bij verkoop, plaatsing als service een prettig contact met de betrokken medewerkers.
Bedankt voor deze slimme tip! We geven het mee aan onze monteurs!
Van offerte tot plaatsing is alles prima verlopen Luistert goed naar aanvrager. Ook bij voorkeur wijzigen
goed advies gekregen, goede kwaliteit en goede montage en afwerking.
Bedankt voor uw tip! Kleine kleurverschillen tussen kunststof/folie en lakstift bij het bijkleuren zijn helaas niet te voorkomen. Het is een voortdurend aandachtspunt om het bijkleuren tot een minimum te beperken.
Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al meer dan 45 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.