Ik ben zeer positief over het advies, levering en montage van de overkapping
Mooi product en goed kwaliteit. Afspraken goed nagekomen en met monteurs goed afspraken kunnen maken. Monteurs vriendelijk en behulpzaam. Gemaakte rommel is na beeindiging werkzaamheden goed opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Het aanpassen van onze bestaande terrasoverkapping tot een serre was een zeer prettige ervaring met Bohaco
Mijn positieve ervaring was met de bedrijfsleider/verkoper uit Montfort. Prima advies, prima offerte. De vakmensen die in 2013 (Montfort) en in 2014 (Meijel) kozijnen/ramen kwamen plaatsen, zeer professioneel, netjes, prettig in de omgang.
We hebben contact opgenomen met Dhr. Schmidt en inmiddels zijn de kozijnen afgewerkt naar de wens van de klant. De reactie van de klant: "Het product dat Bohaco levert is prima en de monteurs zeer prettig en vakkundig. De allergie van mijn kant zat hem in het voor- en natraject. Dit is thans, zoals bekend, uit de wereld."
betrouwbaarheid en degelijkheid een goede combinatie
KWALITEIT ! Ook bevestigd door klusseniersbedrijf en stucadoor die we deze ronde van renovatie in de arm hebben genomen.
Er snel en netjes geholpen. Zelfs extra aandacht voor plaatsing gehad.
er waren soms dingen die niet klopten, omdat iets anders gemaakt was dan op tekening, helemaal tot tevredenheid opgelost. ook met de levering extra hun best gedaan om een datum te halen. Echt heel fijn
Overtuigende kwaliteit van de geleverde ramen ! Vakkundige montage en afwerking,zelden gezien...Met mijn keuken was dit zes jaar geleden wel anders...Montagebederijf inmiddels faiilliet!....Niet verwonderlijk !
Goede ontvangst bij showroom Meijel en door Huub van Berlo. Huub heeft ons perfect voorgelicht. Nieuwe deur was niet geheel goed afgewerkt. Is door Jos Keijsers prima opgelost.
Zeer prettig behandeld op de showroon en ook het bezoek aan huis was zeer aangenaam en deskundig. De montage door jullie monteur hebben wij ervaren als zeer vak bekwaam en precies, al met al zijn we dus zeer tevreden met onze mooie glazen schuifwand.
Prettige samenwerking en betrouwbaar qua afspraken nakomen. Duidelijk advies en verhelderend in het maken van (soms moeilijke) keuzes.
Wij zijn goed tevreden over BOHACO
Gewoon correct bedrijf
alles is goed en netjes gemaakt en afgewerkt
Alles is prima geregeld! Van het advies tot aan de montage.
Goed en op een plezierige manier geholpen.
Alles is gedaan zoals afgesproken en goed afgewerkt. Ik zal positief staan voor nieuwe klanten.
Goede uitstraling, goed vakmanschap, snel klaar en mooi
Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al meer dan 45 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.