Hele goede ervaring

Goed. Leuke en goeie monteurs. Word netjes behandeld en word zoveel mogelijk schoon gemaakt

Goede service alleen de subsidie aanvraag zouden ze ook moeten regelen.

Niet goedkoop maar dan heb je ook wat

Prijzig maar vakwerk

Eerlijk, goed en netjes

Mijn ruiten laten vervangen in mijn 30 jaar oude Bohaco kozijnen. Is van dubbelglas naar HR++ gegaan en opnieuw afgekit. Het resultaat is direct merkbaar. Eerlijke duidelijke service en zeer persoonlijk. Fijn bedrijf en fijne mensen om mee te werken.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, afwerking en service.

Wij haden al goede ervaringen met Bohaco en dat is wederom bevestigd. Goede kwaliteit kost wat maar dan heb je ook goede kwaliteit. Voor mensen die voor kwaliteit gaan, is Bohaco, alleen maar aan te bevelen. Van bestelling tot plaatsing, nazorg en facturering is alles als afgesproken en goed verlopen. Dank hiervoor aan het hele Bohaco team. Een extra compliment voor Bart en zijn collega zij hebben bij de plaatsing, goed, netjes gewerkt en een goede kwaliteit afgeleverd. (uitstekend visitekaartje).

perfekte service, zeer vriendelijk personeel

bij aankoop werd veel rekening gehouden met onze wensen. Bij levering werd alles zorgvuldig afgedekt en zeer secuur gewerkt. Alleen maar lof over dit bedrijf

Fijne monteurs met een goed product.

Monteurs hebben aan de binnenkant alles netjes afgewerkt. Beleefde monteurs. Afwerking van een van de kozijnen vonden we minder netjes. Na onze klacht is er een monteur langs geweest. Er wordt eventueel een extra afwerkstrip geplaatst. Keukenraam ziet er zeer goed uit. Vooral de weggewerkte scharnieren bevallen zeer goed.

Goede kwaliteit en service

Vakkundig personeel en goede service

Netjes gewerkt door de mannen!

Vriendelijk en eerlijk geholpen in de showroom. Bij het plaatsen is netjes gewerkt.

Super tevreden

Geweldige kwaliteit, uitstekend advies, zeer vakkundige en vriendelijke mensen. Ze gaan pas weg als ALLES in orde is.

Geweldig.

Ik heb een geweldige ervaring met Bohaco. Goede service en vriendelijk personeel. Ook wordt er netjes opgeruimd als ze met het werk klaar zijn. Petje af voor Bohaco.

Het lange wachten heeft zich geloond

De levertijd was lang maar direct bekend en een zeer goede sevice.

Hardwerkend personeel met goede ideeën en Services

Vakkundig, behulpzaam, prima kwaliteit, goede service.

Van eerste gesprek tot laatste plaatsing een fijn en goed contact. Vakkundige medewerkers die ook met je meedenken. Niet goedkoop maar kwaliteit voor ons geld.

Prima gedaan

Kwaliteit

Zeer fijne ervaring , monteurs zijn zeer bedreven , aardig en behulpzaam. Prijs ligt aan de hoge kant maar gezien de kwaliteit is dit aanvaardbaar

Niet de goedkoopste volgens mij wel een van de betere!

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Topkwaliteit! Montage team is een geoliede machine! Minpunt: Het koste veel overtuiging om duidelijk te maken dat de factuur moest worden voorzien van gegevens volgens voorschrift RVO t.b.v. aanvraag ISDE-subsidie!

Super en geweldig bedrijf

Ze hebben vorige week bij ons voor het hele huis kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Wij zijn super tevreden de jongens hebben uitstekend werk geleverd. Zeer vakkundig en netjes. Bedankt hiervoor.

kwaliteit, goede service

tevreden over het meedenken, afspraken nakomen, goede kwaliteit, top service

Vakwerk geleverd

Netjes gewerkt. Aanpassingen ter plekke waren geen probleem

Proffesioneel

Proffesioneel

Goed en vakkundig!

Duidelijke afspraken, aardige en vakkundige mensen. Goed eindresultaat.

Geheel tevreden met de geplaatste kozijnen.

Kundige vriendelijke medewerkers. Ook oplossings gericht bij onverwachte mankementen bij plaatsing. Een tebreden klant

Gewoon Top!

Alles ging suppelig wij zijn erg tevreden en gaan zeker in de toekomst onze deur bij Bohaco bestellen.

Geweldig dik tevrede

Geweldige deur goede service

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al meer dan 45 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.