Het kan beter.

Dit was mijn derde opdracht aan Bohaco voor het leveren en monteren van raamkozijnen en deuren. Uiteindelijk zijn de geleverde kozijnen en deuren geleverd met de juiste kwaliteit maar de service kan beter. 1. De levering en montage werd weken later uitgevoerd dan bij de bestelling was afgesproken. 2. Bij levering en montage waren 2 ruiten gebarsten. Er werd gezegd dat de niewe ruiten al waren besteld. 3. Na 4 weken werden de gebarsten ruiten pas vervangen na 2 keer dit gereclameerd te hebben. Compliment overigens voor de inzet van de monteurs.

correcte benadering, uitstekende service en uitvoering van werkzaamheden

zie bovenstaande

Erg klantvriendelijk, afspraken worden nagekomen en snelle reacties.

Helemaal tevreden.

Prettige werknemers die in alles meedenken. Alles volgens plan en afspraak.

Prima.

Bij ons contact met Bohaco in Weert zijn wij uitermate vriendelijk en naar ons idee vakkundig geholpen met onze wensen. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en wij zijn in totaal erg tevreden met onze beslissing om voor Bohaco gekozen te hebben.

Alles is goed verlopen , van offerte tot en met plaatsing voordeur

Zeer goede ervaring

Snelle reacties en acties

De totale doorlooptijd had wat mij betreft wel wat korter gekund. Blijkbaar genoeg te doen, wat op zich al een aanbeveling is.

Excellent

It was an excellent experience. Everything was done as agreed, within the deadlines, and flexible enough to meet some requirements.

• Would you recommend us? Yes

Afspraken goed nagekomen, problemen goed opgelost.

Alle afspraken zijn goed nagekomen en keurig werk geleverd.

Bijna super

Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen was het super. Minpunt is de persoon die kwam inmeten. Met zijn ervaring moet hij toch gezien hebben dat we stelkozijnen hadden. Dit is goed opgelost door de kozijnmonteurs door de kozijnen kleiner te zagen. Later is deze persoon (6 mei) nog langs gekomen, we waren buiten aan het werk. Hij stopte met zijn auto voor het huis, zag ons staan , maar nam niet de moeite om even uit te stappen en te vragen of we tevreden waren of i.d. En reed zonder contact te maken weer verder. Over deze persoon zijn we minder tevreden. De monteurs waren vakmannen

Uitstekend bedrijf

Tijdens ons 1e bezoek aan Bohaco in Meijel hebben wij gesproken met Bert Krops. Net 1e gesprek hadden wij direct een goed gevoel met elkaar. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf uitgebreid informatie welke mogelijkheden er lagen en hoe wij zelf met de module kunnen werken. Na ons 2e gesprek werkte Bohaco samen met ons een voorstel uit. Daarna is Bert bij ons langs geweest en op basis van zijn bezoek had hij een beter idee over de positionering van de deur. Dit voorstel werd na tevredenheid door hem uitgewerkt. Na het 3e gesprek is de keuze voor Bohaco gemaakt en is nu alles netjes met volle tevredenheid geplaatst door Bohaco. Wij zijn zeer tevreden over de behandeling en plaatsing van en door Bohaco.

Professioneel bedrijf.

Zeer klantvriendelijk. Behulpzame en vriendelijke medewerkers. Harde werkers, stonden geen moment stil. Houden zich aan de afspraken. Dank jullie wel medewerkers van Bohaco.

alles goed verlopen, komen afspraken na

Professioneel en zorgvuldig gewerkt.

Bohaco is een ervaren en kundig bedrijf. Kwaliteit hoog in het vaandel.

Top service en product

Super goede, vriendelijke en snelle service en alles klopt

Weet niet

Ik ben nooit in Meijel geweest dus waarom deze mail

Netjes gewerkt door Huub van Berlo en ook de monteurs !!

topkwaliteit en vakkundig werk!!

-zie bovenstaande tekst

Jullie service is perfect en bij iedereen aan te raden.

Omdat de service en alles wat er bijhoort heel goed is.

Fijn en goed geholpen. Denken mee en zijn zeer Kundig

Na bezoek aan showroom snel een keuze gemaakt. Offerte kwam snel en duidelijk binnen. Verwachte levertijd viel moeilijk in smanehang met andere verbouwingsactiviteiten. Gelukkig door fijn meedenken toch alles weten in te passen. Bij levering prettige en kundige medewerkers, en goede kwaliteit geleverd!

Snel en goed

Bohaco heeft bij mij de garagedeur vervangen. De mannen waren snel korrekt en Herne goed werkt geleverd.

Professioneel en volgens afspraak

Vervanging oude kozijnen en maken schuifpui professioneel en volgens afspraak uitgevoerd. Kleine problemen onderweg netjes opgelost. Prima werk.

uitstekend!

Wij zijn heel tevreden over Bohaco voor het plaatsen van onze kozijnen. Vakkundig personeel en behulpzame klantenservice.

Goede ervaring

Wij hadden met Bert Krops een goed en gezellig gesprek duidelijke uitleg van mogelijkheden, er werd ook gelijk aangegeven door de drukte in welke periode waarschijnlijk de levering zou plaatsvinden, op de dag van plaatsing waren de monteurs op tijd en vakkundig verder niks op aan te merken, wij zullen bij de volgende ronde weer bij Bohaco teruggaan.

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al meer dan 45 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.