Heeft een totaal van 1.081 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten melden consequent vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke instructies en betrouwbare uitvoering. De afspraken worden nagekomen en vragen worden snel beantwoord. De algemene ervaring is positief bij verschillende projecten, met veel tevredenheid over planning en uitvoering. De kwaliteit van de service en het vakwerk wordt gewaardeerd.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Goede communicatie
Betrouwbare service
Gebaseerd op 120 reviews
Product is mooi maar het duurt veel te lang.
De verkoper en de monteurs doen het goed. Daar heb ik prettig contact mee gehad en zorgen dat de zaken geregeld zijn in hoeverre zij dat kunnen.
Alles daartussenin ben ik minder tevreden over en duurt echt veel te lang. Bijvoorbeeld het inmeten; het duurt maanden voordat ze langs komen en toevallig kom ik er een maand daarna achter dat de maten nog niet eens in het systeem staan. Om dan vervolgens te bellen dat ze pas in oktober komen om het kozijn te plaatsen. Bleek na wat kritische vragen ook gewoon in september te kunnen alleen hadden ze dan een 3e man nodig om het glas te tillen, hier liep gewoon een aannemer rond. Hier ben ik dus niet zo van gecharmeerd, dat ik dit zelf mag managen en bedenken. Niet voor het prijskaartje wat eraan hangt in ieder geval. Als ik Bohaco een tip mag geven; zorg dat je dit proces op orde krijgt.
Maar goed, uiteindelijk is het eindresultaat wel mooi en ben ik er blij mee!
N.v.t.
18 September 2026
Fabienne
Waalwijk
Goed!
We zijn heel erg tevreden over de vliesgevel die Bohaco bij ons geplaatst heeft!
We zijn zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan tijdens onze bezoeken aan Bohaco Meijel. Het was even zoeken hoe de vliesgevel opgebouwd moest worden gezien de grote afmetingen van de ruiten. Na wat hobbels in het offerte traject, wat ons zelfs de twijfels gaf om hiermee verder te gaan, zijn we uiteindelijk bij het juiste product uitgekomen; een vliesgevel van ruim 6 meter hoog. Om het technisch goed af te stemmen is er een goed overleg geweest met Bohaco en onze aannemer en wij als klant.
Opleverpunten aan de vliesgevel heeft Bohaco perfect opgelost! En wij zijn enorm blij en tevreden over de vliesgevel en de plaatsing hiervan! Het steellook profiel (wat niet alle andere bedrijven aanbieden) vinden we prachtig! We zouden Bohaco dan ook zeker aanraden!
11 September 2026
A + R
Druten
Top.
Top, en vakkundige medewerkers die ook nog eens gezellig zijn om in huis te hebben.
Door onze eerdere plaatsing van een voorpui weer door Bohaco andere puien laten plaatsen.
We zijn ook deze keer weer super tevreden met Bohaco.
Alle mannen die zijn geweest waren stuk voor stuk vakmannen, toppers, die met je meedachten daar waar nodig was.
Het begon al bij het kennismakingsgesprek met een goede uitleg en een antwoord op de vragen als ze er waren.
Ook de afwerking is supernetjes gedaan, in het voorraam zaten wat ‘foutjes’ maar na een afspraak is de voorruit vervangen.
5 September 2026
Richard en Diana Pil
Etten-Leur
Er is maar een woord te zeggen : Professionaliteit
We zeggen via deze weg dat we zeer blij zijn voor Bohaco gekozen te hebben.
Alle werkzaamheden zijn zeer mooi en goed uitgevoerd.
Je kunt in een oog opslag zien dat het allemaal prachtig is afgewerkt.
Het gehele proces van showroom bezoek, uitleg, offerte, na meten, ondersteuning, planning, slopen, plaatsen, schoon maken, afval verwijderen en afwerken is gewoon zeer professioneel door iedereen uitgevoerd en dat zonder enige twijfel.
Vooral de monteurs doen ter plaatsen zeer goed hun best op alles.
1 September 2026
Mattie
Nieuwstadt
Bohaco levert kwaliteit
Ramen, kozijnen, plisséhor, zonsverduisteringen alles wat je door ze laat maken, het is altijd naar tevredenheid.
22 August 2026
Mike
AARLE-ROXTEL
geweldig
super werk geleverd .goed en vakkundig personeel
26 July 2026
Toos konings
NEDERWEERT-EIND
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze mooie review en dat er super werk geleverd is!
Perfect van begin tot eind
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe kozijnen van Bohaco Meijel. Vanaf het eerste contact voor een offerte tot en met de plaatsing verliep alles soepel en professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt.
De kozijnen werden op tijd geleverd, de monteurs waren vriendelijk, beleefd en werkten netjes. De kwaliteit van de kozijnen is uitstekend en ze zien er prachtig uit.
Wij raden Bohaco dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve kozijnen en uitstekende service. Voor toekomstige projecten zouden wij zonder twijfel opnieuw contact met hen opnemen.
25 July 2026
Lana & Cees
Tegelen
Reactie van Bohaco Meijel
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kozijnen en het traject van eerste contact tot eindresultaat naar wens is verlopen. Bedankt voor deze mooie review!
Afspraken waarmaken en nakomen
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen met een goede kwaliteit en afwerking
25 July 2026
Thijs
Wessem
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze mooie review!
Uitstekend en waardevol advies, hoge kwaliteit materialen en zeer nauwkeurige plaatsing
Bij de renovatie van ons kantoorpand in Zwijndrecht zijn er verschillende aluminium puien met deuren en (elektrische) ramen en een garagedeur geplaatst. In totaal zo'n 60 strekkende meter waarvan enkele delen ruim 3,5 meter hoog.
Dit renovatieproject is in etappes gedurende 2 jaar uitgevoerd. De monteurs kwamen altijd op tijd en door uitstekend communicatie waren de mannen niet zo maar een leverancier maar graag geziene leden van het team dat het allemaal heeft mogelijk gemaakt. Alles is tot in de puntjes goed opgeleverd.
Marcel
Zwijndrecht
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze mooie review! We zijn heel blij te horen dat u zo tevreden bent door de jaren heen
uitstekend
zeer goede ervaringen Bohako komt al jaren bij ons diverse werkzaamheden prima vaklui ervaringen en vooral kwaliteit en verstand van zaken
jack
tilburg
Reactie van Bohaco Meijel
Fijn om te horen dat u al jaren goede ervaringen met ons heeft. Bedankt voor deze review!
Prettige samenwerking en afspraken goed nagekomen
Prettige samenwerking en afspraken goed nagekomen
Coy
Beesel
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor de prettige samenwerking en dat u zo tevreden bent!
Bedrijf komt mij niet geheel proffesioneel over, de verwachtingen waren hoger.
Om te beginnen, het zijn allemaal aardige mensen. Tijdens het bekijken en beslissen wat in de mijn situatie het beste is graag de nadelen van deze optie op voorhand bespreken, voorkomt een hoop gedoe achteraf als de zaak gemonteerd is. Het niet leveren van hetgeen afgesproken is, deze zaken moet je dan wel zelf zien, je wordt er niet op geattendeerd. Dingen die niet 100 procent in orde zijn en waar het lastig is om dit te corrigeren worden genegeerd, en blijf ik dus mee zitten. Kortom, ik had er wat meer van verwacht. Ik weet ook niet hoe kritisch ik zijn mag, ik heb verder geen ervaringen met nieuwe kunststof kozijnen. Ik had bij mijn gemeente als E-coach jullie bedrijf onder de aandacht gebracht als zijnde leverancier i.v.m. de gemeentelijke subsidieregeling, hier met Mark Maassen over gehad. Ik weet niet of jullie dit extra werk heeft gebracht, een duim hiervoor zou aardig geweest zijn.
8 July 2026
Henk de Leest
BAKEL
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review.
Fijn om te lezen dat u onze collega's als vriendelijk heeft ervaren. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat we niet volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan. We nemen uw opmerkingen over de communicatie, de uitvoering en het nakomen van afspraken serieus en bespreken uw feedback intern. Ook willen we u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gehad door ons bij uw gemeente aan te bevelen. Dat waarderen we oprecht.
Goed service en vriendelijke mensen, uitstekend product.
Wij hebben het hele huis door Bohaco laten renoveren: het oude kozijnen en deuren laten vervangen naar aluminium deuren en ramen. Het is niet alleen uitstekend service maar ook nazorg geborgen. Ik zou dat absoluut aanraden.
Julia
Geertruidenberg
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze mooie review en dat u zo enthousiast bent over de service en nazorg!
Al vaker per e-mail onderdelen besteld. Worden na 1 á 2 dagen via Post Nl bezorgd.
Factuur kan nadien betaald worden.
Prima geregeld zo.
Walther
Tilburg
Reactie van Bohaco Meijel
Fijn dat u positief bent over onze service!
Kwaliteit en super service
Uitstekend!
Joost slaats
Meijel
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze mooie review!
Het kan beter.
Dit was mijn derde opdracht aan Bohaco voor het leveren en monteren van raamkozijnen en deuren.
Uiteindelijk zijn de geleverde kozijnen en deuren geleverd met de juiste kwaliteit maar de service kan beter.
1. De levering en montage werd weken later uitgevoerd dan bij de bestelling was afgesproken.
2. Bij levering en montage waren 2 ruiten gebarsten. Er werd gezegd dat de niewe ruiten al waren besteld.
3. Na 4 weken werden de gebarsten ruiten pas vervangen na 2 keer
dit gereclameerd te hebben.
Compliment overigens voor de inzet van de monteurs.
23 June 2026
Kees Gommers
Guttecoven
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor uw review en uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de kozijnen en deuren en dat u onze monteurs een compliment geeft.
Jammer dat u de duur van het traject als minder positief heeft ervaren. De montage heeft plaatsgevonden binnen de in de offerte vermelde levertijd. De gebarsten ruiten zijn na constatering direct besteld en na binnenkomst ingepland voor vervanging.
We begrijpen dat deze periode voor u toch als lang is ervaren en nemen uw feedback over de opvolging mee. Dank dat u opnieuw voor ons heeft gekozen.
correcte benadering, uitstekende service en uitvoering van werkzaamheden
zie bovenstaande
23 June 2026
geert
roermond
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt dat u zo positief bent over de benadering, service en uitvoering!
Erg klantvriendelijk, afspraken worden nagekomen en snelle reacties.
10 June 2026
J
Velden
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze reactie en dat u zeer tevreden was!
Helemaal tevreden.
Prettige werknemers die in alles meedenken.
Alles volgens plan en afspraak.
31 May 2026
Frans
Dorssers
Reactie van Bohaco Meijel
Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze werknemers en dat alles volgens plan en afspraak verlopen is! Bedankt voor deze review.
Prima.
Bij ons contact met Bohaco in Weert zijn wij uitermate vriendelijk en naar ons idee vakkundig geholpen met onze wensen. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en wij zijn in totaal erg tevreden met onze beslissing om voor Bohaco gekozen te hebben.
27 May 2026
Lambert Mathieu Louis Broods
6006 AC Weert
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze mooie review en dat u tevreden bent met uw beslissing om te kiezen voor Bohaco!
Alles is goed verlopen , van offerte tot en met plaatsing voordeur
Zeer goede ervaring
22 May 2026
Ed
Reuver
Reactie van Bohaco Meijel
Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is en u een zeer goed ervaring heeft gehad!
Snelle reacties en acties
De totale doorlooptijd had wat mij betreft wel wat korter gekund. Blijkbaar genoeg te doen, wat op zich al een aanbeveling is.
19 May 2026
M.F.
Radewijk
Reactie van Bohaco Meijel
Bedankt voor deze fijne review en dat u ons aanbeveelt!
Excellent
It was an excellent experience. Everything was done as agreed, within the deadlines, and flexible enough to meet some requirements.
13 May 2026
Anderson
Weert
Reactie van Bohaco Meijel
Thank you so much for your kind words! We truly appreciate your review and are very happy to hear that you had an excellent experience with us.
Review overzicht
Positief sentiment91%
Heeft een totaal van 1.081 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over Bohaco Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al meer dan 45 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg.
Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.