Hele aardige en kundige man, rioolinspectie ging goed en het probleem is eindelijk opgelost!
professioneel proactief, kundig
Deskundigheid
Konden op kort termijn een afspraak maken. De oorzaak van de stank in huis was moeilijk op te sporen. De mensen die de klus deden hebben op verschillende manieren getest waar het probleem vandaan zou kunnen komen. Zij bleven net zo lang zoeken totdat het verholpen was. Het is inmiddels al een tijdje geleden dat zij langs geweest zijn maar ik heb sinds die tijd de stank niet meer geroken. Ik ben erg tevreden.
Verstopping vakkundig opgelost, het bleek in de ontluchtingsbuis te zitten, zelf nooit aan gedacht
Hele goede ervaring , zeer vriendelijk geholpen. dik tevreden. Wagen met alle hulpmiddelen aanwezig.
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop het team van te kloeze de overstromingsproblemen heeft opgelost. Na inspectie werd de verouderde riolering verwijderd, regenwaterafvoeren verlegd en de doorvoer in de kelder naar buiten vernieuwd waarbij de muren werden afgewerkt.
Op een zaterdagavond was ons riool verstopt. Spoednr. van Te Kloeze gebeld en de dienstdoende medewerker was er met een half uur. Hij ging kordaat te werk, wist het euvel uiteindelijk boven water te krijgen na graafwerk, heeft het grondig opgelost en heeft alles weer netjes achter gelaten. Een vriendelijke man die van wanten wist en energiek doorging, ondanks dat het ondertussen al bijna nacht was.
Oké
weten waar ze het over hebben
Geen wachttijd, snelle en vakkundige reparatie en vriendelijke monteurs.
Snel en goed geholpen!!
Goed snel vriendelijk
Het was een ernstige verstopping en de loodgieter had er veel werk mee, maar ging net zo lang door tot het water weer prima doorliep.
Geweldig geleverde arbeid
Al jarenlang het volste vertrouwen dat ons afvalwater met zorg wordt afgevoerd. Denkt actief met ons mee, om zowel morgen als de komende decennia een optimale ondersteuning te kunnen bieden.
Prima geholpen. Duurde even alvorens men had gevonden hoe men van buiten erbij kon maar daarna ook goed opgelost.
ADh stgje dshz
Werken netjes en snel
Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk is het probleem wel opgelost. Prettige persoon.
Probleem prima opgelost, keurige werkwijze, meedenkend en duidelijke uitleg.
Afspraak op tijd nagekomen. Lastig probleem ( frezen gresbuid)vakkundig opgelost.
Er werd meegedacht hoe de verstopping het beste opgelost kon worden. Het probleem was dan ook binnen één uur verholpen. Ik kan dan ook zeker de fa. TeKloeze aanbevelen.
Goede oplossing gelijk gemeente gebeld omdat verstopping daar zat.