Bedankt voor de beoordeling.
Altijd als wij bellen komen jullie nog dezelfde dag! dat is top . erg tevreden met jullie
Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen. We streven naar een snelle/goede service!
Snelle service ,goed advies en zeer snelle afhandeling ,werkzaamheden netjes en veilig uitgevoerd. hielden zich keurig aan de Corona maatregelen.
Snel, accuraat en vakmanschap
Vakbekwaamheid en prima probleem opgelost
Kan de werkzaamheden niet beoordelen omdat ik niet in de kruipruimte kom , maar ga er vanuit dat dat allemaal in orde is.Riool werkt goed.
Keurig volgens afspraak geholpen
Er werd snel gepand, monteur leverde goed werk en dacht prettig mee in de opties om verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Goed advies aangaande de deels oudere rioleeringsbuizen die vervanging behoeven.
Bedankt voor uw beoordeling. We gaan het doorgeven aan de monteur.
Communicatie vanuit kantoor kan beter! Monteur was perfect!
Bedankt T. voor je terugkoppeling. Excuses, dat de communicatie niet naar wens is gelopen. Wel goed om te lezen dat je tevreden bent over de werkzaamheden!
zijn goed te bereiken en snel actie er wordt advies gegeven en laten ons de keuze om dit wel of niet te laten uitvoeren. wel oppassen dat dit niet te opdringerig overkomt op de klant.
Bedankt voor de beoordeling. We gaan hier rekening mee houden!
Top. Een medewerker, naam vergeten, Achterhoeks dialect, wil ik bij voorkeur vanaf nu voor al mijn moeilijke klussen.
Leuk om te horen!
Nette en snelle communcatie en goede vakkundige monteur
Vanaf het eerste contact tot oplevering werkzaamheden een plezierig bedrijf om vertrouwd zaken in hun handen te leggen.
Snel, netjes en accuraat. Prima ervaring.
Met kennis van zaken is onze rioolverstopping snel en goed opgelost
Te Kloeze is altijd goed bereikbaar, komen afspraken, ontstoppen uw riolering vakkundig en netjes en bovenal ze doen wat ze zeggen!
Bedankt voor de fijne samenwerking.
prima bedrijf. erg betrouwbaar en vakkundig.
Bedankt voor de fijne samenwerking.
Ik belde s, morgens en kwamen al na een paar uur. Ik had gedacht dat er wel een weekje overheen ging ;-) Heel netjes gewerkt, het was snel opgelost. En de prijs viel ons reuze mee. Volgende keer kiezen wij weer voor te Kloeze
Bedankt voor uw reactie.
Online kon een afspraak maken en de volgende dag stond er al een medewerker op de stoep. Die heeft de problemen snel geanalyseerd en opgelost.
Bedankt voor uw reactie.
Goed en snel zo als altijd
Bedankt voor de waardering
Ik was er niet. Mijn moeder was er. Een echte vakman, zei ze. Zeer tevreden.
Leuk om te horen. We geven het door aan de monteur.
snel en goed. denken mee
Bedankt voor de reactie. We zijn u graag van dienst
Korte lijnen erg behulpzaam en meedenkend.
Frank heeft hier prima werk verricht en wij kunnen hem iedereen aanbevelen. Nogmaals top!