Meteen geholpen
de man die bij ons kwam had veel te veel haast waar door ik nu met schade zit het duurde ook veel te lang voor het probleem was op gelost de mannen die het probleem later hebben gerepareert hebben het netjes opgelost maar zit nog steeds met schade aan mijn laminaat omdat dat er snel moest worden uitgebroken omdat de eerste man te gehaast was
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat uw eerste ervaring met onze monteur niet naar wens is verlopen en dat dit heeft geleid tot schade aan uw laminaat. Dat is uiteraard niet hoe wij te werk willen gaan en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij zijn wel blij om te horen dat onze collega’s het probleem later netjes hebben opgelost, maar begrijpen heel goed dat dit de ontstane schade niet wegneemt. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen.
Compleet nieuw riool laten aanleggen op advies van dit bedrijf. Duidelijke heldere afspraken en ook de prijs was vooraf in een nette offerte aangeboden. Vakmensen is ook op dit gebied van meerwaarde! Riool opnieuw aangelegd met de normen van deze tijd, en naderhand het straatwerk keurig hersteld: Vakwerk!
Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat u onze werkwijze, duidelijke afspraken en het vakmanschap zo heeft ervaren. We vinden het belangrijk om te werken volgens de huidige normen en alles netjes achter te laten. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Deze firma is mij heel goed bevallen komt op tijd. Net personeel werkt netjes en schoon is duidelijk. Ik ben heel blij dat ik hun hulp heb in geroepen. Heel hartelijk dank.
Hartelijk dank voor deze mooie en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze punctualiteit en nette werkwijze zo waardeert. We doen ons best om elke klus netjes en duidelijk uit te voeren. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het resultaat!
Prima werk gedaan
De verstopping in onze riool werd door een vriendelijke monteur snel en vakkundig opgelost.
Uw collega heeft alles gedaan om ons probleem op te lossen. We zijn zeer tevreden over hem.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen. We zullen uw compliment zeker aan onze collega doorgeven.
Prima medewerker, vriendelijk en deskundig. Ook aanmelden van de storing ging prima.
Mijn ervaring is prima
Probleem wordt direct opgepakt! Iedereen is vriendelijk van personeel tot de telefoon centrale Een dikke 10!
Bedankt voor uw fantastische review! 🙏 We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en ons vriendelijke team. Zo’n dikke 10 motiveert ons enorm om door te gaan op deze manier!
Ze waren super en gauw verholpen
zoals gezegd, snelle service maar meer dan € 200 betalen voor 10 minuten werk vind ik niet correct.
Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze snelle service waardeert. Ons starttarief is opgebouwd uit reistijd en half uur werkloon. Daarnaast heeft onze monteur bij u een highspeedfrees gebruikt. Deze kosten vallen buiten het starttarief.
We hebben al een paar mnd last van een verstopping 2 jonge jongens zijn geweest lukte niet paar dgn later kwam er iemand met meer ervaring alleen die stonk zo erg van de zweet dat mijn hele huis er naar rook was echt niet normaal wel aardig maar boven op zolder alleen maar gezucht en gekreun hij deed bijna niks heeft even 5 min wat geprobeerd en gaf het al op lukt niet zal het doorgeven aan de woningbouw alleen wel handig om het dan ook echt door te geven was dus niet gebeurd maar die man gaat weg en s'avonds laat stonk mijn huis nog naar die man echt vies dat kan echt niet maar goed probleem is nog steeds niet opgelost en baston wonen snapt er ook niks van want die hebben het probleem weer door geschoven naar een cv bedrijf ipv deze riool bedrijf moe word je er van pffff maar zit al maanden met een emmer die iedere week 2x geleegt moet worden zeer slecht allemaal.
Werkten zeer adekwaat en vertrouwenwekkend Vriendelijke mensen en een eerlijke prijs
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat u onze werkwijze, transparantie en prijs als eerlijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om duidelijk en vertrouwenwekkend te werken. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van uw ervaring!
Schoon en netjes gewerkt
Vriendelijke en meedenkende medewerker kwam bij ons en maakte het riool weer open zodat het afval water weer weg liep.
Servicegericht. Klantvriendelijk, Achterhoekse mentaliteit die me wel past
Dank voor je mooie woorden! Fijn dat onze service en klantvriendelijkheid bij je passen. We vinden het belangrijk om met die Achterhoekse mentaliteit te werken en onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Verstopte gootsteenafvoer naar rioolbuis vakkundig gereinigd vanaf straatkant.
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de verstopping vakkundig is verholpen en dat u tevreden bent over het geleverde werk. Bedankt voor het vertrouwen!
Fijn contact en vakmensen die het probleem hebben opgelost.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u het contact en onze vakmensen als prettig heeft ervaren en dat het probleem is opgelost. Bedankt voor het vertrouwen!
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Probleem vakkundig en professioneel opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden. Ga zo door...
Bedankt voor uw reactie.
Ons oude rioolstelsel is vervangen. Een flinke klus maar het is gelukt. Helaas is het teruggeplaatste straatwerk verzakt na een paar weken maar hiervoor gebeld en het wordt binnenkort opgelost.
Bedankt voor je review! Fijn dat je onze vriendelijkheid, deskundigheid en meedenken hebt ervaren en dat de vervanging van het rioolstelsel goed is verlopen. Het spijt ons dat het straatwerk is verzakt, maar goed om te horen dat we dit snel kunnen oplossen.
bellen om 09.00 uur, om 12.00 uur was alles geregeld. TOP!!!
Wat fijn om te horen! Geweldig dat we zo snel konden helpen en alles op tijd geregeld was. Bedankt voor je enthousiaste bericht!
Heel kundig en aardige nette werknemers en komen hun afspraak na .
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze medewerkers als kundig en netjes heeft ervaren en dat wij onze afspraken zijn nagekomen. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf!