Nette medewerker, prima uitleg van situatie en oorzaak. Uitstekend en snel opgelost.
Prima vlgs afspraak riool vervangen. Tip: straatwerker het straatwerk terug laten plaatsen en niet door de monteurs. Ieder zijn vak ... sierstraatwerk is lastig om te herstraten.
zoals gezegd geweldige weeknemer ik zou niet in dat luik gaan ik ben er steeds bij gebleven en gereedschap aangegeven .
Afgelopen week werkzaamheden aan riool binnen ons kantoor en er buiten. Medewerkers hebben heel netjes gewerkt. Aan eind van dag werd telkens netjes opgeruimd en schoon gemaakt.
Bedankt voor uw reactie. We gaan de complimenten overbrengen naar de monteur!!
Onze ervaring met Tekloeze begon met een verstopping van het riool op onze camping in het hoogseizoen met volle bezetting; een nachtmerrie voor iedere campingeigenaar ! Dankzij de snelle reacties en acties van Tekloeze is het probleem grondig opgelost. Aardig en deskundig personeel en financieel kom je niet voor verrassingen te staan omdat van tevoren wordt verteld wat een spoedoproep kost.
Bedankt voor uw reactie. We zijn 24/7 bereikbaar.
Nette mensen die snel werken.
Moeilijk te bepalen waar het probleem zat. Vakkundig opgelost.
Prima afhandeling
Bedankt voor de beoordeling.
Altijd als wij bellen komen jullie nog dezelfde dag! dat is top . erg tevreden met jullie
Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen. We streven naar een snelle/goede service!
Snelle service ,goed advies en zeer snelle afhandeling ,werkzaamheden netjes en veilig uitgevoerd. hielden zich keurig aan de Corona maatregelen.
Snel, accuraat en vakmanschap
Vakbekwaamheid en prima probleem opgelost
Kan de werkzaamheden niet beoordelen omdat ik niet in de kruipruimte kom , maar ga er vanuit dat dat allemaal in orde is.Riool werkt goed.
Keurig volgens afspraak geholpen
Er werd snel gepand, monteur leverde goed werk en dacht prettig mee in de opties om verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Goed advies aangaande de deels oudere rioleeringsbuizen die vervanging behoeven.
Bedankt voor uw beoordeling. We gaan het doorgeven aan de monteur.
Communicatie vanuit kantoor kan beter! Monteur was perfect!
Bedankt T. voor je terugkoppeling. Excuses, dat de communicatie niet naar wens is gelopen. Wel goed om te lezen dat je tevreden bent over de werkzaamheden!
zijn goed te bereiken en snel actie er wordt advies gegeven en laten ons de keuze om dit wel of niet te laten uitvoeren. wel oppassen dat dit niet te opdringerig overkomt op de klant.
Bedankt voor de beoordeling. We gaan hier rekening mee houden!
Top. Een medewerker, naam vergeten, Achterhoeks dialect, wil ik bij voorkeur vanaf nu voor al mijn moeilijke klussen.
Leuk om te horen!
Nette en snelle communcatie en goede vakkundige monteur
Vanaf het eerste contact tot oplevering werkzaamheden een plezierig bedrijf om vertrouwd zaken in hun handen te leggen.
Snel, netjes en accuraat. Prima ervaring.
Met kennis van zaken is onze rioolverstopping snel en goed opgelost
Te Kloeze is altijd goed bereikbaar, komen afspraken, ontstoppen uw riolering vakkundig en netjes en bovenal ze doen wat ze zeggen!
Bedankt voor de fijne samenwerking.
prima bedrijf. erg betrouwbaar en vakkundig.
Bedankt voor de fijne samenwerking.