14.00 uur een afspraak gemaakt om 15.30 was de monteur ter plaatse
zowel storingsdienst en monteurs vakkundig oplossing geboden en gemaakt daarvoor onze dank, zeker omdat hij tijdens de feestdagen was.
Binnen twee uur gearriveerd om vervolgen in een half uur de put te openen, leidingen met hoge druk door te spoelen en de put en het straatwerk weer te dichten. Super!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Slechts één opmerrking: Het starttarief zouden wij onderbrengen in her werkloon. Lijkt ons eerlijker. Het huidige e-mailadres is: [email protected]
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u nog steeds tevreden bent over ons. Starttarief is reistijd inclusief een half uur werkloon.
er zou door jullie nog een inspectie plaats vinden van een stuk riool.
Te Kloeze reinigt al jarenlang de drainage, kolken en rioleringen op onze locaties. verder aanleg van nieuwe riolering, zandvangputten, pompputten en vetafscheiders inclusief al het bijkomende werk is naar tevredenheid en tegen een redelijk tarief uitgevoerd.
Bedankt voor uw reactie.
Goed advies erbij gekregen.
Bedankt voor uw reactie.
prima contact en snelle en goede afhandeling
vlug en volgens afspraak
Problemen keurig verholpen
Fijn dat er zo snel iemand kan zijn om het probleem op te lossen. We hebben nog wel de toiletpot weer wat steviger vast moeten maken, want deze zat nog te los.
Bedankt voor uw reactie, excuses dat het toilet niet naar tevredenheid is vast gezet. Als dit nog probleem oplevert, dan horen wij dit graag.
Snel en naar tevredenheid geholpen
Bedankt voor uw reactie.
Makkelijk online in te plannen. Werd netjes per mail bevestigd de volgende dag. De ochtend werd ik keurig gebeld dat het heel iets later werd alvorens de monteur kon komen ivm andere werkzaamheden. Monteur liet zien wat het probleem was en legde keurig alles uit
Bedankt voor uw reactie. Op deze manier werken is ook ons streven.
Te Kloeze behoeft zijn dienstverlening niet te verbeteren. Die is al goed en kan niet beter.
Bedankt voor uw reactie. Hier zijn we trots op!
Zorgvuldig, netjes gewerkt en vriendelijk
Eerste collega had beter kunnen luisteren, gezegd dat het probleem in de afvoer van de keuken zat, maar begon helaas buiten meteen te graven. Volgende dag collega 2 alles nagekeken buiten, alles was in orde daarna bij de afvoer gekeken hier bleek dus wel het probleem te zitten. Probleem had in 1 dag opgelost kunnen worden als er beter geluisterd was. Voor de rest prima en nette werknemers. Na mijn melding werd er snel contact opgenomen voor een datum en tijd om langs te komen.
Beste Anke, bedankt voor uw reactie. We gaan de informatie van u bespreken met onze monteurs.
Vriendelijk personeel duidelijke uitleg over hoe ze te werk gaan en laten alles schoon achter.
Prima geholpen door vakmensen die nergens te beroerd voor zijn
Bedankt voor uw reactie.
Eerste keer beroep gedaan op te Kloeze. Konden de volgende dag al. Probleem is vakkundig opgelost.
Bij TeKloeze gaat het vooral om riool werkzaamheden. Werkzaamheden waar de meeste mensen de neus voor op trekken maar deze dienstverlening is wel essentieel. De medewerkers zijn betrokken, beleefd, trots op hun vak, hebben goede bussen met goed gereedschap. Het bedrijf heeft een interne rioolbuis beschadiging creatief opgelost. Dank hiervoor.
Bedankt voor uw reactie. Goed gereedschap is het halve werk.
Hij heeft in 45 minuten voor ons een boel problemen opgelost, super.
Graag gedaan.
Door lekkage onder mijn wasruimte kwam ik via mijn verzekering bij Te Kloeze terecht. Een bedrijf dat ik niet kende, maar zeker weer zou inschakelen als er weer iets aan de hand is. Aardig personeel die na vertrek alles keurig achterlieten.
Nette vriendelijke mensen een aanrader
Bedankt voor uw beoordeling. We gaan het doorgeven aan onze monteur.
Alles wordt perfect geregeld
Bedankt voor uw reactie, goed om te horen!