Gebeld en een afspraak jullie zijn al snel langs geweest en de verstopping is verholpen top geregeld!
Prettig en accuraat geholpen door u medewerkers.
Bedankt voor uw review, we gaan het doorgeven aan de monteur.
Erg vriendelijke behulpzame medewerker aan de telefoon gehad. Uurtje later was de monteur er en binnen no time was het probleem gefixed. Alom lof!!! Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig
Bedankt voor uw mooie review!
Tekloeze heeft de verstopping snel en deskundig verholpen!
Te Kloeze heeft voor ons een rioolinspectieputje verhuisd van in het huis naar buiten het huis. De mannen waren op tijd, hebben hard doorgewerkt ondanks de regen en de boel weer netjes achtergelaten. Eigenlijk precies zoals het hoort en je mag verwachten van een professioneel bedrijf. Minpuntje? Ja, het duurde even voordat we ingepland konden worden. Kennelijk zijn we niet de enigen die tevreden zijn over het werk van Te Kloeze en zit de portefeuille vol.
Bedankt voor uw reactie. We zijn trots op onze mooie gevulde portefeuille.
De medewerker was correct in de omgang en handelde adequaat. Kunnen wij van de uit te voeren werkzaamheden een offerte toegestuurd krijgen, zodat we een indicatie hebben over de te maken kosten.
Bedankt voor uw review. We gaan u een prijsindicatie toesturen.
Positief
Professionele en snelle oplossing bij rioollekkage met water- en stankoverlast in de kruipruimte.
Vakmensen die weten waar zij mee bezig zijn! Aanrader!
Bedankt voor uw mooie review!
Zie hierboven!
Te strakke planning waardoor er later teruggekomen moest worden. Wel netjes gewerkt.
Bedankt voor uw rectie. We doen er alles aan om de planning goed te laten verlopen. Excuses dat dit helaas bij u niet naar tevredenheid is verlopen.
Na de werkzaamheden lekte het toilet. Kan gebeuren, werd snel gerepareerd. Ik was wel verbaasd dat ik hiervoor een rekening kjreeg.
Leidingen onder de woning zijn weer mooi schoon en het laatste stukkie richting gemeenteriool is weer open.
Klantvriendelijk, geeft goede adviezen.
Bedankt voor uw review. We gaan het doorgeven aan de monteur.
Aardige monteur, die professioneel te werk ging, vriendelijk was en goed vertelde en overlegde welke werkzaamheden hij zou gaan uitvoeren. Het probleem werd naar tevredenheid opgelost.
Heel erg betrokken medewerkers. Zij hadden zich vooraf goed ingelezen in de problemen wij ondervinden met de HWA/DWA afvoer. Zij gaven aan het een uitdaging te vinden om dit op te lossen. Je zag het enthousiasme en de medewerkers gingen door totdat het lek, letterlijk en figuurlijk boven water was. Prima mensen in de omgang. Kortom, ik ben zeer tevreden! M.v.g. Egbert Lieber
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Duidelijke uitleg wat het probleem was wat de verstopping veroorzaakte. Beelden kunnen meekijken en overleg over oplossing. Vriendelijke medewerker. En de rekening viel gelukkig ook nog mee.
Bedankt voor uw reactie. Goede communicatie is altijd belangrijk.
heldere factuur, betaalbare tarief, professionele service
Goed om te horen!
Fijn bedrijf en kundige en vriendelijke vak mensen Erg tevreden
Erg vakkundig personeel welke uitlegt oorzaak en gevolg en hoe in de toekomst eventuele verstoppen te voorkomen en verhelpen.
Snel en accuraat met goed materiaal en kundig
Vriendelijke en deskundige mensen die zeer snel en vakkundig te werk gaan en afspraken nakomen.
Monteur had meteen in de gaten wat er mis was en ontstopping was snel opgelost zonder veel rommel en geklooi.
Deskundige man, aardig en snel. Gaf ook goede uitleg.