's-morgens gebeld, 's-middags probleem opgelost..!
Bedankt voor de mooie beoordeling, als de planning het toelaat dan proberen we onze klanten altijd zo snel mogelijk te helpen.
Riool gerepareerd. Goede vakman met medewerker. Kwalitatief goed werk. Vreemd dat pauzetijden (vooral lunchtijd) als werktijden berekend worden. Afwerking bestrating matig. Dit kan eenvoudig netter. Geheel prima werk en zeker aan te bevelen.
Bedankt voor uw reactie. Pauzetijden worden bij ons nooit als werktijden gerekend. Mocht dit bij u wel zijn gebeurd, dan horen wij dit graag.
De medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk en denken duidelijk mee.
Bedankt voor uw reactie.
Na dik een week kwam het rapport, maar was niet volledig. Er zou contact opgenomen worden maar dat is tot op heden niet gebeurd.
Bedankt voor uw reactie, maar erg jammer dat u ons slecht beoordeeld. Onze monteurs hebben bij u, conform afspraak, een rookproef uitgevoerd i.v.m. stankoverlast in uw woning. De werkzaamheden zijn op 16-02-2024 uitgevoerd, en we hebben u 22-02-2024 schriftelijk een rapportage gestuurd. Na aanleiding van deze rapportage heeft u ons aan het einde van de werkdag teruggebeld. Onze collega was op dit tijdstip niet bereikbaar, maar heeft u op 23-02-2024 teruggebeld. U was helaas telefonsch niet bereikbaar. We hebben u vervolgens een mail gestuurd. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen en vragen naar de desbetreffende collega die vermeld staat in de rapportage (0315-330375).
Nog dezelfde dag van de melding is de verstopte afvooer vakkundig opgelost.
Bedankt voor uw reactie.
Ons probleem was snel opgelost tegen naar onze mening te hoge kosten. Wij waren van te voren wel geïnformeerd over de voorrij kosten, dus konden wij daar ook niets van zeggen.
Bedankt voor uw reactie. Wij informeren onze klanten altijd over onze kosten. Dit voorkomt discussies achteraf.
zeer coccecte en vriendelijke mensen,wortelgroei in put, verwijderen en alles netjes opnieuw aangesloten en keurig netjes opgeruimt
Wortelgroei in rioolbuis verholpen. Ploeg van twee man heeft het probleem keurig opgelost. Er werd netjes en zorgvuldig gewerkt en de tuin en bestrating werd ook weer in goede staat opgeleverd.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wortelgroei komt helaas voor, maar dit kunnen onze monteurs oplossen.
Het probleem hadden ze snel gedetecteerd en professioneel en grondig opgelost. Zeer correcte en vriendelijke mensen. Kortom: rioleerproblemen? Te Kloeze bellen!
Bedankt voor uw reactie. Bedankt voor de aanbeveling!
De medewerker kwam “langs, spoorde het probleem op en zorgde gelijk voor de oplossing. Het werk werd keurig uitgevoerd en alles netjes opgeruimd. Vriendelijk en professioneel. Geeft een veilig gevoel dat het probleem prima werd oogelost
Riool zat verstopt onder het huis. Er kwamen twee vakmensen om het op te lossen en binnen 1.5 uur alles weer in bedrijf. Volgende keer bel ik hun weer . Rekening was ook o.k. Ben zeer tevreden. W.Meijer,hooiberg in Didam
Een afspraak was zo gemaakt. Vakman thuis gehad, probleem snel opgelost.
Verstopping in de afvoer van de keuken… Eerst zelf geprobeerd, maar zat te ver. Gebeld… en volgende dag als eerste geholpen. Geweldig bedrijf, en geen problemen achteraf! Gelijk kunnen pinnen en klaar! Zo hoort het!!!
De 2 monteurs van TeKloeze waren op tijd, De verstopping is keurig verholpen voor een redelijke prijs.
Netjes gewerkt Goede uitleg Afspraak wordt nagekomen.
'S morgens 8.15 gebeld, 10.45 monteur voor de deur. Ging meteen aan de slag en 2 uur later was alles geregeld.
Zeer positief
Vriendelijke en correcte heren. ze hebben netjes gewerkt. en uitgelegd wat ze gedaan hebben en wat de oorzaak van de verstopping was.
Bedankt voor u beoordeling.
wordt altijd goed geholpen bij problemen
Goed om te horen.
Duidelijke communicatie vooraf. Reageert snel op aanvraag. Henk
Vriendelijk en verstopping opgelost.
Probleem snel opgelost
Ze wisten goed wat ze moesten doen om de oorzaak te verhelpen.
Riool netjes en vlotjes ontstopt
Deskundig, punctueel, duidelijke voorwaarden vooraf. Vriendelijk.