Super service en vriendelijke mensen

Betrouwbaar en vakkundig

Positieve ervaringen

• Ervaring met: N.v.t.

Keurig alles opgelost

Goede vakmensen alles zeer netjes opgelost

Heel professioneel en correct

Aardige medewerkers, goede oplossing voor een ingewikkelde situatie in onze situatie met één oude rioolbuis, gedeeld met buurman, waar nu 2 nieuwe buizen naast elkaar gelegd moesten worden. Duidelijke offerte en prettige communicatie!

• Ervaring met: Rioolrenovatie

Zeer snelle reactie, zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Wij wonen sinds kort in Ulft en hadden geen idee hoe de riolering liep. Tijdens de inspectie kwamen ze erachter dat wij helemaal niet op het riool aangesloten waren. In plaats daarvan ontdekte ze een soort bodemloze put, die ook nog eens helemaal vol zat. Twee uur later kwam een collega met een tankwagen om de put leeg te zuigen en schoon te spuiten. Inmiddels is alles aangesloten op het gemeente riool.

• Ervaring met: Rioolinspectie

Ons gecompliceerd probleem vakkundig opgelost

Verschillende medewerkers hebben samen ons gecompliceerd probleem , vakkundig opgelost.

Vakmanschap

Problemen met het afvoerputje, huis uit 1956. Door medewerkers van TeKloeze zeer vakkundig opgelost. Nieuw afvoerputje en nieuwe leidingen. Ja, zeer tevreden

deskundig probleem opgelost.

vriendelijk en deskundig personeel heeft ons van het gootsteenprobleem afgeholpen.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Het probleem werd snel, netjes en vakkundig verholpen. Vriendelijke monteur.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Snel en vakkundig opgelost

Goed opgelost en advies gegeven voor het in de toekomst te voorkomen.

Prima bedrijf

Juiste goede medewerkers

een geweldig bedrijf

Bij de eerste verstopping, die volgens de werknemer van te Kloeze was opgelost voor circa 5 jaar een flink bedrag betaald, na 14 dagen weer een verstopping, toen hebben werknemers van te Kloeze alles doorgespoten, zijn wel een uur bezig geweest en na afloop hoefde ik niets te betalen, want het had de eerste keer al opgelost moeten worden. Dat noem ik service en klantvriendelijk.

Zeer deskundige werknemers

Ik ben zeer tevreden met de werknemers van te Kloeze. Deskundig, werken netjes, beleefd.

Meedenkend en kundig

Onze ervaring is, dat de medewerker kundig te werk is gegaan en elke stap heeft besproken /overlegd. De monteur heeft meegedacht over kostenbesparing, nam de tijd en adviseerde ons. Dit advies hebben wij opgevolgd, wat resulteerde in een probleemloze doorstroming van onze wasbak.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Snel en efficiënt en hopelijk afdoende

Prettig en vriendelijk

• Vakmanschap N.v.t.

netjes gewerkt

netjes en vlot gedaan

uitstekend

Met mijn voor-oorlogs huis weinig van doen gehad, maar die enkele keren altijd goed geadviseerd en ook goed geholpen.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Snel, vakkundig en betrouwbaar.

Afvoerprobleem in de keuken. Binnen 3 dagen was het probleem op een snelle vakkundige wijze verholpen. De riooloog van dienst was zeer klantvriendelijk. Betrouwbaar bedrijf!

• Ervaring met: Riool ontstopping

Matig met erg hoge kosten

Gebeld vanwege een verstopping van het riool. Het vuile water stroomde via het toilet naar binnen. Omdat ik zelf al in de weer was gegaan met ontstopper kwam Tekloeze pas de volgende dag. Kon zelf alles opruimen zonder dat er iets aan de verstopping werd gedaan. Er werd de volgende dag gegraven en geïnspecteerd maar niets meer gevonden. De verstopping - prop - was inmiddels opgelost. Het gegraven gat in de tuin werd snel gedicht met zand en grind door elkaar. Erg slordig, waarna ik het nog eens over kon doen. In het verleden vaker Tekloeze gebeld en naar tevredenheid. Maar door de slordige manier van werken en een torenhoge rekening, deze was nu 3 x hoger dan in het verleden is dit ook de laatste keer geweest. In een mail bericht met het bedrijf heb ik dit ook kenbaar gemaakt.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Snelle service en aardige mensen

Ik had in het weekend online een afspraak gemaakt en maandag telefonisch contact. Ik vond het een prettige samenwerking. Ook na een klacht (na uitvoering) kwamen ze direct terug om het op te lossen.

Technisch zeer goed

Zeer prettige samenwerking en contact

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Ervaring met: Rioolinspectie

Ben heel erg tevreden over de jongens die bij mijn zijn geweest. Netjes, vriendelijk en ze werkten heel goed samen. Helemaal top!!

Snelle hulp

Snel gereageerd. Was niet helemaal zeker of de behandeling duurzaam effect zou hebben. Blijkt achteraf goed geweest te zijn

Uiteindelijk alles goed opgelost

Goed opgelost

Fijne service

Het is een goed bedrijf die goed werk levert en goed te bereiken is.

Kryptonstraat 30 30

7031GG Wehl