Afspraak gemaakt via de website vanwege een verstopte afvoer. Kom gelijk de volgende dag al. De klus bleek moeilijker dan verwacht, desondanks ging men door tot het was opgelost. De uiteindelijke kosten waren heel redelijk. Vakmanschap en betrouwbaar.
wonen nog niet zo lang in de Achterhoek verstopping in de wc snelle afspraak snel verholpen. advies gehad voor de afvoerbuizen. prima service
Bedankt voor uw reactie.
Correct en vriendelijk en vakkundig personeel.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als correct, vriendelijk en vakkundig heeft ervaren.
De mannen kwamen en bekeken goed het probleem. Zeer oplossingsgericht en snel opgelost. Zeer vriendelijk ook. Ook de prijs is meer dan redelijk. Zou eenieder willen adviseren gebruik te maken van hun diensten.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat onze medewerkers het probleem zorgvuldig hebben beoordeeld en dit oplossingsgericht en snel hebben kunnen verhelpen. Ook uw waardering voor onze werkwijze, vriendelijkheid en een eerlijke prijs stellen wij zeer op prijs. Dank u wel voor het vertrouwen en de aanbeveling.
Probleem snel erkend en verholpen
Bedankt voor uw reactie.
Alles netjes geregeld en fijne communicatie. De mannen die kwamen dachten mee en verstonden hun vak. Kortom prima!
Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en dat u de communicatie als prettig heeft ervaren. Wij geven uw complimenten graag door aan onze medewerkers. Mooi om te lezen dat zij hebben meegedacht en hun vakkennis hebben kunnen laten zien. Dank voor uw vertrouwen.
Ik had de indruk dat de werknemer te weinig kennis/ervaring had. Hij moest oa. Aan een collega advies vragen. De medewerker heeft op veel verschillende manieren geprobeerd de verstopping op te lossen. Bijna ten einde raad is het hem gelukt. Hierdoor was hij langs bezig met de verstopping en was de rekening aanzienlijk.
Dank u wel voor uw terugkoppeling. We begrijpen dat dit zo kan overkomen. Onze monteurs werken soms samen en overleggen met collega’s om tot de beste oplossing te komen. Dat is juist bedoeld om het probleem zorgvuldig en correct op te lossen. Het uiteindelijke doel is altijd een duurzame oplossing voor de verstopping.
Met kennis over hoe het aan te pakken.
Bij aankomst na een kort gesprek van de problemen van de verstoppng. Direkt aan het werk en ruim voldoende aandacht.Ook een verbetering aangebacht van de afvoerpijp van de wasmachine. Wij zijn zeer tevrede.
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat onze medewerkers na het bespreken van de verstopping direct aan de slag zijn gegaan en hier voldoende aandacht aan hebben besteed. Ook goed om te lezen dat de verbetering aan de afvoerpijp van de wasmachine naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en zijn blij dat u tevreden bent.
Top service! Vriendelijk, snel en professioneel
netjes opgelost
goede ervaring
Vakmanschap
Monteur had gelijk door dat de storing bij de rioolpomp aan de straat lag. Kosten werden gelijk doorgestuurd naar de gemeente
Dank u wel voor uw terugkoppeling. Mooi om te horen dat de storing snel is opgelost en dat onze monteur direct de juiste oorzaak heeft gevonden.
Ben zeer goed geholpen. Ook is alles netjes achtergelaten.
Alleen een korte inspectie gehad, wat 170 euro kostte. Niks geen materiaal of dergelijke is er gebruikt, er is slechts alleen gekeken.
Dank voor uw reactie. We begrijpen dat de kosten hoog kunnen overkomen. Het bedrag betreft de inspectie en diagnose ter plaatse, inclusief voorrijkosten en vakkennis van de monteur. Ook zonder materiaalgebruik zijn hier vaste kosten aan verbonden.
Betrouwbaar, kreeg offerte voor komst , deskundig geholpen
Dank u wel voor uw positieve feedback. Mooi dat u de duidelijkheid vooraf en onze deskundigheid waardeert.
het werk ging snel geen rommel.
Heel tevreden met de service van Tekloeze Riooltechniek.
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Te Kloeze Riooltechniek.
Wat aanvankelijk leek op een simpele verstopping van een regenpijp, bleek veel ingewikkelder. Geen tekeningen (oud huis, vaak verbouwd door verschillende eigenaren), grote afstand. Met verstand van zaken en goede apparatuur toch het probleem gevonden en opgelost.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we het complexe probleem ondanks de uitdagingen goed hebben kunnen oplossen en dat je onze deskundigheid en apparatuur waardeert.
eerlijk advies op 28 nov. 2025 gehad over een verstopping in een toilet op de begaande grond. probleem zeer snel opgelost . maar er is wel een verkalking proces geconstateerd,
Meteen geholpen
de man die bij ons kwam had veel te veel haast waar door ik nu met schade zit het duurde ook veel te lang voor het probleem was op gelost de mannen die het probleem later hebben gerepareert hebben het netjes opgelost maar zit nog steeds met schade aan mijn laminaat omdat dat er snel moest worden uitgebroken omdat de eerste man te gehaast was
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat uw eerste ervaring met onze monteur niet naar wens is verlopen en dat dit heeft geleid tot schade aan uw laminaat. Dat is uiteraard niet hoe wij te werk willen gaan en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij zijn wel blij om te horen dat onze collega’s het probleem later netjes hebben opgelost, maar begrijpen heel goed dat dit de ontstane schade niet wegneemt. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen.
Compleet nieuw riool laten aanleggen op advies van dit bedrijf. Duidelijke heldere afspraken en ook de prijs was vooraf in een nette offerte aangeboden. Vakmensen is ook op dit gebied van meerwaarde! Riool opnieuw aangelegd met de normen van deze tijd, en naderhand het straatwerk keurig hersteld: Vakwerk!
Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat u onze werkwijze, duidelijke afspraken en het vakmanschap zo heeft ervaren. We vinden het belangrijk om te werken volgens de huidige normen en alles netjes achter te laten. Bedankt voor het delen van uw ervaring!