Bedankt voor uw reactie.
Goed om te horen dat u tevreden bent over de werkzaamheden en onze medewerker. We gaan het doorgeven aan Dave.
Bedankt voor uw reactie.
Bedankt voor uw reactie. We geven de complimenten door aan onze monteurs.
Bedankt voor uw reactie.
Bedankt voor uw reactie. Wat een mooie beoordeling. Hier kunnen we met hele team van Te Kloeze Riooltechniek trots op zijn.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze werkzaamheden.
Bedankt voor uw reactie. Overleg met de opdrachtgever vinden wij erg belangrijk. Onze tarieven zijn voor aanvang van de werkzaamheden altijd opvraagbaar. Om hardnekkige aanslag te kunnen verwijderen is specialistisch gereedschap nodig.
Bedankt voor uw reactie. Goede communicatie is erg belangrijk. Hier hechten wij veel waarde aan.
Goed om te horen.
Bedankt voor uw reactie. Goed dat u aangeeft dat het betalen lang duurt, dan kunnen we hier aandacht aan besteden.
Bedankt voor uw reactie. We proberen altijd een oplossing te vinden.
Goed om te horen. Bedankt voor de mooie waardering.
Goed om te horen!