Na het melden van het probleem kwam er snel iemand om te kijken en werd het opgelost
Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het prettig om te horen dat het probleem snel is opgelost en dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Graag staan wij in de toekomst opnieuw voor u klaar.
Goede ervaring
Bedankt voor uw reactie.
Snel te plaatse Vakkundig personeel Vriendelijk
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze snelheid, vakmanschap en service.
De verstopping van mijn wastafels is goed en vakkundig opgelost! Vriendelijke medewerker.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze service en onze medewerker.
Je hebt geen idee wat iets gaat kosten. Dat is begrijpelijk want ‘t bedrijf weet niet van te voren wat het euvel is: wat er gedaan moet worden. Maarrrrr de zeer aardige vakman kon dit ook niet zeggen toen hij klaar was… We vonden de prijs erg duur. Hebben later famieleden en bekenden gevraagd om schatting. Iedereen zat er 200 euro naast, net als wij. Toch heel erg bedankt voor snelle aktie, goede vakman.
Bedankt voor uw review en uw open feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en het vakmanschap van onze medewerker. We begrijpen dat de kosten als hoog ervaren kunnen worden. Omdat wij vooraf vaak niet exact kunnen inschatten wat de oorzaak is, kan de uiteindelijke prijs afwijken van een verwachting. We nemen uw opmerking over de duidelijkheid van de kosten zeker mee om onze communicatie verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Zeer korte levertijd. 12.00 uur gebeld , 14.00 uur stonden ze al voor de deur Verstopping goed opgelost.
Bedankt voor uw mooie reactie! Goed om te horen dat u onze snelle service waardeert en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Daar doen we het voor 👍 Graag tot een volgende keer!
positief en duidelijk met betrekking tot afspraken
Bedankt voor uw positieve reactie! Goed om te horen dat u onze manier van meedenken en de duidelijke afspraken waardeert. We geven dit compliment zeker door aan onze medewerkers 👍 Tot een volgende keer!
Toilet op de eerste verdieping was verstopt. Wij waren er al achter dat het waarschijnlijk een wc blok houder was die in de wc gevallen was en de boel blokkeerde. Dat bleek ook zo te zijn. WC pot even van zijn plaats, houder verwijderen, klaar. Top geregeld de volgende dag al. Alleen het opgegeven tijdsvenster bleek niet haalbaar. Maar super tevreden.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we snel konden reageren en het probleem naar tevredenheid hebben opgelost. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar!
Prima opgelost Zeker aan te raden
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost en dat u onze service aanbeveelt. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.
Alles op een correcte manier afgehandeld
Bedankt voro uw beoordeling.
is een aanrader, juiste apparatuur
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service, het goede advies en de inzet van onze apparatuur.
Aardige man,snel gefixt.
In het weekend geholpen na het bellen van spoednummer. Een aardige en vakkundige medewerker.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat het probleem snel is opgelost.
Goed werk geleverd
Bedankt voor uw beoordeling.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en goede service. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar!
Goed bereikbaar, snelle service en goede vakmanschap
Bedankt voor uw mooie woorden! Goed om te horen dat onze bereikbaarheid, snelle service en vakmanschap gewaardeerd worden. We geven dit compliment zeker door aan het team 👍
Riool ontstopt en een nieuwe afvoer van de vaatwasser naar de afvoer geplaatst
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u professioneel bent geholpen en dat alles naar wens is uitgevoerd. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar.
Doen wat ze beloven, geweldig.
Fijn om te horen dat wij onze afspraken zijn nagekomen en dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor!
Na ruim 26 jaar met gocht in huis, is eindelijk de oorzaak gevonden. Een regenpijp die niet op de goot aangesloten zat en een regenpijp die niet op het riool was aangesloten. Nu nog de muren droog en wij zijn super blij. Bedankt!!!!
Fijn dat de oorzaak eindelijk gevonden en opgelost is. Hopelijk drogen de muren snel. We staan graag weer voor u klaar!
Waren aardige mannen die het heel goed deden! Top!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze collega’s en het werk.
Zeer professioneel, werken erg netjes
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze werkwijze als professioneel en netjes heeft ervaren.
Snel geregeld. Communicatie is duidelijk. Fijne service, prima prijs kwaliteit verhouding.
Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk is verlopen en dat u tevreden bent over onze service.
Verstopping zeer snel verholpen.
Bedankt voor uw leuke reactie! Fijn dat we u snel hebben kunnen helpen en de verstopping snel is verholpen. We staan graag weer voor u klaar!
Zoals bovenstaand al zegt, zijn we uitstekend geholpen en het had een dikke 5 sterren score geweest als we er geen ruim twee en halve week op hadden hoeven wachten. Want dat had als gevolg dat we onnodig weer een fikse 'overstroming' extra te verwerken hebben gekregen. Maar verder niets als lof.
Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze aanpak en collega’s. Jammer dat de wachttijd zo lang is geweest en dat dit voor extra overlast heeft gezorgd, dat begrijpen we goed. We nemen dit mee om onze planning te verbeteren.
Een fijne medewerker die uitleg gaf wat hij ging doen en ons mee liet kijken hoe de verstopping eruit zag. Heel tevreden met het resultaat
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de duidelijke uitleg van onze medewerker. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.