prima vakmensen

Fijn dat het zo snel geregeld kon worden, jammer dat het niet meteen opgelost kon worden.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Fijn bedrijf, en komt afspraken na

Goed bedrijf

Snel en accuraat

Snelle service en accurate aanpak om ons sanitaire probleem te verhelpen. Vriendelijke monteurs

Snelle, goede service!!

onze keukenrioolverstopping is snel en vakkundig opgelost en tegen een redelijke prijs!!!

Niet in 1x verholpen

We hadden online een afspraak gemaakt tussen 09.00-12.00 uur. Om 13.30 uur ben ik gaan bellen waar de loodgieter bleef. Er werd me verteld dat hij nog wel zou komen die dag & dat hij vantevoren zou bellen. Dit heeft hij niet gedaan. De monteur was verder heel vriendelijk, maar hij gaf al aan de juiste apparatuur niet bij zich te hebben. Na een zoektocht in de bus, dacht hij het met alternatieve middelen ook op te kunnen lossen. Dit leek uiteindelijk gelukt. Echter, na anderhalve week is dezelfde verstopping weer ter plaatse, dus al met al ben ik benieuwd hoe ze dit op gaan lossen.

Prettig

Prima organisatie

• Ervaring met: Rioolinspectie

Denkt mee voor de klant

Na wat zoeken bleek de verstopping (boom wortel) te zitten in een tweede put, die mogelijk op gemeente grond zon zitten. De firma overlegde direct met de gemeente om te kijken of de kosten daar terecht konden komen. Helaas niet. Daarnaast keken ze ook nog even of er een mogelijke verstopping was in het gemeente pijp tot het hoofdriool. Ik kan deze firma zeker aanraden.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Snelheid en correct en kundig

Meerder keren afgelopen 20 jaar laten reinigen vakkundigheid en goede uitvoering. Mens gerichtheid is een top

Ontstopt!

Prima werk, alles loopt weer lekker door!

• Ervaring met: Riool ontstopping

Toppers in planning en uitvoering

Ze zijn flexibel, komen afspraken na en leveren vakwerk

• Ervaring met: Riool ontstopping

Geen oplossing gevonden alleen wat advies.

Twee problemen hadden we; 1) bezinkingsput zat vol. Moest waarschijnlijk een vrachtwagen komen om leeg te zuigen en rond de 1200.- gaan kosten..Volgende dag zelf in 3 uurtjes leeg geschept en klaar was het.. 2) kelder opvang bak staat vol met water. Afvoer is geprobeerd vrij te maken maar is niet gelukt. Totaal 250.- moeten betalen en wel direct met de pin! Beetje gevoel daarna gehad van en wat is er nu opgelost voor dat bedrag…?

• Bereikbaarheid N.v.t.

Voortreffelijk

Goed en snel de verstopping verholpen

vakkundig, transparant, vriendelijk

• Ervaring met: Riool ontstopping

Het bedrijf komt zeer betrouwbaar over, en is het ook.

De eerste ervaring was van korte duur. Even de plopper erin en opgelost. Maar naar enkele dagen bleek het probleem zich te hebben verplaatst. Nieuwe afspraak gemaakt en opnieuw zeer correct afgewerkt. We moesten uiteindelijk een put opgraven, en nadat het euvel was gevonden, verliep alles zeer snel. Ik meen dat de medewerker Bastiaan heet, heeft geweldig werk verricht. Met hem afgesproken dat we het straatwerk ongeveer op zijn plaats zouden leggen. Dat ik zelf het afwerken voor mijn rekening nam. Dat is inmiddels ook op mijn manier (secuur) afgewerkt. Kort om zeer correct alles afgewerkt.

• Ervaring met: Riool ontstopping

Vakmensen die luisteren en dan oplossen

Voor tweede keer weer naar volle tevredenheid een probleem met de regenafvoer opgelost. Laten je meekijken en leggen alternatieve oplossingen voor. Heel tevereden!

• Ervaring met: N.v.t.

Snelle service en secuur gewerkt.

Na een overstroming van de afvoer waren ze de volgende morgen ter plekke en hebben alles opgelost. Prima geregeld.

• Ervaring met: Riool ontstopping

vriendelijke en betrouwbare personeel.

• Ervaring met: Riool ontstopping

zeer vriendelijke en behulpzame mensen

je wordt vriendelijk te woord gestaan en er wordt volgens de afspraken gewerkt.

Op tijd en deskundig

• Ervaring met: Stankoplossing

Vakkundige, snelle en adequate uitvoering

Na telefonische melding werd er snel geschakeld en gecommuniceerd om een verstopping te verhelpen. Vervolgactie werd geadviseerd en na intern overleg ook uitgevoerd. Financiële afwikkeling riep vragen op, maar na overleg op juiste wijze gecorrigeerd.

• Ervaring met: Rioolinspectie

Nette service

Goede uitleg en mogelijkheden. Netjes en snel verholpen

• Ervaring met: Riool ontstopping

aanvankelijk het probleem wat slordig aangepakt, maar daarna tot twee maal keurig opnieuw aangepakt en tot een goed eindresultaat gebracht. Medewerking aan telefoon van Bas ook prima. Dus tevreden

Prima geholpen

Gootsteen liep niet goed meer door, probleem serieus onderzocht en verholpen.

duidelijk professioneel advies

De monteur van te Kloeze heeft een inspectie uitgevoerd van de douche afvoer. Hij heeft geen afwijkingen kunnen vinden maar heeft wel op een wijze aangetoond waardoor er een lekkage was ontstaan. Hij heeft mijn doorverwezen naar https://www.eurokit.nl dit bedrijf heeft de problemen opgelost.

• Ervaring met: Rioolrenovatie

Kryptonstraat 30 30