Goed om te horen!
Bedankt voor uw reactie. We proberen ook altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren.
Goed om te horen. We staan altijd klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten.
Bedankt voor uw reactie. Ons streven is ook altijd om netjes te werken en de omgeving schoon achter te laten.
Mooie beoordeling. Hier zijn we trots op!
Bedankt voor uw reactie. Stuur s.v.p. een mailtje naar info@tekloeze.nl dan sturen we u een kopie van de factuur toe.
Bedankt voor uw reactie. We proberen altijd de verstoppingen zo snel mogelijk op te lossen, als de planning dit toelaat.
Bedankt voor uw reactie. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Samen met de klant proberen we de werkzaamheden op een geschikt moment in te plannen.
Sterke woorden!
Bedankt voor uw reactie.
We proberen altijd goed te luisteren naar de klant, wat de problemen zijn met het riool. Werkzaamheden die buiten werktijd kunnen wachten, adviseren wij dan ook om dit niet uit te voeren tijdens een storingsdienst. Dit scheelt weer geld voor onze klanten. Werkzaamheden kunnen 24/7 aangemeld worden via onze website.
Bedankt voor uw reactie.
Bedankt voor uw reactie. Ons starttarief bestaat uit reistijd inclusief een half uur werkloon. Dit zijn marktconforme prijzen. Onze bussen zijn uitgerust met exclusieve apparatuur, waarvan de aanschafprijzen erg hoog en slijtage onderhevig zijn.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen.
Top!
Bedankt voor uw reactie. Afspraken nakomen is erg belangrijk!
Bedankt voor uw reactie. Het is erg belangrijk dat de klant weet wat we gaan doen en netjes werken hoort hier natuurlijk ook bij!
Bedankt voor uw reactie. Na deze beoordeling hebben we gelijk telefonisch contact opgenomen met de klant. Het probleem was toch goed opgelost door onze monteur en de klant had geen geborrel meer. Een tevreden klant. Uiteraard lopen wij niet weg als de klant niet tevreden is. Het probleem moet goed opgelost worden!
Goed om te horen!