Een dag na de melding was Te Kloeze al ter plaatse en is druk bezig geweest om het probleem te lokaliseren. Helaas bleek de daaruit volgende diagnose niet te zijn vastgesteld op de juiste afvoer en heeft een dag later de gemeente op een andere plek de verstopping verholpen. Na overleg met Te Kloeze zijn de uitgevoerde werkzaamheden ruiterlijk gecrediteerd met het verzoek een volgende keer Te Kloeze een tweede kans te gunnen om het alsnog op te lossen. Er is geen bedrijf waar altijd alles goed gaat, maar als dit je klachtafhandeling is, dan doet dat niks af aan de waardering.
Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Jammer dat de eerste diagnose niet op de juiste afvoer was gericht — we begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest. Na overleg is de situatie op een gepaste wijze financieel afgehandeld. We hopen dat u ons bij een volgende situatie opnieuw de kans wilt geven om het probleem direct goed op te lossen. Bij Te Kloeze streven we ernaar om ons werk zorgvuldig en professioneel uit te voeren. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan vinden we het belangrijk om dat op een nette en eerlijke manier te herstellen.
Namen echt de tijd om erachter te komen waar de verstopping ook echt zat.Kreeg uitleg over wat ze deden.Jarenlang probleem met afvoer keuken,eindelijk opgelost.
Wat fijn om te horen dat het probleem eindelijk is opgelost en dat u tevreden bent over onze aanpak. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goede diagnose en om duidelijk uit te leggen wat we doen. Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden — daar doen we het voor!
Na melden van een verstopte afvoerleiding, werd op korte termijn de storingsdienst ingepland. Alle afvoerleidingen werden vanaf grootste diameter tot kleinste met camera geschouwd en gereinigd. Als laatste de afvoerleiding vanuit de keuken. Vriendelijk en vakkundig personeel. Geven ook nog tips om storingen in de kleinste afvoerleiding te voorkomen. De kosten vielen erg mee. Een echte aanrader.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uitgebreide toelichting. Fijn om te horen dat onze storingsdienst snel kon helpen en dat u tevreden bent over de manier waarop het werk is uitgevoerd. We geven onze complimenten graag door aan de monteurs — en bedankt ook voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Duidelijke afspraak gemaakt en ook nagekomen. Ons probleem werd vakkundig en snel opgelost.
Werkt netjes en efficiënt. Vond het wel duur, maar zal het ook wel waard zijn.
Snelle service
Snel en accuraat en netjes onderzocht waar het probleem zit.
Bij de volgende opstopping bel ik zeker weer Te Kloeze.
Dit jaar hadden wij de pech dat we op 2 verschillende plaatsen in huis een verstopping hadden. Het was even puzzelen om te weten hoe de leidingen liepen maar dit werd op een professionele wijze opgelost! Ik raad Tekloeze iedereen aan!
Bedankt voor uw positieve reactie! Vervelend dat u te maken had met meerdere verstoppingen, maar fijn om te horen dat onze monteurs het probleem professioneel hebben kunnen oplossen. We waarderen uw aanbeveling enorm — dank voor het vertrouwen in Te Kloeze!
Heel fijn en goed geholpen.
In de avond een afspraak afgezegd, omdat ik het zelf kon oplossen. Dit werd netjes opgepakt en de afspraak geannuleerd.
Prettige medewerker , die duidelijk wist waar hij het over had.
Zij waren er vlot bij na ons belletje en de verstopping was gelukkig snel verholpen.
Probleem gevonden en snel verholpen
Correct en snel.
De wc pot was verstopt. Ze komen netjes hun afspraken na. Maar voor nog geen 5 min werk vond ik de prijs redelijk(93 euro) . Even z'n ding in de wc pot plaatsen en doorblazen. Vandaar ook geen 5 sterren. Maar goed dat zullen de tarieven tegenwoordig zijn. Verder zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over onze service en betrouwbaarheid. We begrijpen uw opmerking over de prijs. Onze tarieven zijn opgebouwd uit vaste kosten voor de inzet van materiaal, arbeid en voorrijkosten, ook bij kortdurende werkzaamheden. We streven er altijd naar om transparant en eerlijk te zijn in onze prijsopbouw
keurig en netjes gewerkt
Snel en vakkundig geholpen door een vriendelijke medewerker.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u snel en vakkundig bent geholpen door onze medewerker.
Probleem werd goed opgelost en er werd duidelijk uitgelegd wat het probleem was en hoe het opgelost ging worden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost en dat onze monteur duidelijk uitleg heeft gegeven over de werkzaamheden.
Prima ervaring, medewerker was binnen een uur na melding aanwezig, en verhielp de blokkade snel en vakkundig tegen een redelijke prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u snel en vakkundig bent geholpen en tevreden bent over de prijs en service.
Komt afspraken na en lost de problemen op deskundige wijze op. Vooraf duidelijke prijsafspraken. Wel enigszins aan de prijs.
Snel ter plaatse, netjes gewerkt. Vakkundig personeel.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en het nette werk van onze medewerkers. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.
Erg snel en doeltreffend geholpen. Ja zo'n service is niet goedkoop maar het was te doen. Erg fijn dat alles de volgende dag al verholpen kon worden!
Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en doeltreffende service. We begrijpen dat kosten een belangrijk aandachtspunt zijn en doen altijd ons best om kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden tegen een eerlijke prijs. Fijn dat het probleem de volgende dag al verholpen kon worden!
Bedankt voor uw reactie.