Vakkundig en snel geregeld
Conform afspraak op tijd aanwezig, lastige verstopping goed opgelost, factuur conform offerte. Gewoon goed geregeld
goed fijn dat ze er zijn als je ze nodig hebt.
Netjes en snel geholpen
Dankzij een deskundige ontstopper, oorzaak en probleem snel opgelost.
nadat de eerste verstopping niet weg was, de tweede keer keurig opgelost.
In de avond afspraak gepland voor verstopping en smorgens om 8:30 voor de deur.
.,.
Altijd keurig meedenkend
We hadden een onverwachte verstopping tijdens de verbouwing. Doordat we geen riooltekeningen hadden wisten ze dit met hun detectie snel op te sporen. Helaas dure klus 3,5 uur en onderin de kruipruimte probleem opgelost. Toch blij dat alles verholpen is en goed werk geleverd.
Heldere snelle oplossing kunnen vinden, na inspectie ook meegedacht aan oplossing.
Afvoer verstopt. Dezelfde dag is er een monteur langsgekomen en binnen 30 min opgelost. Vriendelijke monteur en geeft uitleg wat hij doet. Geeft ook nog een tips om verstopping te voorkomen.
Goed bereikbaar en snel op locatie.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
We hadden al jaren problemen met een stukje afvoer in huis. Zelf van alles geprobeerd. Eindelijk eens een vakman gebeld voor een afspraak om de boel eens grondig te controleren en ons van de verstopte afvoer en periodieke kleine lekkage af te helpen. Ze konden al snel komen, duidelijk de problemen nog eens verteld. Uiteindelijk de hele bovenverdieping gedaan. Badkamer, toilet en keuken. Lang moeten zoeken. Het probleem zat in een haakse hoek, waar men steeds vastliep. Uiteindelijk is het toch gelukt om de verstopping los te krijgen. Wij zijn enorm dankbaar!
Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat het probleem uiteindelijk gevonden en opgelost is. Soms zitten verstoppingen op lastige plekken en kost het wat tijd om de oorzaak te achterhalen, maar we vinden het belangrijk om door te gaan tot het probleem verholpen is. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze aanpak.
Top service en correct geregeld
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als top heeft ervaren en dat alles naar wens is verlopen.
De monteur heeft goed werk geleverd. Een vriendelijke monteur en alles netjes achter gelaten.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk van onze monteur en dat alles netjes is achtergelaten. We geven het compliment zeker aan hem door.
Ik krijg tot nu toe geen klachten of opmerkingen van onze klanten dus ga ik ervan uit dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd
Goed om te vernemen dat er tot op heden geen klachten zijn. Mocht er toch iets spelen, dan horen wij dat uiteraard graag zodat wij dit direct kunnen oppakken.
Alles wordt zorgvuldig uitgevoerd. Het zijn vakmensen, maar helaas erg prijzig.
Fijn dat u de zorgvuldige uitvoering en vakbekwaamheid waardeert. Onze tarieven zijn afgestemd op kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.
Klasse!
Bedankt voor uw revieuw.
Men begreep meteen de ernst van het probleem en een monteur was er binnen het uur. Hij heeft het probleem snel en professioneel verholpen. Super dankbaar!
Wat goed om te horen, dank voor uw bericht! We zijn blij dat we snel konden schakelen en dat het probleem professioneel is verholpen. We geven het compliment zeker door aan de monteur
Goed geholpen en kundig
Dank voor uw fijne terugkoppeling. Mooi om te horen dat u tevreden bent over onze service en medewerkers.
Alles snel en vakkundig en grondig opgelost. Nette prijs. Fijne leuke monteur, werkt ook netjes.
Dank voor uw positieve woorden! Goed om te vernemen dat alles snel, vakkundig en naar tevredenheid is opgelost. Mooi dat u ook de nette werkwijze en prijs waardeert.
We hebben sinds jaren weer eens met iemand gecommuniceerd! Het was een constructief gesprek.
Wat fijn om te lezen. Heldere communicatie en vakkundig werk staan bij ons centraal, dus mooi dat u dit zo heeft ervaren