Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima geholpen met slechts 1 telefoontje. Snel duidelijke offerte op de mail. Aanrader.
10 July 2025
Frank
Amsterdam
snelle actie
16 September 2015
Rosi
goed er op wijzen dat de airo's herrie maken en een afvoerslang hebben
15 September 2015
pieter
Airco Rent denkt mee in de oplossing, is zeer servicegericht, snelle levering en prettig contact via mail en telefoon.
14 September 2015
Yvon
De airco in onze hotelkeuken was uitgevallen maar door het plaatsen van de tijdelijke units hebben we onze gasten als vanouds kunnen bedienen. Helaas doet de ingebouwde airco het weer want het is niet zo koel als met de gehuurde airco's
3 September 2015
Brian
Super snel. Buitengewoon vriendelijk. Een verademing.
3 September 2015
Hidde
Met spoed verkoeling nodig op een event. Einde dag gebeld met de vraag, duidelijk advies, volgende morgen voorzien in materiaal op locatie.
2 September 2015
tjimme
2 September 2015
Rob
Goede producten. Zeer slechte nabehandeling
Beveelt niet aan
31 August 2015
Heinz
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden was over onze klantvriendelijkheid. Wij nemen contact met u op.
Snelle levering en snelle afhandeling van onze vraag
15 July 2015
Marcel
Snelle levering
14 July 2015
Paul
netjes en snel geholpen.
13 July 2015
hans
Tijdens ons project op zondag gesproken via jullie telefoonnummer. Enorm pluspunt dat jullie ook op zondag beschikbaar en bereikbaar zijn. Vervolgens dezelfde avond al een offerte en een reservering beschikbaar. Top!
10 July 2015
Alex
Prima en snel contact. Helaas is de datum van het ophalen er bij ingeschoten, kan gebeuren.
10 July 2015
Ronald
Nood airco werd dezelfde dag nog geplaatst goed en snel geregeld
25 April 2015
B
Zeer snelle levering en zeer klantvriendelijk. Ik heb goed advies gekregen welke airco ik het best kon huren en deze airco werd slechts enkele uren later al geïnstalleerd.
24 April 2015
anoniem
snelle service, klantvriendelijk
22 April 2015
saskia
21 April 2015
Robert
We hebben de avond met een heerlijke temperatuur doorgebracht. Voor mij een onbekend product, maar met een duidelijke uitleg, optimaal van kunnen genieten!
Simone
Super snelle service en levering! Ik ben erg tevreden.
Gabrielle
Sven
Vriendelijke personen, denken mee met de klant, snelle service zowel bij levering als ophalen
2 February 2015
Kasper
Wij hebben nu twee maal heaters besteld en de service was hartstikke snel en netjes.
29 January 2015
monique
Het was fijn om deze heater achter de hand te hebben.
29 January 2015
Mikkie
Ik ben zeer goed geholpen en klantvriendelijk en servicegericht.
27 January 2015
Hesdy