Ondanks dat ik vrij kort les heb gehad bij Voskamp ben ik zeer tevreden.
ze hebben me snel me rijbewijs bezorgt
Goeie lessen gehad goeie duidelijke instucsies
Leuk en gemotiveerd personeel, kundige en vriendelijke instructeurs! Heb het rijbewijs ruim binnen het verwachte tijdsbestek behaald.
Edwin paste zijn manier van lesgeven goed aan aan mij. Je wordt naar een goed niveau gebracht.
Edwin Bedankt!!! Groetjes dorien
Het is een goeie leerschool, die de tijd neemt om jou het te leren en je pas af laat rijden als je er echt aan toe ben
Hele leuke mensen!
Zeer aardige mensen, fijne auto en zeer goed geregeld
Je krijgt goed les. De instructeurs/instructrices weten waar ze over praten en weten het ook op een goede, fijne en duidelijke manier te brengen.
kreeg goede uitleg en begeleid.
Heb met veel plezier gelest en de manier van lesgeven in een gemoedelijke sfeer spreekt mij zeer aan.
Fijne tijd gehad met alleen maar goede herinneringen. Prettige sfeer met rij instructrice, en een goede uitleg. Voskamp is goed bereikbaar en flexibel. De rij simulator was een goede ervaring.
Jullie hebben veel aandacht en begrip voor de leerling. Tevens de begeleiding bij het niet halen van theorie examen proberen jullie toch mbv extra lessen toch halen.
top lessen gehad! bedankt voor alles, Simon verkeersschool voskamp
Ik heb alle lessen het gevoel gehad dat mijn instructeur veel verstand had van wat hij me leerde, hij wist precies de dingen te zeggen die mij verder hielpen in het autorijden. Het was gezellig maar daarnaast zorgde hij dat ik scherp bleef en zelf inzag wat beter kon.
Ik vind het een fijne rijschool
Ik heb een hele fijne instructrice gehad. Ze heeft me prima begeleid.
Heel goed les gekregen. Uitgebreide theorielessen gehad, een toevoeging op het alleen leren.
Lage Weide 11
7231NN Warnsveld