Als dingen aan leren op de ene manier niet lukt, ga er dan niet mee door en probeer een andere manier!
het is jammer dat wanneer je de eerste keer slaagt je geen bijdrage terug krijgt van de herkansingexamen. als een soort verrassing. En er mag iets meer verteld worden over die actie waarbij je iemand aanmeld en 1e les gratis krijgt en geld voor degene die je aanbeveeld om bij voskamp te gaan lessen. dat je dat voor de eerste les al in orde moet hebben was ons niet duidelijk met het gevolg dat we hier geen gebruik meer van konden maken.
Instructeur altijd netjes op tijd. Veel mogelijk met het inplannen van de rijlessen. Vriendelijk personeel.
duidelijke uitleg , gelegenheid tot vragen stellen ,fijne begeleiding ,
Het is alsof je bij jullie gewoon "thuis komt". Jullie zijn gewoon een heel groot "gezin" waar voor iedereen plek tijd en aandacht is op geheel persoonlijke wijze! Werkelijk, ik heb vanaf het allereerste contact tot en met mijn geslaagde rij examen oprecht genoten van jullie school Voskamp!
ik heb geen enkel probleem gehad.
Ik vond de structurele manier van werken zeer plezierig, ook het feit dat er bijna altijd wel een oplossing te vinden was door de grote van deze rijschool vind ik relaxt
alles is en word altijd duidelijk uitgelegd. altijd tijd genoeg, geen gehaast.
voor mij was de uitleg goed. Klaasjan vertelde rustig en legt goed hoe het moet. de theorielessen op 1 op 1 hebben goed geholpen. eigenlijk vind ik dat alles goed is gereld en begeleid
Goede uitleg gehad, duidelijke taal
Alles was vaak goed geregeld en duidelijk
Alles is bij deze rijschool goed geregeld.
Dick had veel geduld
alles tot in de puntjes geregeld en super uitleg.
Heel erg tevreden over aloys.. Vanaf het begin kon hij mijn rijgedrag goed inschatten.. ik kon gezellig met hem kletsen en op punten waar je je goed op moest concentreren was hij stil.. Fijne feedback
prima lessen en in 1 keer geslaagd
Gezellig en goede lessen
Goede tips, prettige instructeur, lestijden goed geregeld.
Lage Weide 11
7231NN Warnsveld