Lekker duidelijk en recht voor z'n raap. Maar goed ik kende Dick natuurlijk al. Toch leuk hoor een keer met een collega op pad. Bedankt Dick en Verkeersschool Voskamp
Ga zo door!
Geen tips.. Ze doen goed hun best.
Altijd goede lessen met een fijne gezellige sfeer. Wordt duidelijk verteld wat er beter kan/moet en ook positieve dingen (iets goed gezien o.i.d) tijdens het rijden worden aangegeven. Dus zowel de kwaliteit van de lessen als de sfeer tijdens het rijden was erg goed.
Beter helm/kleding advies qua maat.
- Bij de theorielessen vond ik dat we er soms iets te snel doorheen gingen. - Onder de rijles vond ik dat er ook positieve dingen gezegd mochten worden of een complimentje. Dit miste ik een beetje. Verder was mijn rijinstructeur een fijne rijinstructeur!
geen
Ik vond de begeleiding erg prettig. Altijd goede uitleg en vriendelijk.
Leerlingen sneller het advies geven om eventueel van instructeur te wisselen. Na 2 examens bijvoorbeeld. Opgegeven moment leer je namelijk niks tot heel weinig meer en dan is het beter om een andere instructeur er met een frisse blik naar te laten kijken.
Soms moeilijk om rijlessen te plannen.
Tijdens deze rijopleiding heb ik duidelijke uitleg gehad
Ik heb tijdens mijn lessen een lunch aangeboden gekregen, wat plezierig was. Letwel, misschien is het een idee om dat als "all inclusive" te benoemen in de toegezonden uitnodiging BE opleiding en examen brief. Ik heb zelf lunch meegenomen van thuis, maar vroeg me wel af wanneer en waar ik dat had kunnen nuttigen tijdens de lessen. Vandaar. Slechts een detail in dit geval.
Theorielessen vond ik matig. Had ik ook wel zelf thuis kunnen doen. Zeer laag slagingspercentage (zelf gelukkig wel in 1 keer geslaagd)
Top rijschool!
Geen
Niks op aan te merken, ga zo door Voskamp jullie zijn een goede rijschool!
Lage Weide 11
7231NN Warnsveld