Goed geregeld

Goede organisatie, prettige instructeur.

Super rijschool ging bijzonder snel en een top instructeur

Heel erg goed

Ondanks dat ik geen snelle leerling was heeft weijers me echt goed geholpen met doorgaan en uiteindelijk slagen. Zonder Chris, Diana en Mahmut had ik t nooit gehaald en dit is het perfecte voorbeeld dat weijers precies weet waar de leerling aan toe is op het moment. Legendarisch! 10/10

Top!

Zeer goede ervaring gehad!

Mooie rijschool, fijne auto's

Ik heb na 71 lessen verschillende rijinstructeuren gehad. Hier kijk ik met gemengde gevoelens op terug. Graag maak ik gebruik van deze gelegenheid om mijn ervaringen met Rijschool Weijers te delen. Ik begon met Diana. Prettige vrouw, kan ik niet heel diep op ingaan omdat ik maar zelden les van haar heb gehad. Vervolgens kreeg ik Joyce. Joyce rookte graag voor, tijdens en na de rijles. Een echte kettingroker zoals ze dat noemen. Dat zorgde voor penetrante aroma's in de cabine. Ik ben uiteindelijk naar een ander gegaan omdat Joyce de lessen soms vroegtijdig stopte zonder verklaarbare reden. Prima lessen verder, duidelijke uitleg. Na Joyce ontmoette ik Imane. Imane was een ander verhaal. Imane zat graag op snapchat en facetimede wel eens met een van haar bloedverwanten tijdens de les. FOMO, denk ik dan. Dit zorgde ervoor dat ze soms wat borden mistte en mij onduidelijke instructies gaf. Later hoorde ik dat ik niet de enige was die Imane niet zo fijn vond, en ze daarom ontslagen is. Mijn rijbewijs avontuur eindigde met Mahmut. Hij was (en is) een strijder, een verkeersstrijder. Met 130 kmph invoegen was geen probleem voor hem, zolang je maar gewoon voor die vrachtwagen reed. Met Mahmut was het altijd gezellig in de auto, en hij had een goede manier van lesgeven. Met Maat Mahmut haalde ik mijn examen na de 4e keer. Ook wil ik graag Chris, Gerard en Richard bedanken voor de enkele lessen tussendoor wanneer mijn vaste rijinstructeur het even niet meer zag zitten. Ook die mensen achter de balie waarvan ik niet weet hoe ze hun hele dag vol maakte, waren altijd erg aardig en behulpzaam. Al met al heeft het even geduurd, maar dan heb je ook wat: Een rijbewijs met mijn eigen naam en foto.

Beste rijschool met beste rijinstructeurs

Met dezs rijschool heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald .

Uitstekend. Aanrader.

Ze denken mee, helpen het proces te begeleiden (wat moet je aanleveren, mist er nog iets, wat kun je verwachten). In mijn ervaring wordt er met je meegedacht met doel is om jou te laten slagen niet om je bankrekening leeg te trekken. Niet meer lessen dan nodig dus. Instructeur was gezellig, rustig en algeheel prettig in de omgang. Ik kom voor een evt volgend rijbewijs weer terug.

fijne begeleiding

mijn ervaring is dat ik de lessen heel goed vond en er genoeg tijd voor mij werd genomen. een min punt vind ik dat het lessen inplannen heel lastig gaat en heel ver van te voren is omdat het redelijk druk is. voor de rest heb ik een hele fijne ervaring gehad.

Goede rijschool

Serieuze rijschool waar de focus op autorijden ligt en niet op flashy voertuigen voor de marketing

Er wordt fijn en duidelijk les gegeven.

Heel fijn dat er voor of na de les wordt geëvalueerd hoe je zelf vond dat het ging en hoe de instructeur het vond gaan. Dan leer je ook weer voor de volgende keer wat je beter kan doen.

Leerzaam

Ik vond de manier waarop ik les kreeg erg fijn. Ik kon fouten maken en hierdoor er makkelijk achterkomen wat beter moest. Dit maakte dat ik rijden ook echt leuk vond om te doen. Ik zit nu met vertrouwen in de auto.

Geslaagd!

Goede lessen met duidelijke instructies.

Hele fijne mensen en goede instructeurs

Iedereen was aardig. Van de mensen aan de receptie tot de instructeurs met wie ik heb gereden. Joyce heeft me erg veel geleerd en gezorgd dat ik, ondanks de vertragingen door corona, snel mijn rijbewijs heb gehaald.

fantastisch

Super lieve instructeurs en medewerkers die altijd klaar staan om te helpen!

Goede ervaring!

Top!

Goede rijschool met betrouwbare en vaardige instructeurs en aardige mensen

Ik heb een fijne ervaring gehad bij Weijers. Vanaf de proefles was iedereen die er werkt heel vriendelijk en behulpzaam en door de coronalockdowns heen was de communicatie goed. Ik heb bij Diana gereden en ze gaf me altijd zelfvertrouwen en een duwtje in de rug wanneer dat nodig was. Er hing ook een prettige sfeer tijdens de rijlessen en ik voelde me goed voorbereid op het examen. De camerarit vond ik erg handig om bepaalde gewoontes op te merken en ik ben uiteindelijk met 30 lessen geslaagd.

Prima rijschool

Prettige rijleraren, aardig en geduldig!! Kon snel herexamen doen! Wel duurde het lang voordat ik mijn praktijk had ingepland, maar dat kwam misschien ook door de twee lockdowns tussen door.

Ik heb mijn C rijbewijs gehaald bij Weijers en zal zeker terug gaan als ik mijn CE rijbewijs ga halen. Het lesrooster is erg duidelijk en overzichtelijk online in te zien. Het enige minpuntje is dat er geen ruimte is om te oefenen voor de toets "gesloten terrein", maar al met al zou ik ze zeker aanraden. Arno

Alles was altijd goed geregeld

Als er iets veranderde werd ik gebeld en ik kom zelf makkelijk contact met jullie krijgen. De lessen zelf waren ook altijd erg goed.

Een hele goede rijschool betere bestaat niet

Super duidelijk!

duidelijke uitleg en geen druk

Geweldige hulp een gefocesd op de leerling

Perfect Enorm leuke instructeurs en instructrices Goede sfeer Erg leerzaam

Prettige rijschool

Er werken vriendelijke mensen die goed met je mee denken als het gaat om de lessen en examens. Ik heb de lessen als prettig ervaren.

Top rijschool!

Uitstekende rijschool met instructeurs die zoeken naar manier waarop jij het best informatie verwerkt en leert

Industrieweg 4 E

2102LH Heemstede