goede, en in een keer geslaagd
rustige en prettige instruteur met kennis van zaken.
Fijn dat er veel in overleg geregeld kon worden zoals op andere plekken opgehaald worden en bij andere instructeurs rijden wanneer de afspraak met eigen instructeur niet lukte.
Lessen op een zeer aangename en informele sfeer.
Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij verkeersschool weijers boven aan en geeft aan iedereen al de eerste keer een goede kans van slagen op het praktijkexamen.
Prima opgevangen, duidelijke uitleg en alle ins en outs ontvangen om tot een goed resultaat te kunnen komen. Zeer positief.
Via vakantieveiling de curus gekocht. Lessen via rene, erg goed bevallen. Fijne instructeur.
Een aankoop op vakantieveilingen.nl waardoor ik goedkoop én snel mijn BE rijbewijs heb gehaald! Fijne, vriendelijke en zeer bekwame instructeur en mede dankzij hem binnen twee lessen mijn papiertje binnen!
Prima les met prima materiaal.
Met name voor rijbewijs E ontvang je vrij veel informatie in een korte tijd, toch zijn jullie volledig geweest in dit verhaal.
leuke enthousiaste instructeurs maar toch to the point . zij maken het motor rijden echt leuk.
Goede, duidelijke indicatie van tijd tot rijexamen, goede instructeur en behulpzame mensen.
ik vond de mijn rijinstructeur erg goed. ook vond ik het een fijne les auto, behalve als ik van auto moest ruilen.
goede sfeer, veel leerzame momenten, aardige lerares en goede uitleg
Bereikbaarheid is wel verbeterd. Er werd bij( een keer )te laat afzeggen toch geprobeerd om andere cursisten de les te laten overnemen.
Industrieweg 4 E
2102LH Heemstede