goede kwaliteit duidelijkheid website/ instructie
Niets mis mee, alles duidelijk goed en zeer goede instructeurs.
Gezellige rijschool! je wordt goed begeleidt.
prima rijschool
Prima rijschool en door groupon prima te betalen.
Ik heb in twee maanden en 24 lessen volgens planning afgereden op 27 augustus, en geslaagd. Ik gelest bij Frank. Top leraar!
Goede rijschool. In zes weken mijn rijbewijs gehaald en Diana is geweldig. Ook hoe de lessen werden overgenomen door Nadia vond ik erg prettig.
Onzettende leuke rijlessen, veel geleerd van Chris en nu ga ik het in de praktijk brengen.
Rijschool Weijers is een goede, duidelijke rijschool met flexibele lestijden en goed ongeleide instructeurs.
Leuke en gezellige rijschool met veel persoonlijke aandacht. Wordt goed gekeken naar verbeteringen en pragmatisch gewerkt hieraan
Ik vond de lessen erg goed, ik heb goed leren rijden. Ook bleef Frank geduldig als het niet meteen lukte.
Frank is echt een hele fijne en relaxte meneer om les van te krijgen.
Fijn dat ik thuis werd opgehaald en thuis gebracht. Goede begeleiding en uitleg. veel geoefend met belangrijke punten zoals parkeren, in- en uitvoegen, schakelen, bochten maken en straatje keren.
Ik ben fantastische ondersteund tijdens mijn lessen en met een datum verplaatsing.
Super leuk en na de vakantie door voor mijn CE :)))
goede rijschool,gewoon tevreden 1 min punt is dat er 1 medewerkster aan de telefoon niet altijd vriendelijk was en soms moeilijk deed om een afspraak te kunnen maken tav het rooster van cheyenne,niet aardig en weinig begrip,dit is jammer !!!
Je werdt erg goed begeleid in de auto en het was ook altijd gezellig. je kon altijd alles vragen. ik ben erg tevreden over jullie!
Zeer goede instructeur!
Industrieweg 4 E