mijn les met rolf was was goed en ik ben in de eerste keer geslaagd
Goede en duidelijke lessen gekregen van Paul. De onderlinge sfeer op de zaak is goed. Het maken van afspraken ging gemakkelijk en er werd goed mee gedacht. Ik rij inmiddels op mijn eigen motor met vertrouwen en een goed (verkeers) gevoel. Top...!!
Goeie instructeur, geduldig, en duidelijk advies, en helpt met je zelfvertrouwen.
Top lessen
Ik heb super goed les gehad, in het begin was ik heel zenuwachtig om op een scooter te rijden omdat ik nog nooit op een scooter had gereden! Die zenuwachtigheid was snel weg door de fijne lessen en het veilige gevoel dat mijn instructeur mij gaf, Ik heb dus met een fijn gevoel mijn rijbewijsje gehaald! Super trots.😃
Ik heb mijn rijlessen bij Weijers goed ervaren. Mirjam gaf goed les en ze begeleid je goed.
Goede en gezellige instructeur
Leuke instructeur, gezellig en leuk veel geleerd en in 1 keer alles gedaan en daar gaat het uit eindelijk om.
goede kwaliteit duidelijkheid website/ instructie
Niets mis mee, alles duidelijk goed en zeer goede instructeurs.
Gezellige rijschool! je wordt goed begeleidt.
prima rijschool
Prima rijschool en door groupon prima te betalen.
Ik heb in twee maanden en 24 lessen volgens planning afgereden op 27 augustus, en geslaagd. Ik gelest bij Frank. Top leraar!
Goede rijschool. In zes weken mijn rijbewijs gehaald en Diana is geweldig. Ook hoe de lessen werden overgenomen door Nadia vond ik erg prettig.
Onzettende leuke rijlessen, veel geleerd van Chris en nu ga ik het in de praktijk brengen.
Rijschool Weijers is een goede, duidelijke rijschool met flexibele lestijden en goed ongeleide instructeurs.
Leuke en gezellige rijschool met veel persoonlijke aandacht. Wordt goed gekeken naar verbeteringen en pragmatisch gewerkt hieraan
Industrieweg 4 E
2102LH Heemstede