Leuk rijschool maar de leasen zijn te buur
Goedemorgen Jeffrey, dankjewel voor je reactie. IK heb er wel klein vraagje over, wat is er mis met onze prijs, je geeft hier een 2 voor en wij willen graag onze reviews verbeteren. Is het veel te duur? Of hebben we je niet goed voorgelicht? Graag hoor ik je reactie. Met vriendelijke groet, Rolf Weijers, verkeersschool Weijers
René is relax en geeft op een prettige manier les.
medewerken van Rolf tijdens 2de Eigen Verklaring was perfect + Theorie avonden hielpen veel en was nog leuker dan alleen in het boek turen.
Via vakantieveilingen gereden. Voor mij een prima prijs kwaliteit, en geslaagd :)
Gezellige mensen met tijd voor humor
Ik had bijna geen ervaring met aanhanger rijden, vooral achteruit niet. Instructeur had tijdens mijn intake mij goed ingeschat. En ik had aan maar 2,5 uur les al genoeg om in 1 keer te slagen. Zeer tevreden mee !
Ik heb de rijlessen goed ervaren leraar was erg gezellig en toch wel serieus
Leuke tijd gehad
Een vrije en vriendelijke verkeersschool. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld.
Prima lessen, alles werd goed uitgelegd en begeleid
kreeg een goede uitleg over hoe alles moest.
De instructeur is een topper! En legt het goed uit!!
2 kinderen uit ons gezin hebben bij jullie gelest, beide kinderen zijn in 1 keer geslaagd met goede begeleiding. Meedenken met hoe de lessen het beste ingevuld kunnen worden
Prima rijschool, klantvriendelijk en betrouwbaar
Met mij is veel geduld nodig om het doel te bereiken. Verkeersschool Weijers heeft dit geduld waarvoor ik hen zeer dankbaar ben.
De rijinstructeur Frank was erg professioneel altijd op tijd en gaf zeer goed uitleg. Altijd gezellig in de auto en een prettige omgeving om in te leren. Rijschool goed bereikbaar en wordt altijd keurig geholpen met vragen. Overall een goede ervaring !
rene geeft goed les
Ik heb veel geleerd bij verkeersschool Weijers, het was een gezellig rijschool.
verwarming vrachtwagen functioneert niet naar behoren, bestuurdersstoel stuk (geen veerring)
Ik heb een voorrecht gehad met een hele lieve buurman die via jullie in zijn privé tijd mij rijles kon en mocht geven! heel erg bedankt!
René is een super relaxte rustige instructeur die op een hele leuke normale manier feedback geeft. Ik had al veel rij-ervaring maar daarmee zijn er natuurlijk de nodige foutjes ingeslopen of in ieder geval dingen die je van nature anders doet dan dat het nieuw geleerd wordt. René snapt dat en speelt daar op een goede manier op in. Daarmee zit je lekker ontspannen achter het stuur en leer je sneller. Ga zo door René!
Industrieweg 4 E
2102LH Heemstede