Goede lessen, konden omgezet worden wegens blessure. Fijne en eerlijke instructeur.
Peter heeft mij ontzettend goed begeleid tijdens mijn lessen. Ik ben echt een denker en dit had hij ontzettend snel door en anticipeerde daarop. Hij bleef altijd rustig en geduldig (ik ben geen makkelijke leerling geweest haha) Ik had echt geen andere rij instructeur willen hebben!
Top lessen en top instructeur
Ik vond Weijers heel soepel in de omgang. Chris is heel goed met uitleggen.
Prettige rijschool met aardige rustige instructeurs
veel gereden in het examengebied. Was prettig om duo les te volgen.
Ik denk dat Ik nergens beter mijn motorrijbewijs had kunnen halen. Mijn instructeur had niet beter kunnen zijn, de prijs viel mee, zo ongeveer gelijk aan andere rijscholen. De lesmotoren worden ook goed onderhouden.
Niks op aan te merken! Goed bedrijf, zeer klant vriendelijk!
Heel erg goed opgevangen en heel goed lesgegeven!
Geweldig :)
Super fijne instructeur kwam uit Egmond maar vond het de moeite waard om daar heen te gaan voor lessen.
Zeer leuke en geruststellende begeleiding. De instructeurs kunnen goed levelen met de leerlingen en dat zorgt voor ontspannen rijden. Er hangt altijd een goede sfeer.
Goed rijles gekregen. Aardige instructeur. Theorieles was duidelijk.
Goede begeleiding van instructeur, past zich aan naar jouw wensen.
Prima rijschool! Goed persoonlijk contact. Lessen bij rijschool Weijers is leuk!!
Heerlijk gelest, zowel mijn theorie als mijn praktijk examen in 1x gehaald. Rolf was verre weg de beste instructeur die ik had kunnen wensen!
Industrieweg 4 E
2102LH Heemstede