Het halve jaar dat ik bij weijers les heb gehad is iets wat ik niet snel zal vergeten, ik heb altijd al uitgekeken naar het leren autorijden, en om het zo soepel en leuk te laten verlopen was fantastisch. Ik was erg blij dat ik voor het grootste deel dezelfde rij instructeur had (alleen toen ze even ziek was kreeg ik iemand anders). Ik vind de auto's waar je les in krijgt ook erg prettig, aangezien het diesels zijn met genoeg hp om als het gemiddelde te dienen zonder dat het een al te grote teleurstelling is als je in erg lichte benzine auto's gaat rijden. Ik heb voor mijn theorie examen een cursus bij de rijschool gevolgd en thuis via internet verder geleerd, waardoor ik in een keer geslaagd ben, dus dat is ook zeker een aanrader. Al met al was mijn ervaring met weijers een zeer goede en zou ik als ik later nog een motor of vrachtwagen rijbewijs nodig heb zeker weer bij weijers terug komen. Mijn enige minpuntje is dan af en toe de comunucatie. Ik weet niet hoe andere rijscholen hier mee om gaan dus ik kan het niet vergelijken, maar af en toe kwam iets niet helemaal door. Maar het was wel erg lekker om de met de rijschool in contact te staan via whatsapp.
Aardig, kundig, flexibel, absoluut een aanrader!
Ik heb mijn tijd bij Verkeersschool Weijers als fijn ervaren. Ze hebben goede instructeurs, bieden extra lesmateriaal aan (in de vorm van een soort 'werkboekje' bij de praktijklessen), lessen voor het theorie examen, reminders voor elke les, goed functionerende kantoormedewerkers die je gegevens secuur bijhouden. Ook zijn ze niet beroerd om eigen fouten toe te geven: ik ben een keer last minute afgebeld en toen ik een volgende keer zelf ziek was werd deze les me in rekening gebracht. Er was maar 1 telefoontje voor nodig voordat Weijers dit herzag en me deze les toch niet in rekening heeft gebracht.
Ik ben prettig begeleid tijdens mijn lessen. Rustige, duidelijke instructeurs.
Top!
Goede rijschool waar je goed behandeld wordt, alles op tijd gepland wordt en je leerzame lessen ontvangt.
Ten eerste was ik erg blij met mijn instructrice, ze was erg fijn om bij te zitten, gaf een veilig gevoel, legde uit wat ik fout deed en hoe ik dit moest oplossen, gaf me soms op mijn kop als ik dingen niet meer fout mocht doen en was fijn en gezellig om mee te praten. De extra uitleg voor de theorie was prettig, hoewel het fijner geweest was als het een eis zou zijn om het boek helemaal te hebben gelezen. Nu was het meer fijn en handig als je het hebt gedaan. Wel was het boekje voor de lessen heel erg prettig, je kon na en voor de les lezen wat je ging doen of wat je had gedaan of wat je de volgende keer beter moest doen. Over het algemeen een hele fijne ervaring en bijna jammer dat ik geen rijlessen meer heb.
Hele fijne instructrice gehad! Heb alleen wel vaak verschillende mensen gehad. Dat is het enige wat ik minder vond, het is fijner om vast bij 1/2 mensen te rijden, maar ja als het niet anders kan. Diana, enna en anita hebben mij echt heel goed geholpen tijdens mijn lessen en examens!
Ik heb het lessen met weijers ervaren als zeer prettig. Er wordt met je mee gedacht en je krijgt daarbij ook nog eens een flexibele opstelling. Vervolgens ook nog eens een grapje in de auto maakt het lessen leuk. Het lessen heb ik dan ook al echt ervaren als een feestje... :-) Het slagen, ondanks mijn faalangst, was natuurlijk helemaal de kers op de taart!
Prima service en les
Eerder bij twee andere rijscholen gezeten, beetje pech gehad met instructeurs. Bij Weijers altijd rustige, duidelijke instructies gehad. Gewoon relaxed.
Ik vond de lessen goed. Peter en Frank leren je alleen dingen wel wat anders aan. De eerste les had ik van Peter en de tweede van Frank. Ze hebben een andere manier van lesgeven. Zo heb ik bij Frank ook een theoretisch deel gehad over de scooter en heb ik leren keren, terwijl ik dat bij Peter niet aangeboden kreeg. Verder is het fijn als ze tussendoor ook positieve dingen zeggen! Voor de rest goede lessen, in één keer geslaagd dus dat is ook fijn!
Hele goede rijschool met verschillende instructeurs die goed les kunnen geven. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald!
Ik heb de lessen bij Willem gevolgd voor mijn BE rijbewijs. Goede en duidelijke tips tijdens de lessen waardoor het examen geen probleem meer was.
Veel geholpen, aardige instructeurs en veel goede tips. Moest wel helaas lang wachten op mijn praktijk.
Goede service, veel aandacht en eerlijkheid.
ik heb mijn vrachtwagen rijbewijs behaald bij verkeersschool weijers. goede school en goede uitleg van alles watje moet weten en dat leren.
Hele goeie rijschool. Kan ik iedereen aanbevelen. Vriendelijk, netjes en behulpzaam met het plannen van de lessen. Duidelijke uitleg, rustig, goed ingespeeld op wat nodig is en ook nog gezellig tijdens de les.
Kundige uitleg van alle punten. Goede begeleiding tijdens de rijlessen.
Vriendelijke en geduldige instructeur. Heldere communicatie per mail. Snelle mogelijkheden tot examen doen en lessen. Flexibel.
Industrieweg 4 E
2102LH Heemstede