Is een goede rijschool

Het is een goede rijschool waar je goed begeleidt wordt door je traject om je rijbewijs te halen

Prima rijschool

Voor mijn E achter B 2 dagen gelest met examen. Goede instructie en leuke instructeur

Diana wist mij zo aan te sturen dat ik de auto onder controle kreeg.

Diaan creert een een veilig en vertrouwde sfeer. Ze weet dingen duidelijk en niet geiriteerd over te brengen en weet een leuk pratje te maken op de juiste momenten. Geen kritische puntjes

Hele fijne gemoedelijke rijschool.

Zeer goede begeleiding vanaf de eerste les tot naar het examen toe. Denken mee als de les toch plotseling niet door kan gaan en betrokken instructeurs . Ik zou Verkeersschool Weijers dan ook aan iedereen aanraden voor welk examen dan ook. Super bedankt voor het in een keer behalen van mijn rijbewijs en dat op mijn leeftijd ;)

Super!

Erg goede instructeur, ik had de eigenaar zelf, in voor een geintje onderweg en zeer op je gemak!

Fijne tijd gehad op de rijschool. Goede en leuke/gezellige instructeur.

Super ervaring

Ze hebben me zo goed geholpen! Lieve mensen en na paar keer zakken nogsteeds positief blijven!

Goeie voorbereiding voor het examen. Vriendelijke instructeur. Alles helder en duidelijk.

Snel en goed!

Binnen een maand mijn CE rijbewijs behaald. Top geregeld. Ik beveel deze rijschool zeker aan!

Komt afspraken na

Snelle reactie. Kon op korte termijn terecht voor brommer rijbewijs. Super geregeld.

BE in een paar leuke lessen met Willem gehaald!

Op een leuke en gezellige vlotte manier mijn trailer (BE) rijbewijs gehaald! Bedankt Willem!

Geweldig kundige en betrokken rijschool

Goede rijinstructeur, veel geduld en rust om achterliggende info uit te leggen. Zowel mijn rijinstructeur als de rest van de personen binnen de rijschool zijn zeer betrokken! Ik zou deze rijschool direct aanraden!

Gewoon een zeer goede verkeersschool!

Ik heb mijn BE gehaald bij Verkeersschool Weijers en kan ze eenieder aanraden! Speerpunten: 1. Alles vooraf goed geregeld 2. Duidelijke en leerzame lessen 3. Lessen sluiten perfect aan op het examen 4. In een keer geslaagd! :)

Leuk

Goeie instructeurs en duidelijke uitleg

Prima en duidelijke manier van les geven

Goede ervaring, aardige, duidelijke mensen en goed materiaal tijdens de lessen voor het aanhanger rijbewijs. Ik, de Keukenadviseur.nl kan deze familie rijschool zeker aanbevelen.

Erg fijn

Ik ben goed begeleid in het proces. Aardige werknemers en alles was duidelijk

Had via Vakantieveilingen een voucher gekocht voor BE Rijbewijs. Telefonische intake stelde niet zoveel voor. Ik had al wat ervaring met de caravan, dus wilde het eigenlijk bij de 3 uur lessen laten. Werd aan het twijfelen gebracht omdat ze zeiden dat het slagingspercentage dan maar 50% is. Ik denk dat iets meer doorvragen in de telefonische intake wel duidelijk had gemaakt dat ik de extra lessen niet nodig had. Uiteindelijk geen extra lessen genomen. Na het intake gesprek kreeg ik allerlei info per mail. Was prima en volledig. Wel even zoeken hoe ik moest inloggen op de website. Op de website stond mijn rooster. Was wel even schrikken dat ik volgens dat rooster in een andere auto zou lessen dan mijn examen doen. Was in de praktijk overigens niet zo. De lesdag moest ik om 10u beginnen en had ik om 13u examen. De lessen waren prima. Ik was er na 2 van de 3 uur eigenlijk wel klaar voor. Had totaal niet de indruk dat ik een mindere klant was omdat ik via Vakantieveilingen was gekomen. Examen geslaagd, wel wat kritiekpuntjes over het aankoppelen. Mijn vrouw heeft ook via VV bij Weijers gelest vor BE. Heeft wel een paar extra lessen genomen en was daar ook blij mee. 2 kritiekpuntjes dus: Het rooster (de auto) klopte niet en het intakegesprek kan iets zorgvuldiger. Bijvoorbeeld vragen naar ervaring. Al met al dik tevreden!

Prima lessen.

Zeer Goed

Heel goed les gehad, alles wat ik geleerd heb blijft goed hangen. Lessen waren prettig en ontspannen. Ging vol vertrouwen m'n examen in en heb het gehaald!

Goede gezellige rijschool

Goede rijschool die alles in huis heeft. Theorieles heel duidelijk en goede behandelstof. 1 minpuntje bij theorieles, de apparatuur werkt niet naar behoren, maar de instructeur weet dit heel goed te compenseren. Praktijkles super bevallen. Ik had Anita als instructrice en we hadden gelijk een klik, goede instructrice heel duidelijk en wat voor mij ook belangrijk is, was dat ze ook heel gezellig is. Deze combi zorgde ervoor dat ik me echt op mijn gemak voelde waardoor ik dingen die me uitgelegd worden, goed oppak en ik voor beide examens in 1x geslaagd ben.

Vriendelijke en leerzame rijschool

Ik kon al redelijk rijden doordat ik bij een andere rijschool zat. Maar bij jullie heb ik meer de dingen geleerd die ik ook echt lastig vond. In deze dingen hebben we dan ook meer tijd gestoken, en dat heeft geleid tot een goed resultaat. Bedankt!!

Lekker vlot

Snel geslaagd en goed les gekregen

Vriendelijk, punctueel, alert

Als 83-jarige en helaas geroutineerde rijder toch veel {af}geleerd dank zij Enna, die ik grijze haren heb bezorgd maar die dat niet heeft laten blijken. Het is voor de rijschool jammer dat zij ermee ophoudt

Geweldige rijschool

Het is een fijne rijschool met haar goede lessen en goede communicatie tussen leerling en het bedrijf.

uitstekende rijschool

E rijbewijs gehaald