Prima en duidelijke manier van les geven

Goede ervaring, aardige, duidelijke mensen en goed materiaal tijdens de lessen voor het aanhanger rijbewijs. Ik, de Keukenadviseur.nl kan deze familie rijschool zeker aanbevelen.

Erg fijn

Ik ben goed begeleid in het proces. Aardige werknemers en alles was duidelijk

Had via Vakantieveilingen een voucher gekocht voor BE Rijbewijs. Telefonische intake stelde niet zoveel voor. Ik had al wat ervaring met de caravan, dus wilde het eigenlijk bij de 3 uur lessen laten. Werd aan het twijfelen gebracht omdat ze zeiden dat het slagingspercentage dan maar 50% is. Ik denk dat iets meer doorvragen in de telefonische intake wel duidelijk had gemaakt dat ik de extra lessen niet nodig had. Uiteindelijk geen extra lessen genomen. Na het intake gesprek kreeg ik allerlei info per mail. Was prima en volledig. Wel even zoeken hoe ik moest inloggen op de website. Op de website stond mijn rooster. Was wel even schrikken dat ik volgens dat rooster in een andere auto zou lessen dan mijn examen doen. Was in de praktijk overigens niet zo. De lesdag moest ik om 10u beginnen en had ik om 13u examen. De lessen waren prima. Ik was er na 2 van de 3 uur eigenlijk wel klaar voor. Had totaal niet de indruk dat ik een mindere klant was omdat ik via Vakantieveilingen was gekomen. Examen geslaagd, wel wat kritiekpuntjes over het aankoppelen. Mijn vrouw heeft ook via VV bij Weijers gelest vor BE. Heeft wel een paar extra lessen genomen en was daar ook blij mee. 2 kritiekpuntjes dus: Het rooster (de auto) klopte niet en het intakegesprek kan iets zorgvuldiger. Bijvoorbeeld vragen naar ervaring. Al met al dik tevreden!

Prima lessen.

Zeer Goed

Heel goed les gehad, alles wat ik geleerd heb blijft goed hangen. Lessen waren prettig en ontspannen. Ging vol vertrouwen m'n examen in en heb het gehaald!

Goede gezellige rijschool

Goede rijschool die alles in huis heeft. Theorieles heel duidelijk en goede behandelstof. 1 minpuntje bij theorieles, de apparatuur werkt niet naar behoren, maar de instructeur weet dit heel goed te compenseren. Praktijkles super bevallen. Ik had Anita als instructrice en we hadden gelijk een klik, goede instructrice heel duidelijk en wat voor mij ook belangrijk is, was dat ze ook heel gezellig is. Deze combi zorgde ervoor dat ik me echt op mijn gemak voelde waardoor ik dingen die me uitgelegd worden, goed oppak en ik voor beide examens in 1x geslaagd ben.

Vriendelijke en leerzame rijschool

Ik kon al redelijk rijden doordat ik bij een andere rijschool zat. Maar bij jullie heb ik meer de dingen geleerd die ik ook echt lastig vond. In deze dingen hebben we dan ook meer tijd gestoken, en dat heeft geleid tot een goed resultaat. Bedankt!!

Lekker vlot

Snel geslaagd en goed les gekregen

Vriendelijk, punctueel, alert

Als 83-jarige en helaas geroutineerde rijder toch veel {af}geleerd dank zij Enna, die ik grijze haren heb bezorgd maar die dat niet heeft laten blijken. Het is voor de rijschool jammer dat zij ermee ophoudt

Geweldige rijschool

Het is een fijne rijschool met haar goede lessen en goede communicatie tussen leerling en het bedrijf.

uitstekende rijschool

E rijbewijs gehaald

Fijne rij-instructrice

Overgestapt van rijschool en naar automaat. Mijn rij-instructrice Enna was rustig en beheerst, maar wél helder en duidelijk in haar optreden naar mij toe. Dit had ik nodig. Veel tips gekregen. Dank je wel Enna!

Vriendelijke en goede rijschool

Erg vriendelijke rijschool die je altijd wil helpen om een zo goede mogelijke rijles aan te bieden. Door de herinnering e-mails van je rijles voorkomt de rijschool verwarring met rijlessen! Enige jammere was dat ik vaak in een andere auto moest rijden omdat er problemen was met mijn rijles auto. Zelfs nog de dag van mijn praktijk moest ik opeens in een andere auto rijden. Uiteindelijk heeft mij dit niet gehinderd bij mijn praktijk maar toch niet heel handig. Maar voor de rest is dit een rijschool die ik zeker aanraadt!!

Goede begeleiding

Professionele en goede begeleiding tijdens de rijlessen, goed contact met de instructrice en rijschool.

Eerlijk

Peter en Rolf zijn beide eerlijke en scherpe instructeurs! Je kunt je bij hen op je gemak voelen, zonder dat ze afdoen aan de kwaliteit van de begeleiding. Ze kunnen eerlijke en herhaaldelijke feedback geven zonder dat de sfeer omslaat naar té serieus of onzeker. Dankzij het plezier dat ik heb ervaren door de gezelligheid tijdens de ritten, heb ik een beter resultaat behaald dan wanneer er enkel een excessieve focus zou liggen op de rijvaardigheid. Rijden is voor mij ook een gevoel van comfort. Als ik teveel nadenk over wat ik doe, maak ik fouten. Doordat ik op mijn gemak was, reed ik beter. Bedankt :)

Gezellige en nuttige dag met leuke instructeur .

✅👌

Ik dacht altijd dat ik autorijden onwijs eng zou vinden en dat het niets voor mij zou zijn. Om deze reden heb ik lang gewacht met rijlessen. Echter, toen ik eenmaal begon bij Anita, kwam ik erachter hoe leuk rijden is! Ik ben Anita erg dankbaar voor het vertrouwen achter het stuur dat zij mij gegeven heeft. Anita als instructrice was de beste keuze. De reden dat ik geen 5 sterren heb gekozen, is omdat er wel wat kleine foutjes zijn gemaakt bij mijn theorietoets, die niet 100% netjes zijn gegaan. Dat is het enige. Dit gaat om het ontvangen van de oproepkaart.

Was heel goed alleen was het aan de dure kant maar dat wist ik wel al aan het begin

Fijne Rijschool

Fijne rijschool met goede communicatie. Enige wat jammer was dat er een nieuwe instructeur aangenomen was die mijn lessen zou overnemen maar die later weg ging waardoor ik extra lessen buiten het pakket nodig had. Beide instructeurs wel kennis van zaken en dit goed over kunnen dragen. AVB en AVD in 1 x gehaald!

Zeer goede rijschool !!

Goede rijschool , er wordt de tijd genomen om je alles duidelijk te maken . Een rijschool die al 37 jaar een begrip is . Bedankt Willem 👍🏻

Makkelijk en gezellig!

Ik kreeg precies wat ik wilde zonder daar om te hoeven vragen. Ik reed namelijk eerst bij een andere rijschool, maar toen kwam ik bij deze fantastische rijschool!

Goede les en service

Wordt goed les gegeven. Fijn dat na elke les ook wordt geëvalueerd, zodat je weet wat je volgende les beter kan doen.

Fijne en betrouwbare rijschool met leuke en goede instructeurs

De rijlessen waren altijd gezellig maar uiteraard wel altijd leergericht.

Prima informele rijschool

Rustig, vakbewaam,

Goed ervaren rij instructeurs en erg prettige lesauto's

Het halve jaar dat ik bij weijers les heb gehad is iets wat ik niet snel zal vergeten, ik heb altijd al uitgekeken naar het leren autorijden, en om het zo soepel en leuk te laten verlopen was fantastisch. Ik was erg blij dat ik voor het grootste deel dezelfde rij instructeur had (alleen toen ze even ziek was kreeg ik iemand anders). Ik vind de auto's waar je les in krijgt ook erg prettig, aangezien het diesels zijn met genoeg hp om als het gemiddelde te dienen zonder dat het een al te grote teleurstelling is als je in erg lichte benzine auto's gaat rijden. Ik heb voor mijn theorie examen een cursus bij de rijschool gevolgd en thuis via internet verder geleerd, waardoor ik in een keer geslaagd ben, dus dat is ook zeker een aanrader. Al met al was mijn ervaring met weijers een zeer goede en zou ik als ik later nog een motor of vrachtwagen rijbewijs nodig heb zeker weer bij weijers terug komen. Mijn enige minpuntje is dan af en toe de comunucatie. Ik weet niet hoe andere rijscholen hier mee om gaan dus ik kan het niet vergelijken, maar af en toe kwam iets niet helemaal door. Maar het was wel erg lekker om de met de rijschool in contact te staan via whatsapp.

Industrieweg 4 E

2102LH Heemstede