Filters

10

Formidabel!

Ik ben via rijschool Boeree bij verkeersschool Weijers terecht gekomen en dat is de beste keuze in mijn leven tot nu toe geweest. Ik ben zeer nauwkeurig, vakkundig en professioneel geholpen met het behalen van mijn CE met code 95 in minder dan 5 maanden. Het verbaasde mij hoe prettig ik mij voelde met de instructeurs en dat heeft zich ook laten zien op de CBR examens. De hartelijk groeten aan Rolf en Sweris!

 • Aanbevelen? Ja
9

hele professionele fijne begeleiding

ik heb hier mijn C1 rijbewijs gehaald waardoor ik nu met de (zwaardere) camper kan rijden. In 5 lessen werden de specifieke eisen doorgenomen en herhaald. Met een rustige benadering en duidelijke uitleg is het halen van het rijbewijs goed gelukt. de sfeer daar is ook erg relaxed en gezellig

 • Aanbevelen? Ja
9

Deze was heel goed ik ben tevreden.

Ik ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn les gehad!

Ik heb les gehad voor mijn BE rijbewijs en daar ben ik zeer tevreden over! Twee keer les daarna examen was voor mij voldoende om te slagen

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne cominucatie en veel geduld van de rij-intructeurs!!

ze waren erg geduldig voor mij met mijn faalangst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!

Goed geregeld allemaal!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Relaxed

Snel in de planning van de lessen en meedenkend tijdens het rijden.

 • Aanbevelen? Ja
4

Goede rij instructeur maar rijschool niet aanbevolen

Ibo geeft perfect les aan zijn leerlingen, maar ik heb verder wel wat punten aan te merken. Dit ging met name over de motor en de communicatie tussen de rijschool en mij. Ik reed op een motor waarvan van alles kapot aan was of aan vervanging toe was. Ik had aan het begin een pakket genomen voor mijn lessen en examens. Ze planden mij constant in voor mijn lessen. ik ging ervan uit dat dat in mijn pakket hoort want waarom zou je een leerling door plannen als die geen lessen meer over heeft. Eindstand toen ik alles gehaald had kreeg ik rekeningen voor lessen die ik buiten mijn pakket gereden heb zonder dat ze daar ook maar iets over laten weten hebben. Na overleg met de rijschool konden ze eigenlijk niet tot een compromis komen. Ik heb alles betaald maar ik vind dit niet netjes. Ik zou de rijschool daarom niet aanbevelen.

 • Aanbevelen? Nee
7

Rijlessen waren fijn!

De lessen waren super fijn. Wij reden in een koude periode af en zijn zelfs met warmte pads voor onze handen geholpen. We hadden een pakket gekocht en met veel plezier met onze instructeur gereden. Uiteindelijk hebben wij allebei in 1x ons motorrijbewijs behaald. Thanks Ibo! TIP: Weijers boekt jouw lessen in een online systeem en geven de data aan je door op Whatsapp. In het pakket staan 10 lessen AVB en 10 lessen AVD vermeld. Wij zijn achteraf verrast met een factuur, bovenop het pakket. Het blijkt namelijk zo te zijn dat 1 les niet '1 les' van je pakket is, maar bestaat uit minuten en soms dus meerdere lessen is. Let hier dus goed op als je je lessen laat inplannen! Dit stond bij ons niet aangeven bij de informatie van het pakket. Als het goed is, zijn ze hier inmiddels mee aan de slag gegaan. Eind goed, al goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfijne mensen

3 jaar geleden mijn C1 rijbewijs kado gekregen maar schoof het voor me uit. Na fijn contact met de eigenaar toch begonnen en met behulp van fijne instructeurs mijn C1 in 1x gehaald!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding

Goede begeleiding, snel antwoord, goede service, heldere uitleg, flexibel

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk adequaat en goede instructie

veel plezier met jubileum

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en deskundig, maar bovenal persoonlijk.

Prima rijschool met service gerichte medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topper van een rij instructeur

Na een aantal instructeurs te hebben gehad hele prettige lessen gehad bij Ed. Hij nam de tijd, gaf duidelijke uitleg en was eerlijk. Veel gelachen, serieuze momenten & uiteindelijk mijn rijbewijs. Dankjewel Ed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel

In 2 maanden tijd 2 extra rijbewijzen erbij! Onwijs blij, en Rijschool Weijers is meer dan aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijne communicatie met planners en instructeur

Fijne communicatie, reageren snel. Instructeur is ook zeer ervaren. Wel jammer dat ze een pakket aanbieden voor een mooie prijs maar uiteindelijk toch nog twee lessen extra moeten inplannen aangezien ik nog geen scooter ervaring heb maar ja dat lijkt mij logisch aangezien ik net 16 jaar ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles prima geregeld!

Prima geregeld en konden snel terecht, voor zo wel theorie als praktijk. Ook handig dat je kan appen bij vragen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede begeleiding

Fijne rijlessen en ondersteuning gehad bij het behalen van mijn auto rijexamen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige rijschool, aardige instructeurs en duidelijke lessen

Denken mee met je opleiding en staan altijd voor je klaar. Een breed aanbod aan opleidingen en veel verschillende instructeurs. Iets duurder dan de 'goedkope rijscholen' maar zeker het geld waard!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed, vriendelijk en snel geholpen altijd

Ik heb een prettige tijd ervaren bij de rijschool ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen, had je vragen kreeg je al heel snel antwoord terug en het was altijd vriendelijk. Ik heb meerdere rijinstructeurs gehad en er spatte er toch wel eentje uit. Ed mijn rij instructeur heeft veel geluld gehad en legde alles goed uit en deed het ook voor als je het echt niet snapte of niet zag waar je op moest letten. (Hoe fijn is dat?!) De lessen waaren altijd heel gezellig en het voelde heel prettig om les te krijgen van Ed. Je kon tussendoor gezellig praten, heb nog nooit een saaie les gehad. Lekker praten en lachen maar ook serieus aan het werk natuurlijk. Dus zoek je een rijschool met goede/vriendelijke service en een leuke rijinstructeur? Kies dan zeker voor verkeersschool Weijers.

 • Aanbevelen? Nee
8

Veilig, op m'n gemak.

Ik ben door de rij-instructeurs van Weijers erg goed geholpen en heb op de juiste manier leren rijden. Ze hebben geduld en kijken samen met je naar een leer wijze die op jouw is afgestemd. Nogmaals bedankt allen, In 1 keer geslaagd... :) Vriendelijke groet,

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne en professionele rijschool

Een erg goede ervaring. Erg prettige sfeer in de auto en duidelijke lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool !

Ik ben perfect geholpen en in 1 maal geslaagd voor m’n b-e rijbewijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring: uitstekend

Ervaren rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal prima

Duidelijk. Geen onzin praat of loze belooftes Zo zit het. Dit word er verwacht. En zet um op. Dat is de boodschap die gebracht. Helmaal goed

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd