4 sterren: goede service, goed behandeld

Oefenterrein bij Anac is vrij klein waardoor sommige oefeningen moeilijker zijn om goed onder de knie te krijgen. Ik vond dat de adviezen die ik kreeg voor bepaalde oefeningen voor AVB-examen tegenvielen aangezien er van uit werd gegaan dat sommige handelingen als normaal werden gezien.

• Ervaring met: Motor A|Theorie
  • Omschrijf uw ervaring: Ik vond het heel prettig om meerdere instructeurs te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daar heb ik keer voor gebeld, mijn een na laatste rijles was heel onprettig, maar hier is een prima oplossing voor gevonden!

• Ervaring met: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring: Ik ben over het algemeen heel tevreden. Tevens een groot compliment voor de dames an de balie, echt super hoe ze elke keer weer meedachten met het rooster en zeer vriendelijk waren! Ook fijn dat ze je heel persoonlijk benaderen, zovan''' Anne, ik ga even kijken voor je.''

Geen

• Ervaring met: Motor A|Theorie
  • Omschrijf uw ervaring: Paul Lam is de beste rijschool met goede instructeurs die op een fijne manier lesgeven.

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: vakbekwame rijschool met een goede visie op zijn cursisten. altijd eerlijk advies en opbeurende feedback. Ik heb me op iedere les verheugd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorderingen op persoonlijke webpagina ipv kaartenbak

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: Zeer flexibele lestijden. Grote school en toch grote persoonlijke betrokkenheid van personeel. Vakkundig en gemotiveerde instructeurs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 keer hadik om 8 uur les, en Willem belde al om tien over half 8 aan. Geef dit van te voren even aan dat hij flink eerder komt want ik was nog helemaal niet klaar

• Ervaring met: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring: Ik werd Door iedereen vriendelijk benaderd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter met de leerling overleggen over wanneer hij of zij kan lessen. En niet zonder te overleggen 2 lesuren achter elkaar afspreken zonder dat de leerling erom gevraagd heeft

• Ervaring met: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring: Altijd goede uitleg gehad over hoe de activiteiten uitgevoerd moesten worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies. Tijdens de lessen nemen de heren alle tijd om goed uitleg te geven.

• Ervaring met: Vrachtauto C

4 sterren: goede service, goed behandeld

Motorkleding wassen en helmen verschonen.

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: Goede begeleiding.

N.v.t.

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: Top! Had het super naar me zin. Werd altijd goed begeleid en kreeg de beste advies. Dank aan Frits en Remco.

• Ervaring met: Auto met aanhanger B/E
  • Omschrijf uw ervaring: makkelijk, no-nonse

4 sterren: goede service, goed behandeld

een van de best rijscholen in nederland

Prijs en communicatie

• Ervaring met: Auto B|Theorie
  • Omschrijf uw ervaring: Ervaren instructeurs die weten wat ze doen, heel vaak positief en streng als het nodig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie rijschool die jarenlang ervaring heeft. De lessen waren qua begeleiding heel goed. Verder merk je wel aan de scores die ik geef.

Ga zo door!!

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: Er is veel deskundigheid aanwezig en dat merk je in de lessen en in de voorbereiding op het examen. Iedereen is heel erg vriendelijk en de dames op kantoor zijn altijd bereid om je te helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De theorie lessen met Rinus en Jean-Paul waren goed te volgen en duidelijk uitgelegd, met ondersteuning van de praktijkvoorbeelden van Rinus en Jean-Paul. Ook de praktijklessen in de vrachtwagen waren altijd weer spannend en in korte tijd zeer veel geleerd. Als zeer prettig ervaren en zeker aan te bevelen bij andere mensen. Mede dank aan jullie in 1 keer geslaagd Top gedaan

• Ervaring met: Vrachtauto C

4 sterren: goede service, goed behandeld

(Meer) Uitleg/Tips over over gevaarlijke situatie die ongelukken zou kunnen veroorzaken en hoe je die kunt voorkomen.

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: Goede , heldere lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zijn altijd schoonheidsfoutjes, maar begeleiden bij de keuze van de juiste kleding e.d. kan beter bij de eerste les.

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: Goede uitleg, maar wel zaak om niet bij 1 instructeur te lessen, verschillende mensen, verschillende aanpak. Motoren, maakten nogal eens wat bijgeluiden, maar alles functioneerde naar behoren. Altijd met veel plezier naartoe gegaan en iedere keer weer wijzer uit de les gekomen. Voor alles eerste keer geslaagd, dus dat zegt ook iets over de kwaliteit van de tijschool/instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lesstijl instructeur Remco paste niet bij mij vandaar voorkeur voor Frits. Remco lijkt geen plezier in zijn vak te hebben, snauwt wanneer er nog eens om uitleg gevraagd wordt. Dit heb ik van meerdere cursisten gehoord en zelf ervaren. Jammer aangezien dit verder een zeer prettige rijschool is.

• Ervaring met: Motor A
  • Omschrijf uw ervaring: - Prima uitleg, passie voor motorrijden. Handige tips en positieve bekrachting waardoor zelfvertrouwen op de motor groeit. Ik kom waarschijnlijk nog terug voor de sleutelcursus.

1 dezelfde rijinstructeur ik heb er heel veel gehad

• Ervaring met: Auto B
  • Omschrijf uw ervaring: Heel fijn, goede instructeur, duidelijk en weet precies wat je nodig hebt

Molenweg 133

6543VA Nijmegen

Over Autorijschool Paul Lam

Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.