Vriendelijk, goede en aangename instructeurs.
Geen, ga zo door!
Geen.
Meer oefenen met inparkeren bij Bijvoorbeeld parkeerplaatsen en met de handrem.
Zeer goede rijlessen gehad van Theo. Uitleg zeer duidelijk en zeer relaxed tijdens de lessen. Het zelf laten denken en aanbrengen van oplossingen werkt zeer goed. Aandachtspunten krijgen extra aandacht zonder de rest niet te vergeten. Het waren 25 leerzame en gezellige lessen. Quote die zeker blijft hangen : blijven remmen. In 1 keer geslaagd.
De mogelijkheid om achteraf vragen te stellen en de mogelijkheid om aan te geven wat je graag nog wilde herhalen, was erg prettig.
Dagcursus gehad en geslaagd! Wat wil je nog meer?
Als je de eerste keer op moet, je insturteur mee laten gaan. Want ik wist niet wat handig zou zijn.
Ik zou het eerlijk gezegd niet weten.
Op de site zou het misschien fijn zijn om visueel de instructeurs te zien door middel van een foto en een kleine intro.
Ik ben heel blij dat ik Paul Lam verkeersschool heb gekozen om mijn rijbewijs te halen. Mijn instructeur was aardig, de service aan de telefoon heel goed en het voelt niet alsof je een nummer bent, maar echt een klant. Als ik een les op korte termijn wilde verzetten probeerden ze goed mee te denken en een alternatief te verzinnen. De lessenplanning vond ik heel overzichtelijk. De theoriecursus vind ik ook aan aanrader.
Gewoon goed!
Ik kon de oude motorkleding van mijn broer dragen. Maar de kleding van de rijschool is aan vervanging toe.
Henk mijn instructeur heb ik ervaren als een rustig man met veel geduld. Helder in zijn uitleg .Voor al met zo'n malloot als ik uit Duiven vind ik dit knap :-) . Mijn Theorie instructeur geld dat idem dito. Kan me voorstellen als iemand die twee van de vijf lessen mist dat Hij wel eens gedacht moet als dat maar goed komt. Heren bij deze wil ik u bedanken. Jean-Paul bedankt voor het begleiden van mijn her-Examen
Bij het inplannen van de lessen, komt het vaak voor dat je andere instructeurs hebt. Dit is erg vervelend
Uitstekende rijinstructeurs gehad met bergen ervaring. De receptie is zeer goed bereikbaar en een planning maken bij Paul Lam was voor mij een prettige ervaring.
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.