Ga zo door!
Geduldige instructeurs, worden nooit boos en leggen alles zeer uitvoerig uit.
Erg fijne instructeur, goede bromfietsen om mee te lessen.
Goede instructeurs, zowel Remco als Frits
nvt
- Beter informeren over het aanvragen van DigiD en machtigen van de rijschool, dit kwam voor mij een beetje op het laatste moment. - beter informeren over het aanvragen van de begeleiderspas, aangezien ik niet wist dat dit van tevoren al kon en nu dus moet wachten tot ik de weg op mag.
Beste Eline, de informatie die jij gemist hebt zit allemaal in jouw instructiemap, jammer dat je dat niet gezien hebt. Wel fijn dat je de 1e keer geslaagd bent! Veel plezier van jouw rijbewijs ;-)
De instructeurs beschikken over veel kennis en inzicht. Dit word met veel toewijding, enthousiasme en humor overgebracht!
Ook in de avond rijlessen
n.v.t.
Houden zo !
Geen
niks
Goede instructies en erg geduldig. Aanhanger rijbewijs in 1 dag gehaald!
Geen..ga zo door..
De maten van de broeken duidelijker aangeven:)
Alle examens in 1 keer gehaald!
Veel gevarieerde lessen met leuke en leerzame momenten.
Administratief is alles ontzettend duidelijk geregeld. De lessen die ik kreeg van Willem waren strict, maar hebben met uiteindelijk erg geholpen mezelf goed te voelen in het verkeer.
De prijs is aan de hoge kant. Vergeleken met anderen ben ik voor minder lessen en net zo veel examens toch €500,- meer kwijt geweest.
Geen
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.