4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk, goede uitleg en nemen de tijd om je het goed uit te leggen. Wat ook heel belangrijk is dat ze het leuk vinden om een motorrijder van je te maken. Die enthousiasme brengen over.

• Kennis en vakmanschap
  • Ervaring met: Auto B|Motor A|Vrachtauto C|Vrachtauto met aanhanger C/E|Theorie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over autorijschool Paul Lam. Je kunt aan mijn rapportcijfers zien hoe tevreden ik ben. Een aanrader voor eventuele mensen die rijlessen gaan volgen. Alleen maar lof voor deze rijschool.

• Ervaring met: Taxi

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden! Ik heb ook les van Remco gehad. Bij beide instructeurs werd ik goed begeleid. Ze hebben beide ook veel kennis over de motor (in het verkeer). Door de rijleskaart kon jijzelf goed de vooruitgang zien. Dit ervaar ik als zeer prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Frits bedankt! Na een minder goede ervaring bij een andere school raadde een vriend mij Paul Lam aan. De lessen zijn duidelijk en gestructureerd, frits is altijd rustig en behulpzaam, de medewerkers vriendelijk en de prijs/kwaliteitsverhouding is uitmuntend. Ik ben ontzettend blij dat ik het nog een keer geprobeerd heb om mijn motorrijbewijs te halen en ben meteen de eerste keer geslaagd!

• Ervaring met: Motor A|Theorie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lesvoertuig c/e is nogal gedateerd 😅

• Ervaring met: Vrachtauto C|Vrachtauto met aanhanger C/E

• Ervaring met: Autobus|Theorie

• Ervaring met: Vrachtauto C|Theorie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over Paul lam word op een goede manier opgeleid koffie staat altijd klaar

• Ervaring met: Vrachtauto C|Vrachtauto met aanhanger C/E

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op aanraden van een vriendin bij Paul Lam gelest voor A onbeperkt. Ondanks dat ze behoorlijk groot zijn, komt het over als een familiebedrijf: je wordt hartelijk en persoonlijk ontvangen, door mensen die echt verstand van zaken hebben en daarbij maar een doel hebben: jou veilig en vlot aan een rijbewijs helpen. Ik heb de lessen als erg prettig ervaren, op fijne motoren met ABS. De instructeur is erg duidelijk en heeft heel veel vakkennis en ervaring. Het systeem met leskaartjes komt wellicht een beetje ouderwets over, maar werkt goed en voorkomt dat je kostbare tijd verspilt aan administratief gedoe. Ze zullen vast niet de allerlaagste prijs hebben, maar voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt wil je eigenlijk niet elders in Nijmegen lessen. Frits bedankt!

Top rijschool!

• Ervaring met: Auto B|Vrachtauto C|Nascholing|Theorie

• Ervaring met: Autobus

• Ervaring met: Auto B

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend fijne rijschool, waar je snel en goed je rijbewijs kunt halen. De instructeurs hebben goed zicht op je ontwikkelingen en helpen je goed! Ook de dames achter de balie zijn nooit te beroerd om je goed en vriendelijk te helpen, kortom: super rijschool.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Allemaal 10e geven lijkt ondoordacht maar als ik bedenk dat ik geen minpunten heb meegemaakt of iets kan ik niet anders dan overal een 10 voor geven. Ze zijn erg flexibel en meedenkend en flexibel, voorbeeld: Zo had ik mij een keer één uur vergist in de lessen (Normaal alles behalve slordig met afspraken), kortom balen als ze je bellen dat je er niet bent. Gelukkig zeiden ze direct dat ik gewoon het uur erna, wat ik dus in gedachte had, mocht komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over mijn instructeur, ik heb er heel lang over gedaan maar de rijlessen hebben me niet echt tegengestaan. Het enige kritiekpuntje van het kantoor is het beleid over de 48-uurs regeling bij lessen afzeggen. Ik snap dat zo'n regeling er is, maar ik vind hem hier te streng toegepast. Het zou een stuk klantvriendelijker zijn als je hier bijvoorbeeld 1 uitzondering op geeft bij je klanten. Het is niet raar als je bijvoorbeeld 1 keer in je rijopleiding ziek bent, dan is het wel zo vriendelijk als je hier de eerste keer niet voor hoeft te betalen.

• Ervaring met: Auto B

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind het een fijne rijschool en de begeleiding is super mede dankzij hun heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Bedankt!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele fijne rijschool, vriendelijk personeel op het kantoor. En ontzettend fijne lessen, mede dankzij Ton en Gerda heb ik mijn rijbewijs behaald. Ik zou Paul Lam zeker aanraden aan vrienden!

• Ervaring met: Auto B|Theorie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het ging goed, ik heb ook erg genoten van de lessen.

• Ervaring met: Bromfiets AM

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend fijne rijschool! De sfeer is altijd goed, de instructeurs zijn erg oplettend, geven continue goede tips en zijn heel geduldig. Verder is de rijschool zeer flexibel qua inplannen van lessen en examens, wat erg fijn is als je bijvoorbeeld veel werkt/colleges hebt. Klein nadeel was dat de 35kW motoren (rijbewijs A2), voor mij (1 meter 65) eigenlijk te groot waren. Aan de andere kant begrijp ik ook wel dat een rijschool niet eindeloos veel verschillende motoren kan kopen. De motor reed verder wel ontzettend fijn! Ik zou Verkeersschool Paul Lam zonder twijfel aanraden aan iedereen die in Nijmegen motorlessen wil nemen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een mooie en fijne ervaring

• Ervaring met: Bromfiets AM

Molenweg 133

6543VA Nijmegen

Over Autorijschool Paul Lam

Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.