Goede en ervaren instructeurs! Ik heb er veel van geleerd
Zeer vlot maar zeer goed in korte tijd het rijbewijs gehaald . Paul lam is een echte topper
Bij beide instructeurs zeer veel ervaring opgedaan. Het is zeker de moeite waard geweest om de nodige praktijk lessen te volgen. Frits en Remco mijn dank hiervoor.
Ik had van Frits en Remco les en vind dat ik van beiden goede en leuke lessen heb gehad
Het was erg prettig en ging heel soepel in de begeleiding
voor de leerling die niet voor de prijs gaat maar daadwerkelijk een auto wil leren rijden. ik heb mijn rijbewijs met 20 lessen gehaald door goede instructie
Ik heb me veilig en vertrouwd gevoeld. Als super ervaren!
Goede rijschool, je kunt merken dat ze al even meegaan want alles is netjes geregeld.
Hele fijne lessen, rustige zeer goede instructeur. Ook voor theorie aan te raden.
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.