Top rijschool, iedereen helpt en begeleid tot je echt alles behaald hebt, TOPPERS
Goede communicatie, ontspannen sfeer en constant kwaliteit!
Erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen. Duidelijke instructies. Geduldige instructeurs (ook les gehad van Frits) die hun baan leuk lijken te vinden. Ik miste soms wel wat achtergrondinformatie over bijvoorbeeld de motor zelf. Aan sommige onderwerpen mag ook wat meer aandacht besteed worden, bijvoorbeeld aan het schakelen. Er werd wel serieus op in gegaan wanneer ik er vragen over stelde. Prima ervaring bij jullie rijschool!
Duidelijke lessen zowel bij de theorie als de praktijk. Dankzij een goede planning van de praktijk lessen snel het examen c behaald. Bedankt. Gr.
Frits is de beste en fijnste rijinstructeur! Bedankt!!
Vriendelijke rijschool, met veel kennis en geduld. Ik had het echter fijn gevonden om wel wat meer in het traject zeg begeleid te worden, ik vond de lessen soms best eng en dan is het fijn als je het hier over met je instructeur kan hebben. Maar daar ben ik misschien een vrouw voor, en de instructeur duidelijke niet ;)
Zeer goede vriemdelijke en duidelijk lessen gehad top bedrijf
Ontvangst is super netjes en correct rij instructeurs Theo en Jean-Paul hebben zeker de nodige kennis in huis om je alles te leren over het vak ze zijn verder lekker vlot en houden wel van een geintje en dat zorgt ervoor dat je snel jezelf op je gemak voelt
Gewoon goed
Met veel plezier mijn lessen daar gehad
Fijne lessen in één keer gehaald
Het is een prima rijschool. Vakkundig les en dus tips die voor de praktijk gelden en die niet regelrecht uit een boekje komen.
Gestructureerde lessen, goede en kundigebegeleiding. Ik kan deze rijschool, wat betreft de motor, een ieder aanbevelen.
Dankzij de voortreffelijke begeleiding van zowel Jean-Paul als Theo en alle andere die mij hebben bij gestaan heb ik binnen een half jaar mijn theorie en beide rijbewijzen voor de vrachtwagen behaald ik ben de rijschool dan ook erg dankbaar kortom een geweldige rijschool die ik ook zeker bij andere zal aanbevelen.
Top Rijschool! Vriendelijk en duidelijk.
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.