Top!
altijd gezellig !!
Ik heb mijn laatste lessen allemaal bij Ton en Gerda gereden en ik kan eerlijk zeggen dat ik altijd naar de lessen uitkeek. Ik ben goed geholpen en heb het erg gezellig gehad tijdens mijn rijlessen.
Ik kreeg de tip van een vriend van mij (Ronald van Gog) en van Termaat motoren om les te nemen bij Paul Lam. Van zowel Frits als Remco heb ik les gehad. De sfeer is goed. De instructeurs hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Er is tevens erg goede communicatie met de secretaresses. Bovendien zijn er veel mogelijkheden wat betreft lestijden. Ik keek altijd met plezier uit naar de lessen en ga ze dan ook erg missen! De sleutelcursus is ook aan te raden!
Professioneel en aanmoedigend. ook de efficiëntie van een lesuur was uitstekend vergeleken met mijn vorige rijschool.
Niet alleen remco maar ook theo en jean paul rinus natuurlijk
Als ik Paul Lam vergelijk met wat ik gehoord heb over andere rijscholen en naar mijn eigen ervaring kijk kom ik tot de conclusie dat Paul Lam misschien wel de beste rijschool is.
Goede lessen, duidelijke instructie. Planning mbt aantal afgesproken lessen en invulling agenda niet in overeenstemming.
Super. Ze leggen alles goed uit. Regelen heel veel voor je. Echt top!!
Ik heb bij zowel Frits als Remco gelest en ik vond het echt super! Ze legde alles goed uit, waren kundig, stelde je op je gemak en waren altijd vriendelijk. De motoren waren ook top, het is goed dat ze ook 2 nieuwe voor a2 hebben zodat je altijd op een zelfde soort motor kan rijden en niet elke les op een andere. Prijs kwaliteit is helemaal goed! Ik vond het niet erg duur en super kwaliteit!
Het kost altijd teveel als je je E laat verlopen en opnieuw moet afrijden.
Fantastische rijschool met vakbekwame mensen. En Remco & Frits bedankt voor de goede uitleg met moeilijke en mooie routes!! Misschien tot Later! Groet Wouter Kwakernaak
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.