Met veel plezier hier mijn A rijbewijs gehaald. Zeer goede instructeurs.
Actief betrokken bij de klant, en correct te woord gestaan door de dames op kantoor. Vriendelijke groet, Joop Scherpenborg
Heb in één keer m'n motorrijbewijs A gehaald. Veel lol gehad en de instructeurs zijn top! Voor de motor sowieso een aanrader.
Gezellige tijd met Gerda en Ton gehad, hartstikke bedankt!
Ik vond de rijlessen leuk er hing een relaxe gezellige sfeer. En ik ben in een keer geslaagd .
Beste autorijschool, De ervaring van onze zoon Roy Peters is goed alleen jammer als ze zakken voor een examen de wachttijd erg lang is (6 weken) gemiddeld dat kost veel verloren tijd en vaak is het niet nodig om elke week weer les te nemen de kosten lopen dan erg hoog op. Gr Jos Roy en Sibylla Peters
Bedankt voor de mooie recensie. Helaas lukt het niet altijd om een snel herexamen te kunnen plannen. Dit heeft met meerdere factoren te maken waaronder de beschikbaarheid van examens bij het CBR. Aan de andere kant is er de mogelijkheid om nog aan de verbeterpunten te werken voor het 2e examen. Fijn voor Roy dat hij zijn C én CE rijbewijs nu in de pocket heeft, veel plezier ervan Roy!
Echt een geweldige rijschool. De dames op kantoor, de theorielessen, de instructeurs..allemaal even aardig en goed!
Planning lessen en examens is prima geregeld. Ervaring met drie verschillende instructeurs was goed. Van allen heb ik iets geleerd. Daarbij ook nog eens vriendelijke mensen met gevoel voor humor. Bedankt voor jullie inzet.
Top rijschool, zeer duidelijk en ook de prijs is prima
Deskundige rijschool. Kritisch. Veiligheid hoog in het vaandel. Na rijopleiding verantwoord de weg op.
Bedankt voor de goede lesse duimpje voor henk veel geleerd van heb en rijbewijs is binnen
Zeer vriendelijk familie bedrijf met alleen maar geïnteresseerde mensen
Fijne en goede rijlessen gehad. Ook de theoriecursus is erg prettig.
Top georganiseerd en duidelijke planning. Weinig vragen hoeven stellen omdat het duidelijk uit werd gelegd. Dus zou het zeker meer aanbevelen. Iets meer feedback over of er meer of minder lessen ingepland zouden moeten zijn zou het helemaal afmaken. Maar zoals je ziet ben ik al heel erg tevreden!
Prettige ervaring. Willeke is een echte topper. Daar moeten jullie heel zuinig op zijn.
De instructeur (op de weg) was voornamelijk Willeke. Die stond niet in het overzicht. AVB zowel Frits als Remo. Bedankt!
Vandaag geslaagd geweldige ervaring en fijn gelest!
Goede instructeur met veel ervaring, goed onderhouden voertuigen, geen minpunten. Gewoon keigoed!
Molenweg 133
6543VA Nijmegen
Verkeersschool Paul Lam biedt een breed aantal rijopleidingen aan sinds 1961. Vanaf de start zijn we in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit. Paul Lam staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën: auto, motor, brommer, taxi, vrachtwagen, autobus en boot.