Communicatie is uitstekend Montage is uitstekend uitgevoerd Uitleg is uitstekend uitgelegd
Goede uitleg , zeer correcte afhandeling en alles conform de afspraken.
Mijn ervaring is ruim meedenkend naar een oplossing. De wachttijd is te overzien dmv remote te werken. Tussendoor een kop koffie aangeboden gekregen. De volgende dag meteen gretig gebruik gemaakt van de trekhaak en mijn paard stond fantastisch in de trailer.
Alles goed geregeld en uitgevoerd.
Zeer fijn en goed geholpen.
Ik kon mijn auto s'morgens brengen en later op de dag weer ophalen. Alles netjes afgewerkt en de trekhaak ook ingelezen in de computer van mijn auto. Nog even tekst en uitleg van de monteur, betalen bij de vriendelijke juffrouw op kantoor en klaar !
Goede uitleg. Zowel voor montage als daarna. Goede service. Goed bedrijf!
Montage was eerder klaar dan verwacht. Bij afhalen uitgebreide uitleg over de afneembare haak en een visuele test van de aansluitingen op de stekker dmv test opstelling met lichten
Prettig geholpen met correcte uitleg. Volledige professionele montage door vakmensen. Wat mij betreft een aanrader. Bedankt top garagebedrijf!!
Na de werkzaamheden zaten er zes dikke krassen op de bumper. Vervelend dat dit gebeurd is, jammer dat dit niet door de monteur is gemeld en onbegrijpelijk dat de organisatie er niks mee gedaan heeft.
Topmonteur / gastheer. Uitstekend en gastvrij ontvangs. Goede uitleg en keirig gewerkt.
Snel afspraak kunnen maken, duidelijke en vriendelijke communicatie.
Duidelijke afspraak, 's ochtends gebracht en keurig afgewerkt 's middags opgehaald. Op de terugweg bleek er een lampje kapot gegaan (bij of vlak na) de montage en dit hebben ze kosteloos voor me vervangen.
mijn ervaring is uitstekend, vriendelijke mensen, snel meedenken naar oplossing wat wel kan. Gewoon Top
Tijdafspraak klopte; .vervoer stond klaar ; geen gezeur met aftanken ; Zeer tevreden
Tijdens de afspraak zeer vriendelijk werd goed geholpen. Na de montage en het ophalen van de auto, duidelijke uitleg. Zeker een aanrader voor wie een trekhaak wil laten monteren. Super
Bijzonder vriendelijke monteurs en perfect gemonteerd.
Pełna profesjonalna obsługa. Bardzo dobre wykonanie, szybki termin. POLECAM!!!
Beter kon het niet een woord geweldig
Snel geregeld, keurig geplaatst en goeie service van Rene!
De info vooraf was zeer duidelijk en bij vragen over de plaatsing was er maximale aandacht voor mij als klant. De plaatsing is zeer netjes gebeurd en bij een kleine opmerking na de plaatsing werd er meteen tijd vrijgemaakt voor een oplossing van het probleem. Super service
Vlot en snel geholpen leenauto stand klaar helemaal top
Prima en bekwaam monteur. Pretig geholpen en uitleg gekregen. Lokatie van de Trekhaakcentrum is gesitueerd in een andere garage voor kleine reparatie en banden service dat was bij aankomst een beetje onduidelijk aangegeven
Vlot geholpen, we kregen een leenauto mee en bij het ophalen nog een toelichting van de monteur gehad met het advies om na 1000 km de bouten nog een keer te controleren.