De heer Bänziger is zeer deskundig. Ik werd serieus genomen en hij vond een uitstekende oplossing voor mijn problemen. Dat zonder omwegen. In andere praktijken was dat wel anders. De nazorg heb ik als hartverwarmend ervaren. De aandacht die werd besteed is ook door mevrouw Bänziger en de medewerkers erg klantvriendelijk. Een mooi, deskundig bedrijf met een gevoel voor de mens. Daar gaat het uiteindelijk om.
Prima geholpen door deskundige medewerker.
Het bezoek aan huis. Zeer goede begeleiding, behandeling. Luistert goed naar de wensen van de kliënt. Zeer precies in opmeten en corrigeren etc. Snel en accuraat. Geeft tips en adviezen.
Vriendelijk, Deskundig Gastvrij
Zeer tevreden over de deskundige afhandeling van mijn voetprobleem. Hoop in de toekomst geen gebruik meer van uw diensten te hoeven maken,zoniet klop ik beslist weer bij jullie aan. Roger bedankt.
zeer positief
beste mijnh P,bedankt voor U reactie! Wij hebben 1 invaliden-parkeerplaats +11 reguliere parkeerplaatsen voor de deur . Helaas zijn deze soms toch allemaal bezet. We zullen in ieder geval onze eigen auto,s niet op deze plaatsen parkeren, dan komt er toch weer meer ruimte voor onze klanten ! met vr, groet
Heel blij met deskundige en ervaren begeleiding.
klantvriendelijkheid en vakmanschap staat hoor in het vaandel
Herderstraat 25
6101VK Echt
Als orthopedisch schoentechnisch bedrijf dragen wij zorg voor een passende oplossing bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten waarbij we verder gaan dan alleen maar leverancier zijn. Met deskundigheid, services en preventief advies werken wij aan de oplossing van jouw probleem.