Persoonlijk en duidelijke instructies.

Omdat wij nog niks wisten over het vastleggen van een merkrecht en hoe dit werkt, hebben wij contact opgenomen met Inaday. De benadering was erg persoonlijk en alles werd duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden.

Zeer snelle en adequate service

Goed advies, snelle actie en service, perfect!

perfect service

iedere keer weer fijn om bij een patentaanvraag bij de hand te worden genomen en stap voor stap het traject te doorlopen. Ik kan Inaday bij iedereen aanbevelen die zijn patent of merkrecht wil hebben vastgelegd.

Uitwerken van de aanvraag in breedste zin

Competent met een groot inlevingsvermogen

Prettige professionele samenwerking

Persoonlijke click, sneller resultaat

Goede inleving in de techniek, vakkundig en snel opstellen van een octrooiaanvraag

Inaday had vakkundig en snel een goede eerste concept aanvraag geschreven. Opmerkingen en vragen werden duidelijk en snel beantwoord. Ze zijn makkelijk te benaderen en ook de financiële kant wordt van te voren duidelijk aangegeven.

Er is goed mee gedacht

Goed en snel

Prima service en snelle opvolging

Prima service en snelle opvolging

Vriendelijk, kundig, goed bereikbaar en snel reactie.

Zeer tevreden, vakinhoudelijk prima!

Maken snelheid van handelen waar

Eenvoudig via emailcontact gevraagd met spoed een onderzoek te doen naar een merk en vervolgens zelf een merk gedeponeerd. In de reactie van Jetske Zandberg werd me helder uitgelegd en geadviseerd in welke klasse het handig zou zijn mijn merk te registreren. Zeer tevreden over het advies en onderzoek. Inaday werd door mij zelfs omgedoopt tot inanhour. Houdt er wel rekening mee dat de registratie van merken in verschillende klassen, de hoogte van de te betalen kosten aanzienlijk verhoogd. Daar was ik me niet van bewust. Registratie in verschillende klassen wordt gezien als separate registraties qua kostenopbouw.

Klantvriendelijk en geduldig

Een voor mij onbekende wereld van het merkenrecht. Nog steeds niet materiedeskundig maar na diverse explicaties weet ik tenminste voor onze organisatie, de BVVB, waar ik het over heb.

Prima bureau, begrijpt technisch snel waar het omgaat

Duidelijke manier van communiceren en omzetting van idee naar Patent aanvraag.

Mijn idee werd snel begrepen en vlot omgezet in patent

Telefonisch contact verliep goed. Mijn idee werd omgezet in tekst en schetsjes. Daarna nog wat heen en weer gemaild voor wat details. Prima!

Snelle en goede service

Snelle en goede service! Daarbij denken ze ook met je mee waardoor je op bepaalde zaken gewezen wordt waar je zelf zo snel nog niet aan gedacht had.

snel en accuraat

goede informatie en vriendelijk personeel

Gewoon goed.

Tot nu toe vlot en adequaat geholpen.

In eerste instantie zeer positief. We wachten het nieuwheid onderzoek af mbt de inhoudelijkheid.

Positief.

Professioneel en deskundig

Terzake zeer deskundige professionals.

Ultieme klantbeleving!

Heldere vlotte communicatie, korte lijntjes en afspraken worden nagekomen. Ze nemen je al het werk uit handen en je hoeft zelf alleen aan te geven wat je wensen zijn.

Prima met één kantekening.

Het enige minpunt vind ik het kosteloze maar ongevraagde merkbewakingsabonnement dat automatisch na één jaar omgezet wordt in een betaalde versie. Een stopzetting agenderen is voor ons nu niet goed in te regelen, vandaar dat ik zojuist bij voorbaat al het abonnement heb beëindigd.

inhoudelijke duidelijkheid

goede communicatie

Dé partner om goede ideeën te beschermen

Vanaf het eerste contact een goed gevoel met duidelijke uitleg, professionele begeleiding en heldere en prettige communicatie.

Ik werd heel snel en deskundig geholpen.

Mijn eerste telefoongesprek was zeer positief. Gezien mijn eerdere ervaringen met octrooien kon ik bepaalde vragen stellen en die werden op deskundige wijze beantwoord. Dat gaf mij vertrouwen. Het op schrift stellen van mijn vinding ging ook snel en deskundig. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat.

Uitstekend advies

Er werken specialisten bij Inaday die uitstekend advies geven en kennis van zaken hebben.

Goed advies

In de lastige materie is mij goed advies gegeven . plezierig contact

Hengelosestraat 141

7521AA Enschede