Topbedrijf dat zijn afspraken nakomt en uitstekend werk levert. Kwalitatief sterke producten Inmiddels diverse rolluiken geplaatst, lamellen en als laatste een Cubola. Een cijfer 9 zou te laag zijn, daarom afgerond een 10.
Zeer klantvriendelijk bedrijf met geode vakmensen .
Topzaak, alles gaat zeer naar wens, lichte teleurstelling over breedte zonnescherm, vandaar die 9, prijs/kwaliteit geen beoordeling, ga nergens anders vergelijken, wil niet weten wat het bij de concurrent kost, ga voor de service/montage, daar gaat het meestal mis, hier niet!
Dik tevreden
Keurig bedrijf. Alles volgens afspraak. Prima montage. Net personeel. Top service!
Product informatie door verkoper duidelijk uitgelegd.
perfect service not only this time round but also in the past
Zonservice biedt een uiterst vriendelijke service, met veel kennis van zaken. Bereid om in overleg tot het allerbeste eindresultaat te komen. De monteurs zijn eveneens zeer vriendelijk en verstaan hun vak. En daarnaast ook nog eens uiterst flexibel. Een echte aanrader!
Perfecte voorlichting over het aan te schaffen product,en een zeer snelle afhandeling,tevens een zeer goede monteur die op snelle wijze het gekochte product heeft gemonteerd.
verkoper: wellicht meer actief op alternatieven wijzen.
Nette behandeling. Duidelijke uitleg. Het nakomen van afspraken. Alles uitstekend.
Top besproken en geleverd!
Goed Nederlands bedrijf. Enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Servicegericht.
tevreden
Super service !!!
We zijn tevreden met het zonnescherm
Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting en advies over onze zonwering en hebben er veel plezier en woongenot van. we zijn ook tevreden over het kleuradvies.
Geachte familie Vink, Hartelijk dank voor uw positieve reactie op klantenvertellen.nl Wij gaan er van uit dat de waardering voor de aangekochte producten daarmee ook positief was bedoeld. Mocht dit niet het geval zijn horen wij dat uiteraard ook graag van u. Met vriendelijke groet, Het Zonservice Team
Hoewel we de zonwering nog niet gebruikt hebben (daar was het weer de afgelopen dagen niet echt naar) denken we een kwalitatief hoogwaardig product te hebben aangeschaft. We hebben een zeer plezierig gesprek gevoerd in de showroom. Een vriendin van mijn vrouw heeft jullie aanbevolen. Het montageteam werkte keurig en de klus was relatief snel geklaard omdat een derde lid van het montageteam eerder op de dag een klus vroeger had afgerond dan gepland. Dat kwam ons zeer goed uit.