goede uitleg in de showroom. goed en vriendelijke mannen bij het plaatsen,niet afraffelen kijken of alles goed werkt,keurig de boel op geruimd.
Mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord/onderzocht ( uitval-zonwering buiten) en sneller geleverd dan afspraak.
Van begin tot eind alles perfect geregeld.
Zonservice doet zijn naam eer aan, de service is uitstekend! De verkoper, planner en het montageteam hebben uitstekend samengewerkt.
Vakwerk bij plaatsing van deuren en ramen , al het oude meegenomen , en netjes aangeveegd
Ik heb werkelijk geen minpunten kunnen vinden. Goed advies gekregen om de overkapping te laten heien. Montageteam was zeer voorkomend en bekwaam. Verkoper idem.
Aram (schrijf ik het goed?) zeer aardig en servicegericht!
Rondom het huis nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen. Tot nu toe erg tevreden over, erg prettig verlopen allemaal. Ik wil ze zeker aanraden.
Mooie produkten, deskundigheid van alle medewerkers, TOP
Je kunt goede afspraken maken en alles wordt goed afgewerkt.
goed werk van montage team. het optakelen van de zonnewering ging perfect!
Na overleg met onze klant bleek de onvoldoende gebaseerd op een misverstand, het aantal producten was 4 stuks. Klant beoordeelde kwaliteit van de producten met een dikke 8!
Vriendelijk, deskundig, vakkundig en luisterend naar onze wensen
Alle afspraken waren goed nagekomen, de installatie liep prima en de eind resultaat is echt perfect
Prima geholpen veel kennis en vriendelijke mensen.
De vorige levering was ook prima, vandaar dat we weer kozen voor zonservice.
de aankoopbegeleiding, het advies wat prima. Het heeft ons geholpen om tot een keuze te komen. De installatie was wat lastig maar is door inzet van het team en door een extra dag goed gegaan. Professioneel en betrouwbaar.
Snelle service, hebben er echt alles aan gedaan om de levering zo snel mogelijk te maken.
Uitstekend eindresultaat, probleempjes voorbeeldig opgelost.
Service zoals het moet zijn! Snel, vakkundig en betrouwbaar. En ze hebben er zelfs zon bijgeleverd! Ik raad Zonservice iedereen dan ook van harte aan!