Goed bereikbaar, vakmensen
Prettig contact en goede service!
Super geholpen en nog steeds dik tevreden! Er waren na na plaatsing keukeneen paar kleine dingentjes die perfect zijn opgelost. TOP!
Zeer vakundige begelijding door heel het traject van aankoop tot plaatsing
Al enige jaren doe ik zaken met Diepeveen Keukens en Badkamers. Of het nu een gehele keuken is met alles erop en eraan of en nu inbouwkoelkasten, afzuigers ed besteld worden, een zelfde hoog service en kwaliteitsnivo wordt geboden. Ook wanneer een defect zich voordoet wordt er een reeele afweging gemaakt tussen reparatie of een hernieuwde investering. Zonder meer kan ik het professionele team van Diepeveen bij een ieder aanraden. En laat ik tot slot niet vergeten dat ik iedere dag nog met heel veel plezier kook in een prachtige ( nieuwe) Oud Hollandse keuken van Diepeveen. Brigitte Heijmer
Keurig volgens planning geleverd, geinstaleerd, en opgeleverd wij zijn zeer tevreden.
Fijne benadering op een leuke spontane manier! Niets dan lof over onze huidige keuken!
Iedereen is klantvriendelijk. Ook zijn we erg tevreden over de monteurs, die denken goed mee tijdens het plaatsen en willen er iets moois van maken.
Klantvriendelijkheid, kennis van zake, inzicht, wensen worden serieus genomen.
bedankt hoor!!
Na 6 jaar gingen de scharnieren van de deuren herrie maken, toen hebben ze er allemaal nieuwe opgezet. Super.
Beste Goof, Dank voor je beoordeling, en wat betreft de website, daar wordt op dit moment de laatste hand aan gelegd en zal eind februari 2013 geheel up tot date zijn volledig 2013!! maar nogmaals bedankt voor de tip. Groetend, Gijsbert Diepeveen